- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.982
- 598
- 35
çok iyi fikir denemek lazim saol bilgi için:)Makinaya atmadan once biraz suyun icine elma sirkesi atip icinde bekletin, hem mikroplar falan kirilacaktir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi fikir denemek lazim saol bilgi için:)Makinaya atmadan once biraz suyun icine elma sirkesi atip icinde bekletin, hem mikroplar falan kirilacaktir
Ahahahhaayyyy çok tatlısın...Bence sizde çamaşırları eşin yıkıyordur:)
Eşin gözümde mükemmel koca olduğundan öyle geldi bana, hayır bana noluyosa.
Hadi sor sor çok merak ettim.
Maalesef benim öyle bir şansım yok az öncede yazdığım gibi günün 9 saati dışarıdayım ve namaz kılıyorum haliyle bir damla dahi olsa olmaz, belki farkında olmadan kıyafetime de bulaşabilir.evet oluyor evet çok rahattı ama artık bende alışkanlık yapamya başlamıştı günde 2-3 kere bile tazelediğim oluyordu
ki her daim akıntısı olan biriydim.
ama bıraktım
5aydır kullanmıyorum
başta daha çok oldu akıntım ama inatla günlük ped değilde çamaşır değiştirdim
olan çamaşırıda özellikle siyah seçtim ama çıkardıklarımı ayrı koyup yarım yükte yüksek isida yıkadım
öyle öyle iki ay sonra
bende akıntı azaldı şimdi sadece yumurtlama dönemimde oluyor onuda dediğim gbi sık çamaşır değiştirerek bertaraf ediyorum
günlük ped olmayınca kendimi çıplak gibi hisseiyordum
Merak ettikBir şeyler soracaktım,gülersiniz diye sildim iyi mi?
Oyyyy ne cahilim...![]()
İyide gün ortasında nasıl çamaşır değiştirilir, günlük çamaşır değiştirilir ama gün içerisinde mümkün değil ki.
Ben günün 9 saati dışarıdayım ve eve gidene kadar ortalama 3-4 kez değiştirmek gerekiyor.
Evet söylediğiniz doğru kuru nemden uzak olması gerekiyor ancak diğer türlü daha ıslak ve kötü kokulu olur.
Şimdi artık çok ince formda ve büyük oranda pamuktan üretilmiş pedler var.
çamaşır suyunuda deterjan bbölümünemi atıyosunBen ön yıkamalı 90da yıkıyorum.
Bir çorba kaşığı kadar da çamaşır suyu kullanıyorum.
Gece atıyorum, ana yıkamada suyu ısınınca makineyi durduruyorum. Bekliyor. Ertesi gün devam ediyorum.
Durulamaz korkusundan dolayı bitince 15 dklık kısa programda deterjansız bi daha yıkıyorum. Hatta yumuşatıcıyı da ikinci yıkamada atıyorum.
Leke falan kalmıyor.
hiç bütün gün evde durmadığım içinYa ben günlük pedi tamamen bırakamadım. Günün yarısında bari kullanıyorum. Bütün gün aynı iç çamaşırı olmuyor![]()
Ben tuvalet kagidi koyuyorum yumasak ve kokusuz olan papiaKonuyla alakasız ama günlük ped kullanmayan hanımlar rahatsızlık duymuyor musunuz nasıl rahat ediyorsunuz.
İllaki akıntı v.s. oluyor o ıslaklık hissi olmuyor mu?
Günlük pedin hiç bir şeklini kullanamıyorum, bir gün yetiyor mantar başlaması için, cildim çok hassas
Yanımda yedek çamaşır taşıyorum, bütün gün iş yerinde olduğumdan değiştirme imkanım oluyor
Bir de tabi yaş ilerledikçe akıntı problemi de azalıyor, belki de kişiden kişiye de değişebilir ama hayatımın hiç bir döneminde günde 3-4 kez değiştirecek kadar olmadı
Maalesef benim öyle bir şansım yok az öncede yazdığım gibi günün 9 saati dışarıdayım ve namaz kılıyorum haliyle bir damla dahi olsa olmaz, belki farkında olmadan kıyafetime de bulaşabilir.
