• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz dantellerimin rengini değiştirmek istiyorummmm

cebre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
7
0
36
Ağrı
Merhaba arkadaşlar; benim çeyizimden beyaz dantel salon takımlarım var. Çapa iple örülmüş. Şimdi ki polyester iplerden değil. salon takımım kahverengi mobilyalarım filan. bende dantelin rengini krem yada biraz daha koyu yapmaz istiyorum ne önerirsiniz????

Demli sıcak çaya bastırıp bir gece beklet, sonra tuzlu suda bekletip durula.Böylece güzel bir renk alıyo.

kumaş boyasıyla istediğin sonuca ulaşamayabilirsin çayı dene.çayla ıslat kurut ütüle.annem benım beyaz mutfak perdemi çayla renk değişimine ugratmıstı

şekerli çayla yap normal çayla yaparsan girmiyo çayla yapınca otantik bir havada katıyo

sıcak granül kahveye de bastırıp kurutabilirsin... ancak kabın büyük olmalı, yoksa alacalı oluyor

kırmızı soğan kabuklarını soy sonra soğan kabularıyla kaynat ve durulamadan kurut.sonra çamaşır makınasına at rengi krem renginin bir ton koyusu olur kesin sonuc bende denedim

bence sonradan pişman olursunuz beyazın modası hiç bizaman geçmiyo çünkü

Benimde ilk aklima gelen sekerli cay oldu, ama kahve de isini görür. Mavi düsünürsen kirmizi lahana derim.
Yinede hatirlatiyim - beyaz dantel simdi cok moda! Vintage yada Shabby Chic aksesuarlarla kombin edersen nefis bir sey cika bilir ortaya. Ama degisiklige ihtiyacin varsa hic düsünme kiy derim ;-)
selam

ben masa dantelimi yapmıştım çayla şekerli çaya batırmıştım çok güzel bir renk aldı denemeni tavsiye ederim sıcak şekerli çaya koy 1 gün beklet çıkar kurut sonra kaya tuzuyla ılık suya batır sonra yine kurut ve makineye at çok güzel oluyor

Back