Beyaz eşya önerileriniz??? bosch mu arçelik mi?

bende buzdolabını çok beğendim ama bizim baktığımız modelide yazayım ben kdn56aw30 birtane daha var kdn46aw30 fırın olarakda hsv74w320 şimdilik bunlar fikir amaçlı bakıldı tabi kesinlik yok:) ...fenerbahCemre annemde beko kullanıyo buzdolabını çok memnun ama bilmiyorum ya tasarımı pek hoşuma gitmiyo benim:)

Son düzenleme:
Bu modelde fırçalı motor varmış. Fırçalı motor da, fırçasıza göre daha gürültülü çalışan ve daha az tasarruflu makine demekmiş.Fircasiz ise sessiz ve tasaruflu motor tipidir ve daha günceldir. denmiş... Bu eksisi dışında iyi bir çamaşır makinesiymiş

Son düzenleme:
Böyle bi konu daha vardı ikisi arasında kalırsam arçelik derdim boshtan alan bütün tanıdıklarım servisten hala kurtulamadılar
hiç bilmedğim bir marka alırım bosh almam

little_black_dress ama arçeliktende çok şikayet duyuyorum hem ürünleri hem servisi konusunda biraz da şans işi olduğundan olabilir mi acaba?

çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız was serisini de muhakkak inceleyeceğim :)

little_black_dress ama arçeliktende çok şikayet duyuyorum hem ürünleri hem servisi konusunda biraz da şans işi olduğundan olabilir mi acaba?

Kesinlikle şans işi ama bosh tan memnun olan duymadım arkadaşımın eşi bosh servisinde çalışıyor evinde hiç bosh eşya yok

teşekkür ederim artık bu modellerden emin sayılırım. Ama şunu merak ediyorum bosch yetkili bayisi bize aslında alman ya da türk malı gibi ayrımlar yapılmaması gerektiğini bütün parçaların almanyadan gelip türkiyede monte edildiğini söylemişti. Yani dikkat edilmesi gereken bir konu mu alman ya da türk malı olması sonuçta fabrikalar aynı değil mi?

Kesinlikle şans işi ama bosh tan memnun olan duymadım arkadaşımın eşi bosh servisinde çalışıyor evinde hiç bosh eşya yok

Son 5 yıldır ben de hiç arçelikten memnun olan duymadım haziranda bir arkadaşım evlendi ve beyaz eşyalarının hepsini arçelikten almıştı kullanmaya başlayalı 1 sene olmadan arıza yapmaya başladı şimdi de bulaşık makinesi serviste. Benim evimdeki beyaz eşyaların da yarısı bosch son 1 sene içinde alındı hepsi çok şükür hiçbiri de sorun çıkarmadı. Bosch kalitesiyle arçelik kıyaslanamaz bence.

arçelik beko aynı üretim zaten, bütün modelleri vs. aynı, anneme hediye aldım beko 8 programlı bulaşık makinesi bi dünya para verdim hiç birşeye yaramaz tablet deterjanı kesinlikle eritmiyor, bütün bulaşıklar deterjanlı, servis normal olduğunu arıza olmadığını söyledi , nokta kadar jel deterjanla yıkamaya çalışıyoruz,mesela derin dondurucu tost makinesi aldım, arçelik aldım, çok kullanılan şeyler değil, memnunum ama özellikle çamaşır, bulaşık, makinesi fırın buzdolabı çok önemli, 4 yıldır bosch kullanıyorum çok memnunum, hatta maddi sıkıntınız yoksa simens tavsiye ederim bir tık üstü her şeyi çok iyi..

Ben tercihimi bosch dan yana yapıcam sadece modelleri arasında kararsızlık yaşıyorum mesela 8kgluk çamaşır makinesinin hangisini tercih etmeli yada bulaşık makinesinin kaç programlı olması ideal gibi..

benimki 5 programlı, 20 dakikalık kısa, bir tane otomatik, ve hiç kullanmadığım 3 tane daha programı var, 5 programlı yeter bence zaten hep otomatik programda yıkıyorum 60 dakika, ayrıca istersem tasarruf düğmelerine basarak süreyi kısaltabiliyorum, 20 dakikalık programıda arada sırada kullanıyorum, meyve suyu bardaklarında kuru pasta tabaklarında iyi oluyor, çamaşır makinem 6 kilo galiba, ama kesinlikle 8 kilo al, battaniye falan yıkayabilirsin..

Teşekkürler:) aynen çamaşır makinesi 8kg düşünüyorum ama bulaşık makinesi 3yada 4 program düşünüyorum sanki sonrası ekstra gereksiz programlar gibi geldi tabi tam detaylı araştırma yapmak gerekiyo

Bulaşık makinesinde 3 program üstünü gereksiz buluyorum.
Önemli olan ne kadar enerji ve su harcadığı, yarım yük programında alt ve üst sepetleri yıkaması.
Bosch ta bu özellik var ama başka markalardayarım yük özelliğinde sadece alt sepeti yıkama durumu var.

Benim aldığım arçelikten olan ürünler beyaz eşya değil hepsi küçük mutfak aletleri mikser tost makinası gibi hepsinden memnunum tabi 8 yıl oldu annem kayınvalidem eltilerim hepsinin a dan z ye arçelik daha servis yüzü görmediler annemin tüm beyaz eşyası 3 yıl önce yenilendi
herkesin memnuniyeti yada şikayeti farklı olabilir benim için bosh kötü sizin için iyi bunun gibi

BOREAS09 bu haftasonu özellikle aynı çamaşır makinesine tekrar baktım bide şu ses çıkarma durumunu sordum yanlarındaki tasarım dolayısı ile ses sistemi çok az gece bile rahatlıkla çalıştırabilirsiniz dedi sen söyledikten sonra internetten bende baktım çok rahatsız edici olmasada bazıları belirtmiş bide benim baktığım 1200 devir 1000 devirde var acaba çok fazla fark varmı aralarnda yani 1200 devir gereklimidir ki gerçi fiyat olarak 70tl fark oluo ama çok gereksizse hiç vermiyeyim..dayıoğlu112 bulaşık mak aynen 3 program düşünüorum ama 3programlıda da digital ekran yokp o sebeple 4 program alabilirim:)

Bakman çok iyi olmuş. Madem öyle 1000 devir alırsın. Aralarında öyle aman aman bir fark yok bence. Biliyorsun devir, tamamiyle sıkmayla alakalı. Herşey istediğin gibi olsun, şansın bol olsun canım ayrıca bulaşık makinesi konusunda ben de fikir belirteyim: 3 programlı kesinlikle işini görür. Emin ol kullanmaya başladıktan genelde hep tek program kullanırsın:)

Annemde aynı şeyi söylüyo:) ama 3 programlıda digital ekran yok özenti ve takıntı gelebilir ama ya ne biliim çamaşır buzdolabı öyle olunca o öksüz gibi kalıo sanki:) fırındada hala kararsızım mini fırınmı alsam yoksa normal fırınmı mağazadaki arkadaş evinizde yer varmı çoğu insan almıyo ona göre karar verin dedi o da kafamı karıştırdı sanırım ben fazla takıntılıyım:)

Valla canım benimki şu inox fırınlardan. Mutfağında yer olursa, hem çok işini görür hem de çok şık durur, dijital ekran falan Ben çok memnunum mesela. Tavuk bile çevirebiliyorum:) ama şimdilik bana küçük bir fırın yeter belki daha sonra alırım diyorsan mini fırın da işini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…