kızlar bu japonlarda beyaz yüz istiorlar.hepsi pürüzsüz beyaz lekesiz bir cilt peşindeler.onlarda bu işlemi gerçekleştiren yüz beyazlatıcı maskeler var.geçen japonyadan almak istedim ama cesaret edemedim yapmaya.çünkü hiç ingilizce yazmıyodu hepsi japoncaydı.anlıyacağınız cesaret edemedim.
illa hesap sorcaksınız kız böyle istiyor size nee =D
ben nemlendirici üstüne beyaz pudra sürüyordum canım ama pudranın zararlarını okuyunca bıraktm..
beyaz göz altı kapatıcısı fondoten filan al...
bende alcam paralanmayı bekliyorum :)
illa hesap sorcaksınız kız böyle istiyor size nee =D
ben nemlendirici üstüne beyaz pudra sürüyordum canım ama pudranın zararlarını okuyunca bıraktm..
beyaz göz altı kapatıcısı fondoten filan al...
bende alcam paralanmayı bekliyorum :)
ya çocuk qibi duruyo pespembe qüneşte fln direk yanaklarım ortaya çıkıo sinir oluyorum..
kılcal damarların ön plandadırda ondan öyle hemen kızarıyosundur.bende hiç sevmem kırmızı yanakları.eskiden sınavlarda heyecan yapar çıktığım zaman bende kızarırdım öyle ve çok sinir olurdum.sırf bu yüzden sınavlardan hoşlanmazdım ya:)beyaz tenli olduğum için oluyordu.ama sende normaldede oluyorsa kılcal damarlar üst deriye yakın olduğundandır.aslında eczanelerde satılan nemlendiricilerden biri tam senin cildine uygundu ama hangi markaydı ya hatırlıyamadım şimdi.bioderma olabilir galiba.sen bir araştır nette hemen karşına çıkar zaten.sonuçta nemlendirici kullanıyosundur onu al kullan umarım faydasını görürsün
yaz kış güneş kremi kullan tenin bir süre sonra normalden azıcık daha beyazlar...ama kalıcı beyzlık yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?