Beyaz akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Ne güzel önce negatifi görüp sonra pozitif olması Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim bata son 4 gün tahlil için hala erken mi bilmiyorUm
Benimde bugun net belli olacak .16 30 da tahlil sonucunu alacagim. Gec dollenme degilse kesin cikar. Ben supheli iliskiden yola cikarak gec dollenme yasadigimi dusunuyorum. Kanda o yuzden cikmadi.

Bendede ultrasonda gorunmemisti ama kanda 450 lerde cikmisti, hayirlisi olsun insallah . silik testler genelde yanilmiyor cunkü olmayan bisey cikmaz guźel haberler alirsin insallah :)

Ayy cok az kalmis.. Nasil gececek bu kadar zaman bilemiyorum ben
Ay çok sevindim senin sonucuna da hayirlisi olsun bak hissetmisim:)) inan öyle bir geciyor ki ben nasil geccek derken dogum geldi çatti tadini cikar muhtemelen 2 gun sonra tekrar test isteyecek doktorun insallah 2 ye katlar :))

Ay çok sevindim senin sonucuna da hayirlisi olsun bak hissetmisim:)) inan öyle bir geciyor ki ben nasil geccek derken dogum geldi çatti tadini cikar muhtemelen 2 gun sonra tekrar test isteyecek doktorun insallah 2 ye katlar :))
Istemedi haftaya gel ultrasona bakalim dedi. Biraz yogun ve ilgisizdi zaten:KK43:

Evet biraz ilgisizmis :/ ama bosver icim rahat olsun diyorsan 2 gün sonra ver tekrar kan testini kendin takip edebilirsin, 1 hafta 10 gün sonra da keseyi görmek icin gidersin :)

Istemedi haftaya gel ultrasona bakalim dedi. Biraz yogun ve ilgisizdi zaten:KK43:

canım oncelıkle tebrık edıyorum senı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın beyaz akıntım olduu demıssın nasıl bır akıntıydı bende ılk defa bu ay oncekı gun gordum normalde seffaf olurdu bu sefer beyazdı sadece 1 kez oldu sanırım nornmalde gunluk ped kullandıgım ıcın bılemıyorum tabıkı

Kızlar hepiniz hamilesiniz sanırım çok güzel Allah olmayanlara da nasip etsin inşAllah size sormak istediğim birşey var hepiniz ortak belirtisi akıntı sanırım benimde akıntım var adetime 8 gün var akıntım krem gibi beyaz kokusuz kaşıntısız hamile olabilirmiyimm

X