- 18 Ekim 2022
- 30
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi Sude Keser
-
Hayırlı olsun ben 11 .günü 35 le ogredim ben şok çoğul dur her halde bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallahmerhaba kızlar bugun test yaptırdım 11.gün test sonucum 976 çıktı değer neden bu kadar yüksek acaba ikizlikle alakasi varmi yada haftaliklami alakasi var bilemedim fikir verirmisiniz ?
bu arada rabbim isteyen herkeze versin :)
evet 2 tane yerlestirmislerdiSonucunuz çok güzel çıkmış, çift transfer miydi? Eğer çift transferse ikiz olabilir:)
Hayırlı olsun ben 11 .günü 35 le ogredim ben şok çoğul dur her halde bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah
bende şok oldm sorma heralde ikiz gibiHayırlı olsun ben 11 .günü 35 le ogredim ben şok çoğul dur her halde bilmiyorum ama hayırlısı olsun inşallah
Bence ikiz:) hayırlı olsun canım. 13ünde benimde testin var dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurevet 2 tane yerlestirmislerdi
AA bir şey kalmamış hadi hayırlısı olsun inşallahBence ikiz:) hayırlı olsun canım. 13ünde benimde testin var dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olur
Sağol canım:) Allah razı olsunAA bir şey kalmamış hadi hayırlısı olsun inşallah
hadi inşallah tutar acaba kese görmek için ne zaman cagirmalari gerekAA bir şey kalmamış hadi hayırlısı olsun inşallah
Ben daha o aşamaya gelmedim bilgim yokhadi inşallah tutar acaba kese görmek için ne zaman cagirmalari gerek
Hayırlı olsun canım. Son durumun nedir ? İkiz miymişmerhaba kızlar bugun test yaptırdım 11.gün test sonucum 976 çıktı değer neden bu kadar yüksek acaba ikizlikle alakasi varmi yada haftaliklami alakasi var bilemedim fikir verirmisiniz ?
bu arada rabbim isteyen herkeze versin :)
ikinci testimi yaptırdım bugun sonuç 3000 falan çıktı 3 katlamsi nerdeyse ama bu sayıların ikizle alakasi varmi bilmiyorum yarin döner doktorumHayırlı olsun canım. Son durumun nedir ? İkiz miymiş
Kese gözüktü o zaman dimiikinci testimi yaptırdım bugun sonuç 3000 falan çıktı 3 katlamsi nerdeyse ama bu sayıların ikizle alakasi varmi bilmiyorum yarin döner doktorum
daha kese falan görmedim kese görmeye 12 gün sonra gidecem sanirimKese gözüktü o zaman dimikesede belli olur sanırım
1500 üzerinde olunca gözüküyormuş kese ama. Niye o kadar çok bekletiyor kidaha kese falan görmedim kese görmeye 12 gün sonra gidecem sanirim
35 yaş altına bir tane transfer ediliyormuş canım genelde. Ama deneme sayın çok olursa o zaman iki embriyo transfer ediyorlarHayırlı olsun ikiz gibi duruyor benim de perşembe günü testim var, doktordan iki tane istemiştim yaşım ve embriyo kalitesine bağlı olarak 1 taneyi uygun gördü.
bende anlamadım değerim 3000 bin ama git göster demedi1500 üzerinde olunca gözüküyormuş kese ama. Niye o kadar çok bekletiyor ki
sanirim öyle bende aynisini düşünüyorumBi arkadaşım 9. Gün 180 ile öğrendi ikizdi onun hatta 3 üzdü bi tanesi devam etmedi ikiz doğurdu. Benim de 10. Gün 359 çıktı ama benim tek o değerin yüksekliği ile pek alakalı değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?