- 17 Nisan 2016
- 5.777
- 7.711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inş hamilelik öncesi akıntınız oldu mu nasıldı kıvamıBenim adetim Bugün 10gün Geçmiş olcak kızlar dün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yani silik falan değil aynı beyaz ve hafif parcacikli akıntı bendede var pöff yani idrar da çıkmayıp kanda mi çıkar ne yapayım birşey deyin bana nolur
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım, Ben yeni hamile kaldım sayılır ve akıntı beyazdı hep bazen şeffaf bazen beyaz akıntı hasta olacağımı düşünüyordum. Adet zamanı çok açık kahve 3-5 damla geldi dedim hasta olacağım herhalde sonra devam etmedi yerlesmeymis meğerse. Sen yerleşme kanaması yaşadın mıMerhabalar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inş hamilelik öncesi akıntınız oldu mu nasıldı kıvamı
Canım bende sadece beyaz akıntı var bir de bi gün çok kıvamlı bir akıntı oldu sakızımsı bir kıvamı vardıİyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım, Ben yeni hamile kaldım sayılır ve akıntı beyazdı hep bazen şeffaf bazen beyaz akıntı hasta olacağımı düşünüyordum. Adet zamanı çok açık kahve 3-5 damla geldi dedim hasta olacağım herhalde sonra devam etmedi yerlesmeymis meğerse. Sen yerleşme kanaması yaşadın mı
kıvamli akıntı ovulasyom günü oluyor genellikle canımCanım bende sadece beyaz akıntı var bir de bi gün çok kıvamlı bir akıntı oldu sakızımsı bir kıvamı vardı
hayrlısı artık cnm gün aşırı değerlendrime yapıyoruzkıvamli akıntı ovulasyom günü oluyor genellikle canım
ya derlerdi de inanmazdım en dikkat etmediğin umursamadığın zamanda oluyor gerçekten, ben polipten ameliyat olmayı bekliyordum bi baktım hamileyim. inşallah senin içinde hayırlısı olur canım benimhayrlısı artık cnm gün aşırı değerlendrime yapıyoruz
inş canım tşk ederim çok istiyorum gerçektennya derlerdi de inanmazdım en dikkat etmediğin umursamadığın zamanda oluyor gerçekten, ben polipten ameliyat olmayı bekliyordum bi baktım hamileyim. inşallah senin içinde hayırlısı olur canım benim
Selam canim nasil bir beyaz akintiydi sut gibimi?Canim benimde beyaz akintim oldu. Bugun test yaptim silik cikti. Hamile olup olmadigimdan emin degilim ama eger test dogruysa regl ve hamilelik belirtileri arasinda hic fark yok :)
kuzu regline 1 hafta varken hamilelik mi değil mi anlaman zor bazen regle yakın da artabiliyor beyaz akıntı, 2. kez yumurtlama da oluyor bazı kadınlarda, Allah gönlündekinin hayırlısını versinama yumurtlama zamanım 26 şubat ta oldu ultrasonla takip ettim yenıden olma ihtimalı olurmuki reglime bir hafta varken :O
benım şuan beyaz akıntım kesildi. yok ama umudumda kalamdı dayanamadım gebelık testı yaptım negatif çıktı ama erken mı yaptım onuda bılmıyorum. yumurtamın çatlamasından 12 gün sonra bekleyıp göreceğiz rabbım hayırlısı ile bana da nasip etsinkuzu regline 1 hafta varken hamilelik mi değil mi anlaman zor bazen regle yakın da artabiliyor beyaz akıntı, 2. kez yumurtlama da oluyor bazı kadınlarda, Allah gönlündekinin hayırlısını versin
amin canım erken bence ama, Allah büyük :)benım şuan beyaz akıntım kesildi. yok ama umudumda kalamdı dayanamadım gebelık testı yaptım negatif çıktı ama erken mı yaptım onuda bılmıyorum. yumurtamın çatlamasından 12 gün sonra bekleyıp göreceğiz rabbım hayırlısı ile bana da nasip etsin
Üç gundurlu lekelenme var o ki peceteye geliyor ne kanama ne birşey yok hala sağ kasık ta hafif ağrı var rahatsız etmeyecek derecede sızı gibi dün test yaptım evde negatif yarın kan vermeyi düşünüyorumSonuç ne oldu? Bende de akıntı var