- 22 Şubat 2019
- 613
- 258
- 103
- 28
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
-
Öyle tabi canım , üzüntü stres en büyük düşman vallahi o yüzden relaxlıyoruzzzz kendimizi salıyoruz akışına bakıyoruzİnşallah canm bende iyi haberi veririmaynen moralini iyi tut geç döllenmede olabilir önemli ola. Artması
Tabi canm etiketlerim olmadım daha bakalım sabahtag beri sancı çek inşallah 2 yükselirÖyle tabi canım , üzüntü stres en büyük düşman vallahi o yüzden relaxlıyoruzzzz kendimizi salıyoruz akışına bakıyoruzsonucunu paylaşırken lütfen beni etiketle diğer türlü bildirim düşmüyor
İnşallah yükselir canım benimTabi canm etiketlerim olmadım daha bakalım sabahtag beri sancı çek inşallah 2 yükselir
Canım bugünde olmadım ama kaset test aldım böle ışığa tutunca gölge çıktı çok arada kaldım off acaba var mı yok mu benim aksamazda bu kadar yarın olmazsam yeniden kan veriyim o zamanİnşallah yükselir canım benim
Balım kaset test alma erken gebelik testi al Freely erken gebelik testi olur , awox olur prodoctor muydu neydi ondan olur kaset testler düşük beta hcg yi algılamıyorCanım bugünde olmadım ama kaset test aldım böle ışığa tutunca gölge çıktı çok arada kaldım off acaba var mı yok mu benim aksamazda bu kadar yarın olmazsam yeniden kan veriyim o zaman
Cnm gen5 dye erken gebelk testi aldm ondada çıkmadı anlamadm ilk defa gördüm o testiBalım kaset test alma erken gebelik testi al Freely erken gebelik testi olur , awox olur prodoctor muydu neydi ondan olur kaset testler düşük beta hcg yi algılamıyor
Valla bende şimdi senden duydum öyle bi markayıCnm gen5 dye erken gebelk testi aldm ondada çıkmadı anlamadm ilk defa gördüm o testi
Doğrudur canım insanlik halı canım bugün 2 günüm geceli benim adetim düzenlidir bazen stresten en baba bir gün gecikir çok nadir iki gün geçirir ve olmam lazımdı bu saate kadar olmadımValla bende şimdi senden duydum öyle bi markayıgecikmen varmıydı ? Yada bat inan o kadar çok konuşma vardı unutuyorum tekrar tekrar sorduysam kusura bakma
Olsun canım benim uzun uzun yaz nolcak sankiDoğrudur canım insanlik halı canım bugün 2 günüm geceli benim adetim düzenlidir bazen stresten en baba bir gün gecikir çok nadir iki gün geçirir ve olmam lazımdı bu saate kadar olmadımadet günü kan verdim 2 çıktı anlamadım ya tekrar kan vermeye korkuyorum inan bende şasirdim bu markaya birde adet zamanı yüzümde sivilce çıkar sivilce yok hiç cildim iyi o da beni şüphelendirdi. Kusura bakma canım baya yazdım ama inan istediğin gibi sorunun cevabını bulamıyorsun
Aynen canım diyorum stresin de yok geçsin anlamıyorum yani birde iki çocugum 5 yıl oldu unuttum herşeyi inan nasıldı hatırlamıyorum. Dediğin gbi kan görmediğimiz sürece umut var zaten yarın sabahta gelmezse kocama dicem kan verelimOlsun canım benim uzun uzun yaz nolcak sankibişey diyim mi daha önce verdiğin o kan değeri ara değerde bi sonuç yani yüksekmesi olağan belki geç döllenme olmuştur kana veya idrara geç yansıyordur hep geç döllenmede öyle oluyo , insan isteyince en küçük noktayı bile gebeliğe bağlıyor Buda bizim duygusallıgımızı anaçlığımızı ortaya çıkartıyor adet olmadığın her gün bi umut var demektir unutma
Allahımmm olursa şayet kiiii inşallahhhh olurAynen canım diyorum stresin de yok geçsin anlamıyorum yani birde iki çocugum 5 yıl oldu unuttum herşeyi inan nasıldı hatırlamıyorum. Dediğin gbi kan görmediğimiz sürece umut var zaten yarın sabahta gelmezse kocama dicem kan verelim
Aynen canım sıfırdan olcak birde benim iki doğumum arka arkaya oldu nasıl büyüdüler anlamadık şimdi olursa tadını çıkarıcamAllahımmm olursa şayet kiiii inşallahhhh olurtaze kan gibi tatlı gelir yaaa peki bu değeri 2 çıkan kanı ne zaman vermiştin ?
Hadi inşallah bakalımAynen canım sıfırdan olcak birde benim iki doğumum arka arkaya oldu nasıl büyüdüler anlamadık şimdi olursa tadını çıkarıcamadet günüydü 30. Gün işte cnm
İnşallah canım bende hamileyimdir katılırım haber veririmHadi inşallah bakalımgüzel haberlerle gel inşallah
tamam canımİnşallah canım bende hamileyimdir katılırım haber veririm
Canım sana demiştim bugün olmazsam hamileyim sabah açık renkte başladı az az geliyr kanamam adet oldum valibatamam canım
Yoğun mu ?Canım sana demiştim bugün olmazsam hamileyim sabah açık renkte başladı az az geliyr kanamam adet oldum valiba
Yogunlaştı eşimede dedm sevinmişti adam artık başka baharlara canm yaYoğun mu ?
tamam moral bozmak yok, reglin bittikten sonra yumurta takibiyle devam et inşallah önümüzdeki ay güzel olacak herşey içini ferah tutYogunlaştı eşimede dedm sevinmişti adam artık başka baharlara canm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?