- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Kısa bir soru sorsam size.Market raflarındaki o ovma tozlarından 1 liralık olanı mı alırsınız yoksa 4 lira olanı mı?Efendim 4 dediniz değil mi .Çünkü ucuz olan lavaboları çizer mahveder bir de bakmışsınız iki gün sonra daha beter sararmış bırakınca.O zaman kendimize bu özensizlik neden.O pastalar - ya da profosyenel deyimle patlar- içeriğindeki granüllerle ovarak lekeleri çıkarır.Evet hepsi aynı sonuca götürür ama kimi bu sonuca ulaşmak için kocaman sert granüller kullanılır ki zararını söylemeye gerek yok.Kimi de olması gerektiği gibi silikon esaslı grenlerle yapar bu işi.Ağzınızda bir servet taşıyorsunuz arkadaşlar.Sağlıkı bir dişe eşdeğer bir protez yapabilmek için(kaplama & vida misal) ortalama 1000euro harcamalıyız.Çarpın 28 le görün ne kadar zenginsiniz o yüzden bu kıymetli sermayeyi kolay kolay gözden çıkarmayın derim naçizaneşutarafagitti
Merhabalar Herkese ! :)
Öncelikle bilinçli bilgileriniz için teşekkürler ! :) İlk kz giriyorum foruma ama sanıyorum rakadaşlar baya birşeyler denemiş...Benim de dişlerimin kendi rengi aşırı beyaz değildir..sigara da kullanmıyorum..Ama yine de bize tavsiye edebileceğiniz kolay ve pahalı olmayan bir yöntem var mı beyazlatma için ?