Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyaz dantellerimin rengini değiştirmek istiyorummmm
Merhaba arkadaşlar; benim çeyizimden beyaz dantel salon takımlarım var. Çapa iple örülmüş. Şimdi ki polyester iplerden değil. salon takımım kahverengi mobilyalarım filan. bende dantelin rengini krem yada biraz daha koyu yapmaz istiyorum ne önerirsiniz????
kırmızı soğan kabuklarını soy sonra soğan kabularıyla kaynat ve durulamadan kurut.sonra çamaşır makınasına at rengi krem renginin bir ton koyusu olur kesin sonuc bende denedim
Benimde ilk aklima gelen sekerli cay oldu, ama kahve de isini görür. Mavi düsünürsen kirmizi lahana derim. Yinede hatirlatiyim - beyaz dantel simdi cok moda! Vintage yada Shabby Chic aksesuarlarla kombin edersen nefis bir sey cika bilir ortaya. Ama degisiklige ihtiyacin varsa hic düsünme kiy derim ;-) selam
ben masa dantelimi yapmıştım çayla şekerli çaya batırmıştım çok güzel bir renk aldı denemeni tavsiye ederim sıcak şekerli çaya koy 1 gün beklet çıkar kurut sonra kaya tuzuyla ılık suya batır sonra yine kurut ve makineye at çok güzel oluyor