Öyle her akıntıda çamaşır değiştirmem imkansız.
o kadar çok akıntım olmuyor zaten yarım gün dışarıda oluyorum en fazla hepAynen bunu ben de çok merak ediyorum.
çamaşır suyunuda deterjan bbölümünemi atıyosun
32 yaşındayım ve günde 3-4 kez değiştirmem gerekiyor bu durum şarıl şurul değil tabii ki ama damla dahi olsa mutlaka değiştiririm.Günlük pedin hiç bir şeklini kullanamıyorum, bir gün yetiyor mantar başlaması için, cildim çok hassas
Yanımda yedek çamaşır taşıyorum, bütün gün iş yerinde olduğumdan değiştirme imkanım oluyor
Bir de tabi yaş ilerledikçe akıntı problemi de azalıyor, belki de kişiden kişiye de değişebilir ama hayatımın hiç bir döneminde günde 3-4 kez değiştirecek kadar olmadı
Ayıptır sorması tuvalette mi değiştiriyorsunuz? Bende OKB olduğundan aman pantolonum yere değdi aman kolum duvara değdi onu da yapamam![]()
günde 10 saatiniz dışarıda olsa 10/432 yaşındayım ve günde 3-4 kez değiştirmem gerekiyor bu durum şarıl şurul değil tabii ki ama damla dahi olsa mutlaka değiştiririm.
Belki öyle ama ben hatırlıyorum büyüklerim beyaz bez parçaları kullanırdı.ama işte biraz da bu sektör bizi böyle yaptı
eskiden günlük ped de yoktu
böyle sık sık çamaşır değişmek de
eskilerin kaç tane giysisi vardı sanki
birbirlerini tetikliyor esasen bu tarz ürünler
akıntı var deyip alıyoruz onu kullandıkça akıntı artıyor vs vs
Bunu hastanede kaldığım zamanlarda yapmaya çalışıyordum zorunluluktan .İşyeri için uygun değil bence.Herkesin ortak kullandığı alanda bir yerlere değer o da çok rahatsız edici.Öncelikle iş yerindeki tuvaletim bana münhasır ama eskiden ortak olanı kullanırken de yöntemim bellidir, şöyle yapıyorum ; yanımda bir temiz poşet götürüyorum, etekse değişmek kolay ama pantalon sorun =)) önce pantalonun paçalarını kıvırıyorum, sonra tek ayağımın ayakkabısını çıkartıp, tek bacağı çıkartıyorum, sonra temiz poşetimin içine basıyorum aynı işlemi diğer ayağım içinde yapıyorum, çamaşırı değiştirirken pantalonu da omzuma atıyorum =) sonra yine birer ayak olmak üzere pantalonumu giyiyorum. Böyle yazarken uzun gibi oldu ama ben bu duruma çok alıştım artık toplamda 1 dk falan sürüyor =))
Evet değiştiriyorum namaz kılıyorum ve necaset olduğu için namaza engel bir durum bu.günde 10 saatiniz dışarıda olsa 10/4
2 buçuk saatte bi bi damla akıntı için külot mu değiştiyorsunuz![]()
benim malesef çok hassas bir cildim var. 7 gün süren adetimde de sürekli ped kullanınca pişik ve tahriş yapıyor. O ile başlayan markadan K ile başlayan markaya geçmiştim. K daha pamuklu diye ama o da son çıkardıkları üründe daha plastikvari bir şeye döndü. Ben de bu sebepten az kanamalı günlerimi pedsiz geçirmek zorundayım malesef. Belki çok köylü işi gibi gelecek ama bez koyuyorum. Onlarda da biraz leke kalıyor. Annemleyken hayatta kalmazdıO sanırım biraz çamaşır suyu kullanıyordu ama onun makinesi eski tiplerden bol suyla yıkıyor.