• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz akinti ve agri hamilelik belirtisi mi?

Catslover42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
9
4
1
32
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 2 yillik evliyim. Enfeksiyonum var ve antibiyotik kullanamadigim için bitkisel bir çubuk kullaniyordum. Ve bu çubugu hamileler kullanamiyor. Dusuge sebep oldugu icin. Bu ay 1 kere korunmasiz iliskimiz oldu. Adetimin 4.gunundeyim ve hala gelmedi. Kasik agrilarim ve kramplarim oluyor. Bazen hafif bazende adet gibi. Birkac gundur arada sirada midem bulanir gibi oluyor. Gogus uclarim aciyor. Aşiri beyaz akinti başladi. Birde baş parmagin tirnagi buyuklugunde çok çok açik turuncu su gibi birsey gelmis bugun. Yani ben çubuk kullandigim icin, birde mide ilaclari kullandigim için hamilelige hiç yormuyorum ama olabilir mi sizce. Pandemiden dolayi eczaneye bile gitmek istemiyorum:KK43: sizden ricam benim gibi yaşayanlar olduysa bana yardimci olmalari

Merhaba arkadaslar. Yaklasik 2 yillik evliyim. Enfeksiyonum var ve antibiyotik kullanamadigim için bitkisel bir çubuk kullaniyordum. Ve bu çubugu hamileler kullanamiyor. Dusuge sebep oldugu icin. Bu ay 1 kere korunmasiz iliskimiz oldu. Adetimin 4.gunundeyim ve hala gelmedi. Kasik agrilarim ve kramplarim oluyor. Bazen hafif bazende adet gibi. Birkac gundur arada sirada midem bulanir gibi oluyor. Gogus uclarim aciyor. Aşiri beyaz akinti başladi. Birde baş parmagin tirnagi buyuklugunde çok çok açik turuncu su gibi birsey gelmis bugun. Yani ben çubuk kullandigim icin, birde mide ilaclari kullandigim için hamilelige hiç yormuyorum ama olabilir mi sizce. Pandemiden dolayi eczaneye bile gitmek istemiyorum:KK43: sizden ricam benim gibi yaşayanlar olduysa bana yardimci olmalari
Eczaneye gitmenin bi sıkıntı yaratacağını sanmıyorum maske eldiven takıp gidebilirsiniz içeri de biri var iken girmezsiniz 1 2 dk nızı ancak alır.. Eğer adet düzeniniz şaşmıyor ise bi test alıp deneyin derim şüphenizi giderirsiniz.. O turuncu gibi akıntı dediğiniz şey ise gebelikte ilk yerleşirken ufak Bi kanama olur hamilelik belirtisi de olabilir sizin kullandığınız şeyler de olabilir.. 🤷‍♀️

Tesekkurler. Bugun test aldim koyu cift cizgi cikti. Doktora gittim. Kese daha gozukmedi. Ama degerim 873 cikti . Kanda baska degerlere bakti sonuclari yarin yorumlucak. Birde folik asite baslatti

Adetten önce beyaz akintiniz varmiydi
Bende vajinal enfeksiyon vardi. Onun için sirkeli su icmistim adet gunumden baya once. O gun beyaz akinti gibi birsey indi. Tek hamlede baya indi ama. Boyle afedersin bembeyazdi, sumuksu sekilde. Bende enfeksiyon indi heralde diye sevindim. Simdi dusunuyorumda bebekle alakali olabilir . Onun disinda hatirlayamadim simdi beyaz akintiyi.

Bende vajinal enfeksiyon vardi. Onun için sirkeli su icmistim adet gunumden baya once. O gun beyaz akinti gibi birsey indi. Tek hamlede baya indi ama. Boyle afedersin bembeyazdi, sumuksu sekilde. Bende enfeksiyon indi heralde diye sevindim. Simdi dusunuyorumda bebekle alakali olabilir . Onun disinda hatirlayamadim simdi beyaz akintiyi.
Bende de son 3 gündür normalden fazla olarak beyaz akıntı var normalde böyle hiç olmazdı

Ben adetten once anlayamadim. Ama adete birkac gun kala hazir suyun bile tadi bana tuhaf geliyodu icemiyodum. Agzimdada bi ekşimsi tad vardi surekli. Bide uykusuzluk vardi
Bende 2 gün. Önce yumurta koktu tuhaf ama yumurta dedim dünde yemek yaparken sanki bozuk gibi eskimiş koktu ama yedim hiç biseyide yoktu yemeğin bilmiyorum ya umutsuzdum ama bu beyaz akıntı beni biraz umutlandirdi

Bende 2 gün. Önce yumurta koktu tuhaf ama yumurta dedim dünde yemek yaparken sanki bozuk gibi eskimiş koktu ama yedim hiç biseyide yoktu yemeğin bilmiyorum ya umutsuzdum ama bu beyaz akıntı beni biraz umutlandirdi
Beyaz akıntı sonrası ne oldu hamilelik vardır inşallah. Dün gece bende de beyaz akıntı geldi ama çok çok küçük süt gibiydi 🤷‍♂️

Kızlar spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha ve bu durum 3-4 gündür var bende. 😞

Back