Beyaz akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Benim adetim Bugün 10gün Geçmiş olcak kızlar dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yani silik falan değil aynı beyaz ve hafif parcacikli akıntı bendede var pöff yani idrar da çıkmayıp kanda mi çıkar ne yapayım birşey deyin bana nolur

Benim adetim Bugün 10gün Geçmiş olcak kızlar dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yani silik falan değil aynı beyaz ve hafif parcacikli akıntı bendede var pöff yani idrar da çıkmayıp kanda mi çıkar ne yapayım birşey deyin bana nolur
Merhabalar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inş hamilelik öncesi akıntınız oldu mu nasıldı kıvamı

Merhabalar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inş hamilelik öncesi akıntınız oldu mu nasıldı kıvamı
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım, Ben yeni hamile kaldım sayılır ve akıntı beyazdı hep bazen şeffaf bazen beyaz akıntı hasta olacağımı düşünüyordum. Adet zamanı çok açık kahve 3-5 damla geldi dedim hasta olacağım herhalde sonra devam etmedi yerlesmeymis meğerse. Sen yerleşme kanaması yaşadın mı

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım, Ben yeni hamile kaldım sayılır ve akıntı beyazdı hep bazen şeffaf bazen beyaz akıntı hasta olacağımı düşünüyordum. Adet zamanı çok açık kahve 3-5 damla geldi dedim hasta olacağım herhalde sonra devam etmedi yerlesmeymis meğerse. Sen yerleşme kanaması yaşadın mı
Canım bende sadece beyaz akıntı var bir de bi gün çok kıvamlı bir akıntı oldu sakızımsı bir kıvamı vardı

hayrlısı artık cnm gün aşırı değerlendrime yapıyoruz:olamaz:
ya derlerdi de inanmazdım en dikkat etmediğin umursamadığın zamanda oluyor gerçekten, ben polipten ameliyat olmayı bekliyordum bi baktım hamileyim. inşallah senin içinde hayırlısı olur canım benim :KK54:

Benimde normalde adet günümde akıntım olmazdı, ama 3gündür sarımsı akıntım vardı peçeteye sildikçe gelen, bugün bat, ve öğlen ıslandım adet oluyorum sanırım diye wcye koştum(gününü hiç şaşmaz döngüm 25)neyse beyaz uzayan akıntı geldi peçeteye, tam beyazmı şeffamı anlamadım ama baya yoğundu ve çoktu, şu saat oldu hala gelen giden yok, geçen ay sabah 10gibi başlayıp akşama çoğalmıştı, inşallah güzelliğe işarettir gecikirim ve 9ayda olmam🤠

arkadaşlar merhaba ;
aranıza yeni katıldım :KK70: ben 4 aydır gebe kalma konusunda çabalıyorum.ve çok sitres yapıyorum malesefki:KK43: meğerse yumurta çatlamam geç oluyormuş yanı doktorun önerdiği tarihte olmuyormuş.ilk kez şubatta takıbını yaptım. ve yumurtamın çatladığı günden birgun önce ve sonra beraber olduk şuan reglime 6 gün var yumurtlama gunumde olduğu gibi sütbeyaz bir akıntım var bu ne olabilir.yumurtlamamı yoksa gebelk belirtisimi regli mi lütfen tecrübeleriniz paylaşın.

yumurtlama olabilir canım ya da regle yakın da akıntı da artış oluyor biliyorsun ama yoğunsa yumurtlamadır

ama yumurtlama zamanım 26 şubat ta oldu ultrasonla takip ettim yenıden olma ihtimalı olurmuki reglime bir hafta varken :O

ama yumurtlama zamanım 26 şubat ta oldu ultrasonla takip ettim yenıden olma ihtimalı olurmuki reglime bir hafta varken :O
kuzu regline 1 hafta varken hamilelik mi değil mi anlaman zor bazen regle yakın da artabiliyor beyaz akıntı, 2. kez yumurtlama da oluyor bazı kadınlarda, Allah gönlündekinin hayırlısını versin

kuzu regline 1 hafta varken hamilelik mi değil mi anlaman zor bazen regle yakın da artabiliyor beyaz akıntı, 2. kez yumurtlama da oluyor bazı kadınlarda, Allah gönlündekinin hayırlısını versin
benım şuan beyaz akıntım kesildi. yok ama umudumda kalamdı dayanamadım gebelık testı yaptım :KK70: negatif çıktı ama erken mı yaptım onuda bılmıyorum. yumurtamın çatlamasından 12 gün sonra :KK70: bekleyıp göreceğiz rabbım hayırlısı ile bana da nasip etsin

benım şuan beyaz akıntım kesildi. yok ama umudumda kalamdı dayanamadım gebelık testı yaptım :KK70: negatif çıktı ama erken mı yaptım onuda bılmıyorum. yumurtamın çatlamasından 12 gün sonra :KK70: bekleyıp göreceğiz rabbım hayırlısı ile bana da nasip etsin
amin canım erken bence ama, Allah büyük :)

Canım benim aynen dediğin gibi olmuştu. Normalde yum. Günü ve adete yakın gelirdi ama o ay yumurtlamadan sonra keslmeden devam etti beyaz akıntı. Kesinlikle olabilir. Hele adete 2-3. Gün kala gaz sancıların olursa dahada şüphelenebilirsin😁 hayırlı haberler olsun 😊

Benzer belirtileri yaşayanları görünce acaba mi diyorum Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Bende de aynı belirtiler var adete iki gün kaldı akıntı kesildi dünden beri , lekelenme olması lazımdı o da yok şimdilik ama kasık ve göğüs ağrısı devam ediyor pazartesiyi iple çekiyorum 😊

Sonuç ne oldu? Bende de akıntı var
Üç gundurlu lekelenme var o ki peceteye geliyor ne kanama ne birşey yok hala sağ kasık ta hafif ağrı var rahatsız etmeyecek derecede sızı gibi dün test yaptım evde negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum

X