Sağol cnm benim öyle yapiyim baya yoğun çünkü kremsi şekilde öylemi oluyor cnm yumurtlama dönemindeYumurtlama dönemine girmişsinizdir degerlendirin
Yumurta Akı kıvaminda olursa yumurtlama belirtisi .Mrbalar kızlar bugün baya bı akıntım oldu benim böyle iç çamaşırıma baktığımda siyah çamaşırım beyaz olmuştu izi kalmıştı yani peynirimsi binakinti benzetmek gibi olmasın ama acaba yumurtlama belirtisimi yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi acaba adetim 1hafta oldu biteli ilişkide 6gun önce oldu bilgisi olan varsa yardmci olur musunuz
Ovulasyon hiç kullandım.ama bugün yarın degerlendrym.olmazsa bidkai ay ovulasyon kullanırım tam.olark bilmiom ne zamn yumurtlagimiAdet bittikten sonra yumurtlama doneminde öyle akintilar olabiliyor. Ovulasyon testi ile ne zamanlar yumurtladiginizi görebilir o günleri değerlendirebilirsiniz. Riske atmamış olursunuz Ya da gün aşırı ilişki olabilir
Hoşgeldin cnm Koku kaşınma faln hiç birşey yok cnm sadece akıntı oldu baya yoğun oda bugün böyle oldu sadece bilemedim nedenBen bekarım anasayfa da görüp geldim konunuzu ben kendimi bildim bileli beyaz peynirimsi akintim olur hamilelik belirtisi değildir. Hatta bu akıntı kokuluysa ve vajinal kasinti varsa mantardır
Teşekkürler cnm değerlendirym benYumurta Akı kıvaminda olursa yumurtlama belirtisi .
2 gun arayla iliskiye gir ugrasma hic ovulasyonlaOvulasyon hiç kullandım.ama bugün yarın degerlendrym.olmazsa bidkai ay ovulasyon kullanırım tam.olark bilmiom ne zamn yumurtlagimi
Tamam cnm öyle yapiyim ozamn inş tutar bebiş2 gun arayla iliskiye gir ugrasma hic ovulasyonla
Benim oyle tuttu bide stres yapmaTamam cnm öyle yapiyim ozamn inş tutar bebiş
Ay gerçekten mi cnm ya çok sağol valla moral verdin bana inş bu yumurtlamadr ve bebişim olur dua edinBenim oyle tuttu bide stres yapma
Insallah canimAy gerçekten mi cnm ya çok sağol valla moral verdin bana inş bu yumurtlamadr ve bebişim olur dua edin
Ben bekarım anasayfa da görüp geldim konunuzu ben kendimi bildim bileli beyaz peynirimsi akintim olur hamilelik belirtisi değildir. Hatta bu akıntı kokuluysa ve vajinal kasinti varsa mantardır
E yani biliyorum okadarini bekarken bendede oluyordu okadarda cahil değiliz yani ama bu sefer farklı bir şekilde aşırı geldi önceki hamileliğimde de olmuştu acaba mi diye düşünmedim değil bende fikir almak için yazmıştım buraya da zatenbekar olanlarda da olur akıntı yumurtlama oluyor bekarlardada hamilelik belirtisi değil yumurtlama belirtisi
Size yazmadım bekarım ben diyen arkadasa yazdımE yani biliyorum okadarini bekarken bendede oluyordu okadarda cahil değiliz yani ama bu sefer farklı bir şekilde aşırı geldi önceki hamileliğimde de olmuştu acaba mi diye düşünmedim değil bende fikir almak için yazmıştım buraya da zaten
Pardon cnm farketmemisimSize yazmadım bekarım ben diyen arkadasa yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?