Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama döneminden sonra devam eden beyaz renk kokusuz akıntı hamilelik belirtisi midir?
Zaten öyle hamileyiz sanıyoruz regl oluyor yada regl oluyorum diyorken hamile olduğumuzu öğreniyoruz keşke ayrıştırıcı bişey olsa :)Canim benimde beyaz akintim oldu. Bugun test yaptim silik cikti. Hamile olup olmadigimdan emin degilim ama eger test dogruysa regl ve hamilelik belirtileri arasinda hic fark yok :)
Canım beyaz akıntı genelde adet öncesi gelir adetin geleceğine işarettir ama hamilelik belirtileri zaten adet belirtilerinin aynısı yüzde elli şans yani bende de aynı bitmeyen akıntı var bat yarın hala devam ediyor akıntı
Regl gecikmesi var miZaten öyle hamileyiz sanıyoruz regl oluyor yada regl oluyorum diyorken hamile olduğumuzu öğreniyoruz keşke ayrıştırıcı bişey olsa :)
Haklısın adetten önceki 1-2 gün hep beyaz akıntı yaşanıyor fakat bu ay son 10 gündür yani yumurtlama dönemi ve sonrası akıntı hiç kesilmeyince acaba mı dedim
Yok canım bata 6 gün var belirtilerden dolayı kan tahlil için gittim hastaneye şu an çıkmaz dediler bekliyorumRegl gecikmesi var mi
İnşallaaahhCanım inşallah düşündüğümüz gibidir benim şuan hem akıntı var hemde felaket bi baskı var kasıkta daha altlarda inşallah olmam olmayiiizz
Benimde cikmadi 6 gun kala. Reglim 1 hafta gecince suphelendim. Bir de arkadasin dugun u vardi negatife guvenip icki ictim. Temkinli olmakta fayda var.Yok canım bata 6 gün var belirtilerden dolayı kan tahlil için gittim hastaneye şu an çıkmaz dediler bekliyorum
Benimde cikmadi 6 gun kala. Reglim 1 hafta gecince suphelendim. Bir de arkadasin dugun u vardi negatife guvenip icki ictim. Temkinli olmakta fayda var.
Olabilir hayatım. 11. Haftamdayım hala beyaz akıntım var. Daha önce böyle olmuyordu.yumurtlama döneminden sonra devam eden beyaz renk kokusuz akıntı hamilelik belirtisi midir?
Evet canım önceden de oluyordu adete 1-2 gün kala bu ay 10 gündür devam ediyor ve yoğun şekilde inşallah öyledirCanım normalde adet olacaginda akintin oluyor muydu benim bir hafta önceden akintim kesilirdi ama hamile kaldigim ay akintim arttı adet günü su gibiydi afedersin ona göre bilirsin bence zaten hissediyorsun zaten
İlaç gibi bi koku oluyor mu idrarda ve akıntıdaOlabilir hayatım. 11. Haftamdayım hala beyaz akıntım var. Daha önce böyle olmuyordu.
İlaç gibi bi koku oluyor mu idrarda ve akıntıdaOlabilir hayatım. 11. Haftamdayım hala beyaz akıntım var. Daha önce böyle olmuyordu.
6 gün kala kan testin ne çıkmıştı hatırlıyor musunSu an reglim epey gecikti. Testte silik de olsa 2. cizgiyi gordum. Yarin netlesecek.kan verecegim tekrar.
0.41İlaç gibi bi koku oluyor mu idrarda ve akıntıda
6 gün kala kan testin ne çıkmıştı hatırlıyor musun
Ne güzel önce negatifi görüp sonra pozitif olması Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İdrarımda koku oluyordu. Hala da oluyor. Akıntımda koku yoktu. Reglime bir gün kala beta 34 çıktı ama regl günümde perdiktör expres ile test yaptığımda silik çıkmıştı.regl günümü bir gün geçtikten sonra da yani idrar testinden de Bir gün sonra da kan testim 95 çıktı.İlaç gibi bi koku oluyor mu idrarda ve akıntıda
6 gün kala kan testin ne çıkmıştı hatırlıyor musun