Beyaz akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

yumurtlama döneminden sonra devam eden beyaz renk kokusuz akıntı hamilelik belirtisi midir?

Canım beyaz akıntı genelde adet öncesi gelir adetin geleceğine işarettir ama hamilelik belirtileri zaten adet belirtilerinin aynısı yüzde elli şans yani bende de aynı bitmeyen akıntı var bat yarın hala devam ediyor akıntı

Canim benimde beyaz akintim oldu. Bugun test yaptim silik cikti. Hamile olup olmadigimdan emin degilim ama eger test dogruysa regl ve hamilelik belirtileri arasinda hic fark yok :)

Canim benimde beyaz akintim oldu. Bugun test yaptim silik cikti. Hamile olup olmadigimdan emin degilim ama eger test dogruysa regl ve hamilelik belirtileri arasinda hic fark yok :)
Zaten öyle hamileyiz sanıyoruz regl oluyor yada regl oluyorum diyorken hamile olduğumuzu öğreniyoruz keşke ayrıştırıcı bişey olsa :)

Canım beyaz akıntı genelde adet öncesi gelir adetin geleceğine işarettir ama hamilelik belirtileri zaten adet belirtilerinin aynısı yüzde elli şans yani bende de aynı bitmeyen akıntı var bat yarın hala devam ediyor akıntı

Haklısın adetten önceki 1-2 gün hep beyaz akıntı yaşanıyor fakat bu ay son 10 gündür yani yumurtlama dönemi ve sonrası akıntı hiç kesilmeyince acaba mı dedim

Haklısın adetten önceki 1-2 gün hep beyaz akıntı yaşanıyor fakat bu ay son 10 gündür yani yumurtlama dönemi ve sonrası akıntı hiç kesilmeyince acaba mı dedim

Canım inşallah düşündüğümüz gibidir benim şuan hem akıntı var hemde felaket bi baskı var kasıkta daha altlarda inşallah olmam olmayiiizz :dua:

Canım normalde adet olacaginda akintin oluyor muydu benim bir hafta önceden akintim kesilirdi ama hamile kaldigim ay akintim arttı adet günü su gibiydi afedersin ona göre bilirsin bence zaten hissediyorsun zaten

Canım normalde adet olacaginda akintin oluyor muydu benim bir hafta önceden akintim kesilirdi ama hamile kaldigim ay akintim arttı adet günü su gibiydi afedersin ona göre bilirsin bence zaten hissediyorsun zaten
Evet canım önceden de oluyordu adete 1-2 gün kala bu ay 10 gündür devam ediyor ve yoğun şekilde inşallah öyledir :dua:

İlaç gibi bi koku oluyor mu idrarda ve akıntıda

6 gün kala kan testin ne çıkmıştı hatırlıyor musun
İdrarımda koku oluyordu. Hala da oluyor. Akıntımda koku yoktu. Reglime bir gün kala beta 34 çıktı ama regl günümde perdiktör expres ile test yaptığımda silik çıkmıştı.regl günümü bir gün geçtikten sonra da yani idrar testinden de Bir gün sonra da kan testim 95 çıktı.

X