Merhaba kızlar öncelikle ben 1 sene once doğum yaptim prematüre 7 aylik bir oglum oldu ve bildigim kadariyla kadinlar dogumdan iki sene icinde kendini hamile vs gibi hissedermis bende cok hissettim taki bu aya kadar bu ay cok farkli seyler yasiyorum dongum 28 gun 17 21 agustos arasi regl oldum 28.29.30 agustosta cinsel iliski yasadim esim disariya bosaldi fakat 3 eylülden sonra baş donmesi sag kasigimda igne batmasi basladi bi kac gun sonra mide bulantisi agizda metalik tat huzursuzluk hep uyuma istegi bel bacak kasık baş ağrısı bas donmelerim devam etti asiri duygusallaştım kokulara karsi hassasiyet reglime 6 gun var 16 eylude olmam gerekiyor biliyorum erken bu belirtiler icin diyebilirsiniz ama oglumdada belirtileri 2 hafta onceden yasamaya baslamistim bu arada cumartesi test yaptim beyaz cizgi cikti arastirdim k.kulubunde ve oyle olup hamile olan veya bozuk test olan varmis daha sonra 2 sonra yaptigimda gozle gorukebilir cok zor bi cizgi gordum kuruma cizgi sandim ama kaybolmadi dutuyor hala bu fotografta bile belli belirsiz bilemedim suan hamilemiyim tekrardan degilmiyim kendimi mi kandiriyorum zor bi hanilelik surecim olmustu cunku