Beyaz akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Ya benim de akıntım hiç gelmiyor test te yaptım iki çizgi den biri silik çıktı hamile iyim sizxe
Hasas test mi yaptın canım, normal mi? Normalleri çok yanılıyor haberin olsun, akıntı da sonradan yoğunlaşıyor zaten. İmkanın varsa ve adetin geçtiyse kan ver hiç uğraşma derim.

Normal bir tane yaptım erken test yaptım ondan mı bilemiyorum 😔
Dediğim gibi canım normalleri yanılabiliyor ama üzülme olabilir de olmayabilirdi. Hasas al Bi tane eczaneden, erken gebelik testi diye geçiyor. Ya da kan ver. Kaç gün geçti adetin 4 gün geçmiş olması gerekiyor doğru bir sonuç için

Dediğim gibi canım normalleri yanılabiliyor ama üzülme olabilir de olmayabilirdi. Hasas al Bi tane eczaneden, erken gebelik testi diye geçiyor. Ya da kan ver. Kaç gün geçti adetin 4 gün geçmiş olması gerekiyor doğru bir sonuç için
2 gün geçti sadece Allah razı olsun yardımcı olduğun için yarın eşim alır İnternet e baktık silik çizgiyse bile var diyorlar emin de olamıyorum

2 gün geçti sadece Allah razı olsun yardımcı olduğun için yarın eşim alır İnternet e baktık silik çizgiyse bile var diyorlar emin de olamıyorum
Bana testi atabilir misin canım. Bi baksam. Tabi silikse de olabilir ama işte üzülme diye söylüyorum canım.inşallah vardır.

16052113419182961707477333200175.jpg

😍😍😍Ayy inşallah canım ya Allah razı olsun beni mutlu ettin rabbim de seni mutlu etsin inşallah çok teşekkür ederim
Rica ederim canım ne yaptım ki 🥰😇💖 çok sevindim yarın sonucunu merak ederim lütfen benide haberdar et 🥳

X