Bu modelde fırçalı motor varmış. Fırçalı motor da, fırçasıza göre daha gürültülü çalışan ve daha az tasarruflu makine demekmiş.Fircasiz ise sessiz ve tasaruflu motor tipidir ve daha günceldir. denmiş... Bu eksisi dışında iyi bir çamaşır makinesiymişcanım bizim baktığımız model WAQ24310TR bu şimdilik buna karar verdik ama değişiklik olabilir kesin değil:) krizsavar haklısın tasarım konusunda benimde bosch hoşuma gitti:) begüm paylaştığın ürünlere bende hemen bakıyorum netten:)
Buzdolabı için mükemmel bir seçimBu dolabın tek dezavantajı inox yok. Ama hem hacmi, hem enerji tasarrufu hem de kullanım açısından ve fiyat olarak mükemmel... Çamaşır makinesi olarak was serisine de bak muhakkak
little_black_dressama arçeliktende çok şikayet duyuyorum hem ürünleri hem servisi konusunda biraz da şans işi olduğundan olabilir mi acaba?
sanırım benimkilerinin bosch versiyonlarını almışsın, iyi seçimler, tebrik ederimbenim de çamaşır ve bulaşık makinem alman malı. çamaşır makinesi +4 garanti dahil 1400, bulaşık makinesi +4 garanti dahil 1200, buzdolabı da +4 garanti dahil ya 1450 ya 1550 ye geldi. boreas09'un bahsettiği haziran kampanyası ne bilmiyorum ama alacakların zamanı varsa o zamanı beklesin. biz de düşük enerjili beyaz eşyalara bir ara indirim kararı alınmıştı, kampanya yapılmıştı, o zaman almıştık.
Kesinlikle şans işi ama bosh tan memnun olan duymadım arkadaşımın eşi bosh servisinde çalışıyor evinde hiç bosh eşya yok
Son 5 yıldır ben de hiç arçelikten memnun olan duymadım haziranda bir arkadaşım evlendi ve beyaz eşyalarının hepsini arçelikten almıştı kullanmaya başlayalı 1 sene olmadan arıza yapmaya başladı şimdi de bulaşık makinesi serviste. Benim evimdeki beyaz eşyaların da yarısı bosch son 1 sene içinde alındı hepsi çok şükür hiçbiri de sorun çıkarmadı. Bosch kalitesiyle arçelik kıyaslanamaz bence.
Son 5 yıldır ben de hiç arçelikten memnun olan duymadım haziranda bir arkadaşım evlendi ve beyaz eşyalarının hepsini arçelikten almıştı kullanmaya başlayalı 1 sene olmadan arıza yapmaya başladı şimdi de bulaşık makinesi serviste. Benim evimdeki beyaz eşyaların da yarısı bosch son 1 sene içinde alındı hepsi çok şükür hiçbiri de sorun çıkarmadı. Bosch kalitesiyle arçelik kıyaslanamaz bence.
Bakman çok iyi olmuş. Madem öyle 1000 devir alırsın. Aralarında öyle aman aman bir fark yok bence. Biliyorsun devir, tamamiyle sıkmayla alakalı. Herşey istediğin gibi olsun, şansın bol olsun canım ayrıca bulaşık makinesi konusunda ben de fikir belirteyim: 3 programlı kesinlikle işini görür. Emin ol kullanmaya başladıktan genelde hep tek program kullanırsın:)BOREAS09 bu haftasonu özellikle aynı çamaşır makinesine tekrar baktım bide şu ses çıkarma durumunu sordum yanlarındaki tasarım dolayısı ile ses sistemi çok az gece bile rahatlıkla çalıştırabilirsiniz dedi sen söyledikten sonra internetten bende baktım çok rahatsız edici olmasada bazıları belirtmiş bide benim baktığım 1200 devir 1000 devirde var acaba çok fazla fark varmı aralarnda yani 1200 devir gereklimidir ki gerçi fiyat olarak 70tl fark oluo ama çok gereksizse hiç vermiyeyim..dayıoğlu112 bulaşık mak aynen 3 program düşünüorum ama 3programlıda da digital ekran yokp o sebeple 4 program alabilirim:)
Bakman çok iyi olmuş. Madem öyle 1000 devir alırsın. Aralarında öyle aman aman bir fark yok bence. Biliyorsun devir, tamamiyle sıkmayla alakalı. Herşey istediğin gibi olsun, şansın bol olsun canım ayrıca bulaşık makinesi konusunda ben de fikir belirteyim: 3 programlı kesinlikle işini görür. Emin ol kullanmaya başladıktan genelde hep tek program kullanırsın:)
Valla canım benimki şu inox fırınlardan. Mutfağında yer olursa, hem çok işini görür hem de çok şık durur, dijital ekran falanAnnemde aynı şeyi söylüyo:) ama 3 programlıda digital ekran yok özenti ve takıntı gelebilir ama ya ne biliim çamaşır buzdolabı öyle olunca o öksüz gibi kalıo sanki:) fırındada hala kararsızım mini fırınmı alsam yoksa normal fırınmı mağazadaki arkadaş evinizde yer varmı çoğu insan almıyo ona göre karar verin dedi o da kafamı karıştırdı sanırım ben fazla takıntılıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?