Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasas test mi yaptın canım, normal mi? Normalleri çok yanılıyor haberin olsun, akıntı da sonradan yoğunlaşıyor zaten. İmkanın varsa ve adetin geçtiyse kan ver hiç uğraşma derim.Ya benim de akıntım hiç gelmiyor test te yaptım iki çizgi den biri silik çıktı hamile iyim sizxe
Normal bir tane yaptım erken test yaptım ondan mı bilemiyorumHasas test mi yaptın canım, normal mi? Normalleri çok yanılıyor haberin olsun, akıntı da sonradan yoğunlaşıyor zaten. İmkanın varsa ve adetin geçtiyse kan ver hiç uğraşma derim.
Dediğim gibi canım normalleri yanılabiliyor ama üzülme olabilir de olmayabilirdi. Hasas al Bi tane eczaneden, erken gebelik testi diye geçiyor. Ya da kan ver. Kaç gün geçti adetin 4 gün geçmiş olması gerekiyor doğru bir sonuç içinNormal bir tane yaptım erken test yaptım ondan mı bilemiyorum
2 gün geçti sadece Allah razı olsun yardımcı olduğun için yarın eşim alır İnternet e baktık silik çizgiyse bile var diyorlar emin de olamıyorumDediğim gibi canım normalleri yanılabiliyor ama üzülme olabilir de olmayabilirdi. Hasas al Bi tane eczaneden, erken gebelik testi diye geçiyor. Ya da kan ver. Kaç gün geçti adetin 4 gün geçmiş olması gerekiyor doğru bir sonuç için
Bana testi atabilir misin canım. Bi baksam. Tabi silikse de olabilir ama işte üzülme diye söylüyorum canım.inşallah vardır.2 gün geçti sadece Allah razı olsun yardımcı olduğun için yarın eşim alır İnternet e baktık silik çizgiyse bile var diyorlar emin de olamıyorum
Nasıl ataçam kiiBana testi atabilir misin canım. Bi baksam. Tabi silikse de olabilir ama işte üzülme diye söylüyorum canım.inşallah vardır.
Burda fazla gözükmüyor ama daha bembisi
Dün çıkınca görmemişim canım, fotoğrafını çekip yorumlama kısmında resim simgesi olan yere tıklayınca seçip yüklüyorsun, neyse bugün Hassas aldıysa eşin onu yap canımNasıl ataçam kii
Yarın inşallah sabah daha iyi miş dua et canım inşallah vardırDün çıkınca görmemişim canım, fotoğrafını çekip yorumlama kısmında resim simgesi olan yere tıklayınca seçip yüklüyorsun, neyse bugün Hassas aldıysa eşin onu yap canım
Allah Nasib etsin inşallah canım,Yarın inşallah sabah daha iyi miş dua et canım inşallah vardır
Allah razı olsun inşallah canımAllah Nasib etsin inşallah canım,
Aaa çook yüksek ihtimal gebesin canım yarın kan testi ver sağlık ocağından ya da hastaneden canım beta hcg değerin 10 ve üstü çıkacaktır. Daha çok yeni belliiAllah razı olsun inşallah canım
Ayy inşallah canım ya Allah razı olsun beni mutlu ettin rabbim de seni mutlu etsin inşallah çok teşekkür ederimAaa çook yüksek ihtimal gebesin canım yarın kan testi ver sağlık ocağından ya da hastaneden canım beta hcg değerin 10 ve üstü çıkacaktır. Daha çok yeni bellii
Rica ederim canım ne yaptım ki çok sevindim yarın sonucunu merak ederim lütfen benide haberdar etAyy inşallah canım ya Allah razı olsun beni mutlu ettin rabbim de seni mutlu etsin inşallah çok teşekkür ederim
İnşallah haber veririmRica ederim canım ne yaptım ki çok sevindim yarın sonucunu merak ederim lütfen benide haberdar et
Benim de yogun beyaz akıntım vardi adetimde gecikince test yaptim pozitif çıktı gerçekten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri arasinda pek fark yok :)yumurtlama döneminden sonra devam eden beyaz renk kokusuz akıntı hamilelik belirtisi midir?
Hayırlı olsun canımBenim de yogun beyaz akıntım vardi adetimde gecikince test yaptim pozitif çıktı gerçekten adet belirtisiyle hamilelik belirtileri arasinda pek fark yok :)
Sağol canım senin içinde hayırlısı olsun İnşAllahHayırlı olsun canım