Beyaz eşya alırken senet imzaladım sıkıntı olur mu?

Pulsar20

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
109
35
Bugün beyaz eşyamızı almaya gittik Arçelik bayisine arkadaşlar kaporamızı verdik prosedür gereği senet tarzı birsey imzalattılar ödemenin tamamı yapılınca bize veriyorlarmış isim soyismim vardı iki tane imza attım o an ailemde vardı Yanımda imzaladım ama içime sonradan şüphe düştü ilerde sorun olur mı diye, bunu her bayi yapıyor mu bilginiz var mi?

Senetin içeriği boştu sadece isim soyisim imza attım çok kötü içime dert oldu 😭
Elin tuccarina boş senet mi imzalanır? Yarın battim diyip seneti kendi borçları karşılığı elin ne olduğu belirsizlerine verse ne olacak?

İnşallah düzgün bir yerdir sıkıntı çıkmaz kredi kartı ile aldığım halde teşhir ürünü getirdiler eve almadım bir sürü sıkıntı yaşadım bı zamanda senet sepet işine hiç girilmez :KK43:

Boş senetse sıkıntı büyük. İçini istedikleri tutarda doldururlar sende ödemek zorunda kalırsın ya da mahkemede uğraşırsın ispatlamak için.. Ama içinde belli bir tutar varsa ne aldığın yazıyorsa sıkıntı olmaz. Her ay parasını ödedikçe senesini alırsın son ödeme zamanında da elindeki son senedi yırtıp sana verir

Boş senet olması sizin adınıza sıkıntı yaratabilir.Yarın bir döviz artışında içinigüncel döviz kuruna göre doldurup sizi mağdur edebilirler.Daha kötü niyetlilerse hatta dükkanı kapatıp gideceklerse son vurgun diye istediği rakamla doldurabilirler.Tez vakitte yani hemen senetlerin doldurulmasını talep edin.

Bizde mobilyalarımızı senetle aldık tanıdık değildi aracı kişi ile gittik ama bütün senetlerde ödeyeceğimiz tutar yazıyordu yani bilgiler doluydu o şekilde imzaladık insallah sorun çıkmaz aldığınız yere gidin bir sorun neden boş senet imzalattınız diye

Bugün beyaz eşyamızı almaya gittik Arçelik bayisine arkadaşlar kaporamızı verdik prosedür gereği senet tarzı birsey imzalattılar ödemenin tamamı yapılınca bize veriyorlarmış isim soyismim vardı iki tane imza attım o an ailemde vardı Yanımda imzaladım ama içime sonradan şüphe düştü ilerde sorun olur mı diye, bunu her bayi yapıyor mu bilginiz var mi?
Ödeyemezseniz icra olayları olur diyecektim ama boş senete imza atılmaz ki hemen gidin oraya aldığınız fiyatı eklettirin 1000 lirayı 100 bin bile yaparlar.

Kalan bakiyemizi Mayıs ayının 20 si gibi vereceğiz demiştik tamam olur bakiye tamamlandığında bunu size vereceğiz dedi yetkili bayan yani yıllardır oradalar aynı dükkan ama içime korku düşmüyor değil 😖

elden taksit yapan her esnaf senetle işlem yapıyor. bu kısım normal. ben de mobilyalarımı alırken, çeyizcide felan aldıklarımı taksitlendirirken senet imzalamıştım ama hepsi üzeri doluydu. yani boş senet imzalamadım. o sebeple imzaladığın senetler boşsa git hepsinin üzerini birlikte doldurun.

Kızlar merhaba bugün yetkili firmaya ödememizi yaptık senetimi aldık çok şükür yırtıp verdi yetkili bayan. Aldığımız Ürünler Ekim’e kadar firmada duracak faturayı da o zaman veriyorlarmış sadece bir hafta önce haber edin ki ürünleri ve faturayı gönderelim dediler. Üzerimden büyük bir yük kalktı çok şükür.

X