hamilesin işte canım..
hayırlı olsun...
darısı başımıza..
teşekkür ederim canım amin isteyen herkese Allah nasip etsin benim merak ettiğim yükselme normal mi ?
kızzzzzzz ikizmi yoksa???????????????
arkadaşlar yorum lütfen bakıp geçmeyin eğer bir fikriniz varsa bu değerlerle ilgili yazın
mrb arkadaşlar 29/05/2012 beta hgc 148,3 07/06/2012 beta hgc sonucum 6877,3 sizce nasıl yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
oo maaşallah baya güzel sanki ikiz gibi duruyo elimdeki test sonuçlarına göre 5 haftalık demi ? :))
masallah degerleriniz cok gusel. sanırım ıkız olma olasılıgı da var. bişeyi merak ettim. 1.2 cıktı ilk kan testinde demişsiniz. kac gun kala yaptırdınız ??
mrb ben17 mayısta adet olmam gerekiyordu ama 14,15,16 mayıs bu 3 gün içinde yumurtladım 17 mayıs sabahı son olarak yumurtlamadan sonraki o beyaz kıvamlı akıntı geldi tabi adet olmadım 22 mayıs kan testi 1.2 çıktı bekledim adet olmayınca 29 mayısta bi kan testi daha 148,3 çıktı en son 7 haziran yani 9 gün sonra bi daha yaptırdım o da 6877,3 çıktı ama kirli akıntı var yani kahverengi gibi siyah gibi sıvı şeklinde değil ama sanki o kıvamlı beyaz akıntı gibi ama rengi farklı 3 gündür geliyor progestan hapına başladım hayırlısı bakalım
rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. ben de kızıma hamileyken iilk 3 ay kullanmıstım. rahat olun. stres etmeyin. saglıkla kavusacaksınız inş meleginize.. cevap icin tesekkurler..
mrb ben17 mayısta adet olmam gerekiyordu ama 14,15,16 mayıs bu 3 gün içinde yumurtladım 17 mayıs sabahı son olarak yumurtlamadan sonraki o beyaz kıvamlı akıntı geldi tabi adet olmadım 22 mayıs kan testi 1.2 çıktı bekledim adet olmayınca 29 mayısta bi kan testi daha 148,3 çıktı en son 7 haziran yani 9 gün sonra bi daha yaptırdım o da 6877,3 çıktı ama kirli akıntı var yani kahverengi gibi siyah gibi sıvı şeklinde değil ama sanki o kıvamlı beyaz akıntı gibi ama rengi farklı 3 gündür geliyor progestan hapına başladım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?