• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Dişler için özel karışımlar...Paylaşalım

Ben yaptım az önce.
Bir mucize gerçekleşmedi tabii ama kesinlikle fark etti diyebilirim.

Yalnız külle ovma safhasında Freddy'nin yandan yemişi gibi görünüyorsunuz, oldukça eğlenceli :1rolleyes:

güzel bi yönteme benziyo.denicem.bende meyvelerden incirin diş parlattığını duydum ve denedim.önceliklle taze inciri ateşte yakıyorsun ve kül haline getiriyorsun.ve dişleri fırcalıyorsun.işe yarıyor.

ben denedim öyle mükemmel bir değişim olmuyo ama farkediyo :) benim hoşuma gitti ama benden tavsiye eski bir diş fırçası kullanın:)

çok ilginç değilmi ben sigara külünün yerine karbonat koyuyorum daha güzel oluyor.

eee yurdum insanı gösterecek tabi hünerini peygamberimiz sirkeyi çok sewermiş. bir çok derde de dewadır aynı zamanda. içindeki asitten dolayı dişleri beyazlatıyor

şekerler bu süper bi fikir olabilir çünki ben çamaşırlarımı beyazlatme konusunda kabartma tozu kulanmam gerektiğini sizden duyduğumda çok güldüm sonra bigün denedim
domestos, civit, çamaşır suyu hepsi hikaye oldu şimdi bütün beyazlarım kar beyazı

yeterince kül bulamadım ama az da olsa işe yaradı resmen...
süper bir paylaşımm çok teşekkürlerrrrrrrrrrr :teytey:

arkadaşlar bakın ne buldum okudum kendim yaptım ve faydasını gördüm sizlerle paylaşmak istedim

1 çay kaşığı kabartma tozu
tatlı kaşığı tarçın tozu
5_6 dmla limon suyu
zeytin yağı
bunlatı karıştırdım ve dişlerimi fırçaladıktan sonra bu karışımla bir kez daha fırçaladım inşallah sizin de işinize yarar
yerimseniben

:smiley-cool: merhabalar bu karışımı daha öncede duymuştum.fakat karbonat ve limonun
dişlere ciddi zararı olduğunu söylediler.
siz ne kadar zamandır bu karışımı uyguluyorsunuz.? bu konuda beni aydınlatırsanız çok
sevinirim.şimdiden teşekkür ederim:CüvCüv:

Son düzenleme:
:smiley-cool: merhabalar bu karışımı daha öncede duymuştum.fakat karbonat ve limonun
dişlere ciddi zararı olduğunu söylediler.
siz ne kadar zamandır bu karışımı uyguluyorsunuz.? bu konuda beni aydınlatırsanız çok
sevinirim.şimdiden teşekkür ederim:CüvCüv:

ben 2 yıldır aralıklı olarak yapıyorum içerisindeki zeytin yağı çizmesini engelliyor ve çok sert de yapmıyorum :asigim:

Dişlerimi hergün fırçalamama rağmen dişlerim temiz ama sarı gibi duruyor :1no2: :S kulaktan dolma bilgiler kemik yapısındandır dediler.. Ne kadar doğru bilmiyorum ama hiç memnun değilim bu durumdan denemem lazım bu yöntemi..

ben karbonat limon karışımını yaptım dişlerime ve su anda normal diş macunuyla bile dişlerimi fırcalasam yumasak kıllı fırcayla bile dişetlerim kanıyor:( dişçiye gitmeye de korkuyorum :S beyazlatıcam derken dişlerimden oluyorum sanırım :S

bende denedim ama dislerim cok kamasti...zaten bana gerek yok A1 demisti doktor beyazligi icin.
bence yapanlar fazla yapmasin,haftada 2 kere yeterlidir kizlar,disetlerinizden olmayin
paylasinim icin sagol arkadasim...

ben cok denedım arkadaslar bı fark yok :D hıc bı fark yok sadece ilk yapınca dısler puruzsuz tertemız oluor o kdr ama sora eskıye donuo bı fark yok bende keske olsa

evet arkadaşlar ben de yapıyorum 2-3 hafta da bir. sonuç gerçekten çok iyi. ama sanırım dişin yapısına göre değişiyo. çünkü kardeşim de deniyo ama onda pek etkili olmuyo. çok sık yapılmasını tavsiye etmiyorum. diş etlerini yıpratıyo sanki çok acıyo.

Back