hım sizler dondurucu kısmındaki karlanmadan mı bahsediyorsunuz? evet dondurucuda genelde karlanma oluyor, ben soğutucu kısmı anladım
Arkadaşlar beyaz eşyada 2 marka arasında kararsız kaldım bosch yada arçelik..arçelik daha pahalı ve ürünlerinin görünümü biraz kaba geldi ancak bosch da bozulma olursa parçasının maliyeti fazla oluyomuş diye duydum siz ne düşünüyosunuz önerilerinizvar mı??
Kızlar geçmişi okumadım ama kesinlikle tercihiniz bosch olsun benim bütün beyaz eşyalarım arçelik evleneli 3 yıl oldu yavaş yavaş hepsi teklemeye başladı özellikler ufak süpürge almıştım 6 ay dayanamadı ayrıca arçelik kullanış bakımındanda zor bana göre
Tekrar diyorum, Arçelik'i boşver. 20 sene önceki Arçelikler süperdi ama artık işi bozdular. Lütfen başka beyaz eşya forum sitelerini takip et. Mesela birisi yazmış, Arçelik'in yeni çıkan renkli çamaşır makinelerinden almak istiyorum demiş, bu konuda bilgili kişi de madem renkli istiyorsun, al ucuz bir Bosch ya da Samsung, sprey boyayla boya, Arçelik'ten daha memnun kalırsın demişBOREAS09 tabiki önerileri dikkate alıcam burda amacım o zaten bilgi paylaşımı asıl sizler bilgilerinizi paylaşıp yardımcı olmaya çalıştığınız için ben teşekkür ederim:) fırın konusunda kuzenimde aynı şeyi söylemişti börekde kekde yapıyorum hiçde sorun olmuyo boşuna alma sadece yerfazlalığı gibi..zaten bir kaç model baktım kısmet olurda 1 en fazla 2ay içinde alırsak fotoğraflarını paylaşırım sizlerle..bide kafamı kurcalayan çamaşır makinesi ile ilgili 8 kg düşünüyorum ancak az çamaşır atarsam makine tam dolmadı diye sıkıntı yaşarmıyım acaba?..krizsavar senin buzdolabın bosch markamıydı?...espena evet bende duydum artık arçelik sık bozulma oluyomuş benim ilk tercihim kesinlikle arçelikti ama biraz araştırma sonucu bosch ve arçelik arasında kararsız kaldım
Anladım canım, haklısın. Herşey imkanlar doğrultusunda tabiki ve çamaşır makinesi olarak hangisini düşünüyorsanız, söylersen araştırayım, en uygun ve sağlamını bulmaya çalışalımcanım zaten arçelikten vazgeçtim tamamen bosch markaya odaklandım diyebilirim ama alman üretimi değilde yerli üretim olan ürünlerin ve fiyatlarının araştırmasını yaptık..arada 700-800 tl civarı bir fark oldu çamaşır makinesinde açıkcası erkek arkadaşımda pek yanaşmıyo bu durumda:) diğer dediğin marka ise hayalden ibaret olur şuan bizim için..fazla tasarruftan gitmemizin sebebide nişan ve düğünün arası yakın zamanda olması biraz sıkışık olucak bizim için..nişan olmadanda eşyaları hemen almak istemiyoruz neolur neolmaz düşüncesi oluşuyo insanın kafasında şimdi araştırıp model beğenip karar vericez 2ay içindede kısmetse alıcaz...hayırlısı ile inşallahhh:)
BOREAS09 tabiki önerileri dikkate alıcam burda amacım o zaten bilgi paylaşımı asıl sizler bilgilerinizi paylaşıp yardımcı olmaya çalıştığınız için ben teşekkür ederim:) fırın konusunda kuzenimde aynı şeyi söylemişti börekde kekde yapıyorum hiçde sorun olmuyo boşuna alma sadece yerfazlalığı gibi..zaten bir kaç model baktım kısmet olurda 1 en fazla 2ay içinde alırsak fotoğraflarını paylaşırım sizlerle..bide kafamı kurcalayan çamaşır makinesi ile ilgili 8 kg düşünüyorum ancak az çamaşır atarsam makine tam dolmadı diye sıkıntı yaşarmıyım acaba?..krizsavar senin buzdolabın bosch markamıydı?...espena evet bende duydum artık arçelik sık bozulma oluyomuş benim ilk tercihim kesinlikle arçelikti ama biraz araştırma sonucu bosch ve arçelik arasında kararsız kaldım
Kızlar almayı düşündüğüm buzdolabı bosch un kge58aw40n low frost modeli 1650tl ye verebileceklerini söylediler bulaşık makinesi sms58m82tr 1280tl aynı zamanda yaklaşık 8 9 aydır annem kullanıyor bu modeli ve çok memnun. Teyzemde arçeliğin bir bulaşık makinesi vardı 2 sene ya kullandı ya kullanamadı bizden hemen sonra bu modeli o da aldı şimdi çok memnun. Çamaşır makinesi ise waq24460tr 1159tl way20560tr modeli ise alman üretimi olan modelmiş bunu da 1700tlye veririz demişlerdi ama waq24460tr modelini yine annem aldı 4 5 ay önce keşke almak için bu kadar beklemeseymişim diyor. Fırında hce754853 modelini çok beğenmiştim ama doğal gaz girişi olmadığı için bundan vazgeçtim ayrıca bir fırına 2488tl vermek mantıklı gelmedi bana. Şu an Hgv74x456 T modeli aklıma yattı gibi 1600tl dediler bu modele de. Yani toplamda 8bintl civarı olacak bütün beyaz eşyalar. Ama bosch a değer :))
Buzdolabı için mükemmel bir seçimKızlar almayı düşündüğüm buzdolabı bosch un kge58aw40n low frost modeli 1650tl ye verebileceklerini söylediler bulaşık makinesi sms58m82tr 1280tl aynı zamanda yaklaşık 8 9 aydır annem kullanıyor bu modeli ve çok memnun. Teyzemde arçeliğin bir bulaşık makinesi vardı 2 sene ya kullandı ya kullanamadı bizden hemen sonra bu modeli o da aldı şimdi çok memnun. Çamaşır makinesi ise waq24460tr 1159tl way20560tr modeli ise alman üretimi olan modelmiş bunu da 1700tlye veririz demişlerdi ama waq24460tr modelini yine annem aldı 4 5 ay önce keşke almak için bu kadar beklemeseymişim diyor. Fırında hce754853 modelini çok beğenmiştim ama doğal gaz girişi olmadığı için bundan vazgeçtim ayrıca bir fırına 2488tl vermek mantıklı gelmedi bana. Şu an Hgv74x456 T modeli aklıma yattı gibi 1600tl dediler bu modele de. Yani toplamda 8bintl civarı olacak bütün beyaz eşyalar. Ama bosch a değer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?