Beyaz akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Ne yumurtlamayı ya yumurtlama akıntısı beyaz olmaz şeffaf olur uzayıp giden şeffaf su beyaz süt rengi akıntılar yumurtlama akıntısı demeyin

Kızlar bendede yumurtlama döneminde gelen akıntı olur ya o tarz akıntı geliyodu bende herhalde yumurtlama dönemi etkisidir diye aldırış etmiyodum reglime bi hafta var akıntı açık pembe geldi acaba neden genelde 30 günde bi adet görürüm uzun zaman sonra ilk defa bi hafta kala bu şekilde oldu daha test yapmayı düşünmüyorum uzun zamandır deniyoruz akışına bıraktım kendimce ama bi ihtimal yerleşme kanaması mıdır

Kızlar bendede yumurtlama döneminde gelen akıntı olur ya o tarz akıntı geliyodu bende herhalde yumurtlama dönemi etkisidir diye aldırış etmiyodum reglime bi hafta var akıntı açık pembe geldi acaba neden genelde 30 günde bi adet görürüm uzun zaman sonra ilk defa bi hafta kala bu şekilde oldu daha test yapmayı düşünmüyorum uzun zamandır deniyoruz akışına bıraktım kendimce ama bi ihtimal yerleşme kanaması mıdır
Merhaba test yaptiniz mi?

Benim adetim Bugün 10gün Geçmiş olcak kızlar dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yani silik falan değil aynı beyaz ve hafif parcacikli akıntı bendede var pöff yani idrar da çıkmayıp kanda mi çıkar ne yapayım birşey deyin bana nolur
Sonucu neymiş?

Canım bende sadece beyaz akıntı var bir de bi gün çok kıvamlı bir akıntı oldu sakızımsı bir kıvamı vardı
Hamile miymişsin?
'bi gün çok kıvamlı bir akıntı oldu sakızımsı bir kıvamı vardı" demişsin yoğun krem gibi süt renginde akıntı mıydı?

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım, Ben yeni hamile kaldım sayılır ve akıntı beyazdı hep bazen şeffaf bazen beyaz akıntı hasta olacağımı düşünüyordum. Adet zamanı çok açık kahve 3-5 damla geldi dedim hasta olacağım herhalde sonra devam etmedi yerlesmeymis meğerse. Sen yerleşme kanaması yaşadın mı
Akıntı adetten kaç gün önce gelmişti, kıvamı nasıldı?

arkadaşlar merhaba ;
aranıza yeni katıldım :KK70: ben 4 aydır gebe kalma konusunda çabalıyorum.ve çok sitres yapıyorum malesefki:KK43: meğerse yumurta çatlamam geç oluyormuş yanı doktorun önerdiği tarihte olmuyormuş.ilk kez şubatta takıbını yaptım. ve yumurtamın çatladığı günden birgun önce ve sonra beraber olduk şuan reglime 6 gün var yumurtlama gunumde olduğu gibi sütbeyaz bir akıntım var bu ne olabilir.yumurtlamamı yoksa gebelk belirtisimi regli mi lütfen tecrübeleriniz paylaşın.
Cevabı neymiş?

Akıntı adetten kaç gün önce gelmişti, kıvamı nasıldı?
Su gibi Bi akıntıydı canım, ama bu adet belirtisi de olabiliyor, yani hamilelikle adet belirtileri çok benziyor anlamak zor adet gecikirse 4 gün sonra hassas test yapmanı öneririm.

Selam herkese arkadaşlar benim de iki gündür beyaz bir akıntım var ama bat 1 hafta önce oldu bitti karın sancısı çok kötü var arada sanki bıçak batırıp çıkarıyorlar gibi karın şişliğm de çok var sizce varmıdır 🙏🙏🙏

Selam herkese arkadaşlar benim de iki gündür beyaz bir akıntım var ama bat 1 hafta önce oldu bitti karın sancısı çok kötü var arada sanki bıçak batırıp çıkarıyorlar gibi karın şişliğm de çok var sizce varmıdır 🙏🙏🙏
Yumurtlamadır canım o 1 hafta olmuş daha hastalığın biteli. Yani akıntı varsa değerlendirme gerekiyor bebiş istiyorsanız bu günü, yumurtlama ağrısıdır yani o.

Peki ne zmn olur sizce
Onu siz bileceksiniz, yani biraz araştırın yumurtlama günlerini takib edin, doktora gidebilirsiniz, baktırabilirsiniz. Adetin iz gecikirse şüphe var diyebilirsiniz ve hamilelik testi alıp yaparsınız

Merhabalar coook zaman geçmiş ama hamile kaldınız mı şu an bendede aynı belirti var

X