Beta sonucuma bakabilir misiniz ?

İnşallah canm bende iyi haberi veririm aynen moralini iyi tut geç döllenmede olabilir önemli ola. Artması
Öyle tabi canım , üzüntü stres en büyük düşman vallahi o yüzden relaxlıyoruzzzz kendimizi salıyoruz akışına bakıyoruz sonucunu paylaşırken lütfen beni etiketle diğer türlü bildirim düşmüyor

Tabi canm etiketlerim olmadım daha bakalım sabahtag beri sancı çek inşallah 2 yükselir

İnşallah yükselir canım benim
Canım bugünde olmadım ama kaset test aldım böle ışığa tutunca gölge çıktı çok arada kaldım off acaba var mı yok mu benim aksamazda bu kadar yarın olmazsam yeniden kan veriyim o zaman

Hayirli olsun Mathilda,takip ettigim kisilerdendin enerjin yorumlarin dusuncelerin bekleyislerini denk geldigimde hep okurdum
Cok sevindim sonucuna kalp atisini duyduktan sonra butun tedirgin hallerin endisen gecsin gitsin dahada rahatla insallah
Saglikla ilerlesin canim benim

Canım bugünde olmadım ama kaset test aldım böle ışığa tutunca gölge çıktı çok arada kaldım off acaba var mı yok mu benim aksamazda bu kadar yarın olmazsam yeniden kan veriyim o zaman
Balım kaset test alma erken gebelik testi al Freely erken gebelik testi olur , awox olur prodoctor muydu neydi ondan olur kaset testler düşük beta hcg yi algılamıyor

Balım kaset test alma erken gebelik testi al Freely erken gebelik testi olur , awox olur prodoctor muydu neydi ondan olur kaset testler düşük beta hcg yi algılamıyor
Cnm gen5 dye erken gebelk testi aldm ondada çıkmadı anlamadm ilk defa gördüm o testi

Cnm gen5 dye erken gebelk testi aldm ondada çıkmadı anlamadm ilk defa gördüm o testi
Valla bende şimdi senden duydum öyle bi markayı gecikmen varmıydı ? Yada bat inan o kadar çok konuşma vardı unutuyorum tekrar tekrar sorduysam kusura bakma

Valla bende şimdi senden duydum öyle bi markayı gecikmen varmıydı ? Yada bat inan o kadar çok konuşma vardı unutuyorum tekrar tekrar sorduysam kusura bakma
Doğrudur canım insanlik halı canım bugün 2 günüm geceli benim adetim düzenlidir bazen stresten en baba bir gün gecikir çok nadir iki gün geçirir ve olmam lazımdı bu saate kadar olmadım adet günü kan verdim 2 çıktı anlamadım ya tekrar kan vermeye korkuyoruminan bende şasirdim bu markaya birde adet zamanı yüzümde sivilce çıkar sivilce yok hiç cildim iyi o da beni şüphelendirdi. Kusura bakma canım baya yazdım ama inan istediğin gibi sorunun cevabını bulamıyorsun

Olsun canım benim uzun uzun yaz nolcak sanki bişey diyim mi daha önce verdiğin o kan değeri ara değerde bi sonuç yani yüksekmesi olağan belki geç döllenme olmuştur kana veya idrara geç yansıyordur hep geç döllenmede öyle oluyo , insan isteyince en küçük noktayı bile gebeliğe bağlıyor Buda bizim duygusallıgımızı anaçlığımızı ortaya çıkartıyor adet olmadığın her gün bi umut var demektir unutma

Aynen canım diyorum stresin de yok geçsin anlamıyorum yani birde iki çocugum 5 yıl oldu unuttum herşeyi inan nasıldı hatırlamıyorum. Dediğin gbi kan görmediğimiz sürece umut var zaten yarın sabahta gelmezse kocama dicem kan verelim

Allahımmm olursa şayet kiiii inşallahhhh olur taze kan gibi tatlı gelir yaaa peki bu değeri 2 çıkan kanı ne zaman vermiştin ?

Allahımmm olursa şayet kiiii inşallahhhh olur taze kan gibi tatlı gelir yaaa peki bu değeri 2 çıkan kanı ne zaman vermiştin ?
Aynen canım sıfırdan olcak birde benim iki doğumum arka arkaya oldu nasıl büyüdüler anlamadık şimdi olursa tadını çıkarıcam adet günüydü 30. Gün işte cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…