• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz eşya önerileriniz??? bosch mu arçelik mi?

Valla canım benimki şu inox fırınlardan. Mutfağında yer olursa, hem çok işini görür hem de çok şık durur, dijital ekran falan :9: Ben çok memnunum mesela. Tavuk bile çevirebiliyorum:) ama şimdilik bana küçük bir fırın yeter belki daha sonra alırım diyorsan mini fırın da işini görür
en güzeli ev durumundan sonra karar vermek diye düşünüyorum artık:) bu arada iyi günlerde kullan canım digital falan filansa tam benlik:P

bende bosch öneriyorum beyaz daha doğrusu gri eşyalarımın hepsi bosch ve çok memnunum özellikle çamaşır makinemden 8 kg almalısın bence de 2 kişiyiz bizde ama doldurmama gibi bir sorun olmuyo battaniye elyaf yorgan atıyorum mis gibi yıkıyo kesinlikle tavsiye ediyorum

bende bosch öneriyorum beyaz daha doğrusu gri eşyalarımın hepsi bosch ve çok memnunum özellikle çamaşır makinemden 8 kg almalısın bence de 2 kişiyiz bizde ama doldurmama gibi bir sorun olmuyo battaniye elyaf yorgan atıyorum mis gibi yıkıyo kesinlikle tavsiye ediyorum

Aaa teşekkürler merak ettiğim sorulardan birine cvp vermişsin:) 8kg düşünüyorum ancak tam dolmayınca yıkamada problem olurmu diye tereddüt ediyodum demek ki az çamaşırda olsa problem olmuyomuş

teşekkürler..evet biliyorum ama arçelik daha pahalı siemens mi dersem ee zaten bosch siemens aynı fabrika çıkışlı o nedenle tasarım konusunda bosch daha çok içime sindi benimde:)

Ben tercihimi bosch dan yana kullandım. bosch tan da memnunum. Sende memnun kalırsın inşallah.
Fakat ocak da beyaz değil, gri ocak öneririm. hatta mutfak eşyalarında tercihini gri den yana kullan derim.
Daha güzel durur. Beyaz lar artık fazla tercih edilmiyor.
Benim ocak gri, buz dolabı ve bulaşık mak. beyaz. Hatta bulaşık mak. gri olsaydı diyordum hep.

yine de sen bilirsin :) hayırlı olsun arkadaşım

zem17 aysekartal teşekkürler arkadaşlar:) açıkcası bende gri rengi hiç düşünmüyorum nedense tabi zevk meselesi:) buarada fırın kullanıyo musunuz arkadaşlar yoksa sizinde tercihiniz mini fırından yana mı?

en güzeli ev durumundan sonra karar vermek diye düşünüyorum artık:) bu arada iyi günlerde kullan canım digital falan filansa tam benlik:P
Kesinlikle tam senlik:9: siyah cam ve digital gösterge:16: ben ocağı da takım almıştım; o da siyah cam ama temizliği çok zor:50:

Arkadaşlar beyaz eşyada 2 marka arasında kararsız kaldım bosch yada arçelik..arçelik daha pahalı ve ürünlerinin görünümü biraz kaba geldi ancak bosch da bozulma olursa parçasının maliyeti fazla oluyomuş diye duydum siz ne düşünüyosunuz önerilerinizvar mı??

Arçelikten şaşmam arkadaş

:) ben beyaz olarak bakmıştm en son:) buarada elektrik süpürgeside bosch düşünüyorum annem bosch kullanıo ve çok memnun..sizce?
Bosch iyidir ama ben Rowenta Silence Force kullanıyorum, çok memnunum. Ayrıca philips de tavsiye ederim. Emiş güçlerine, hepa filtre özelliklerine, toz torbalı- torbasız oluşlarına göre değerlendir muhakkak. Sessiz olmasını da istersen db araştırması da yaparsın

Kızlarr aranızda bosch un ütüsünü kullanan ya da bilgisi olan var mı ben sadece ütüde kararsız kaldım bosch mu philips mi sizce?

Kızlarr aranızda bosch un ütüsünü kullanan ya da bilgisi olan var mı ben sadece ütüde kararsız kaldım bosch mu philips mi sizce?
Ben philips'den şaşmam. Daha önce tefal kullanmıştım memnundum, 6 aydır philips azur ionic kullanıyorum mükemmel bir ütü. Philips'in son ütüleri de harika. Philips varken Bosch ütü olarak düşünülmemeli bence. Tefal desen hadi neyse diyeceğim...

bana hep ütüyü tefal alma dediler o yüzden bosch ile philips arasında kalmıştım diğer küçük ev aletlerimi bosch tan aldım ama ütüm philips olacak sanırım

Tsk ederim yeni aldik nisanlimda kodlari olmasi lazim sorup yazarim araştırarak sectik bizde ins memnun kaliriz. Utumu de philis aldim annemin utusu de philis cok memnunum.

Back