Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba Perşembe günü sabah 10 da sağlık ocağından kan verdim 1067 çıktı cuma gece 12 de kan verdim 1929 çıktı. Tam 48 saat dolmadı ama iki katı olmamış bu durumu yaşayan varmi
Kizlar merhaba Perşembe günü sabah 10 da sağlık ocağından kan verdim 1067 çıktı cuma gece 12 de kan verdim 1929 çıktı. Tam 48 saat dolmadı ama iki katı olmamış bu durumu yaşayan varmi
Kadın doğuma gidin bence. Zaten değeriniz yeterince yüksek. Ayrıca 2 gün arayla 2 katı olması gerekiyor yani siz bugün gidip bir de ertesi gün giderseniz zaten normal artış beklemeyin. 2 gün sonra aynı saatte gidin ki tam 2 gün olmuş olsun