- 29 Ağustos 2024
- 108
- 52
- 13
- 28
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
-
İnşallah canım Allah büyük bakalım nasipse olurtamam moral bozmak yok, reglin bittikten sonra yumurta takibiyle devam et inşallah önümüzdeki ay güzel olacak herşey içini ferah tut
Öyle canım benimİnşallah canım Allah büyük bakalım nasipse olur
Bence gayet iyi düzenli yükseliyorsa sıkıntı yoktur , benim 2 günlük gecikmemde 196.33 çıktı bende buraya bi korkuyla yazmıştım senin gibiKızlar ben de yeni kan verdim 80 cikti beta. Düşük felan değil dimi ? 80 le öğrenmiş oldum. Reglime 1 gün var daha
Bence gayet iyi düzenli yükseliyorsa sıkıntı yoktur , benim 2 günlük gecikmemde 196.33 çıktı bende buraya bi korkuyla yazmıştım senin gibihayırlı olsun canım benim Rabbim nazarlardan saklasıayy çok s
Çok sagolun:) korkuyorum ister istemez . Önceki gebeligim kürtajla sonuçlandı. Acaba mi diyorum şimdi herseyeBence gayet iyi düzenli yükseliyorsa sıkıntı yoktur , benim 2 günlük gecikmemde 196.33 çıktı bende buraya bi korkuyla yazmıştım senin gibihayırlı olsun canım benim Rabbim nazarlardan saklasın
Rica ederim canım benim korkma desemde boş biliyorum benimde bi düşüğüm var insan ister istemez korkuyor ama içimizi ferah tutmalıyız iyi şeyler düşünmeliyiz ki iyi şeyler olsun bol bol dua et bu sefer Allah’ımın izniyle güzel şeyler olacakÇok sagolun:) korkuyorum ister istemez . Önceki gebeligim kürtajla sonuçlandı. Acaba mi diyorum şimdi herseye
Ne kadarlık oldu sizinRica ederim canım benim korkma desemde boş biliyorum benimde bi düşüğüm var insan ister istemez korkuyor ama içimizi ferah tutmalıyız iyi şeyler düşünmeliyiz ki iyi şeyler olsun bol bol dua et bu sefer Allah’ımın izniyle güzel şeyler olacak
Ben geçen pazar günü öğrendim hamile olduğumu geçen ay regl tarihimi baz aldığımda 5 haftalık olarak görünüyor geç döllenme olmadıysa tabiNe kadarlık oldu sizin
Hee sizde çok yenisiniz :) ben en son 11 aralıkta oldum . İlk gun ya i 11 AralıkBen geçen pazar günü öğrendim hamile olduğumu geçen ay regl tarihimi baz aldığımda 5 haftalık olarak görünüyor geç döllenme olmadıysa tabi
AynenHee sizde çok yenisiniz :) ben en son 11 aralıkta oldum . İlk gun ya i 11 Aralık
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda bize yeterAynenben en son 4 aralıkta regl oldum 7 aralıkta bitti sonra değerlendirmelere başladık geç yumurtlamış olabilirim bilmiyorum ama 29 aralığa kadar değerlendirdik 2 günde 1 olacak şekilde , adetime 12 13 gün varken başladı belirtiler tabi bende başladım test yapmaya ama hep negatifti en son 31 aralıkta test yaptım oda negatif yapmayı bıraktım , 2 ocakta içimden geldi test yapayım dedim bi baktım hayalet çizgi 4 ocakta beklediğim regl günümdü olmadım 5 ocakta 1 gün gecikmeyle tekrar test yaptım Freely erken gebelik ikinci çizgi silik ama belliydi sonra gittim kan verdim öğrendim gebeliğimi Rabbim herkese nasip etsin
Aynen öyle amin canım herşeyden önce sağlıkHayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda bize yeter
Ayy canım noldu alt tarafmda değişik ağrı var resmen kanamam durdu gibi normalde şimdi git gide çogalir kesildi gibi resmen kız düşük mu yapıyorum ne yapiyrm anlamadm yine tuuvalete gtti hcni adetin bitimine çok az kwnama gelir ya öle oldum ya ilk defa başıma geliyor yatıyorumÖyle canım benim
Acaba üstüne mi gördün veya yerleşme kanaması olabilir mi ? bi doktora felan mı gitsen mazallah korktum şimdi bakAyy canım noldu alt tarafmda değişik ağrı var resmen kanamam durdu gibi normalde şimdi git gide çogalir kesildi gibi resmen kız düşük mu yapıyorum ne yapiyrm anlamadm yine tuuvalete gtti hcni adetin bitimine çok az kwnama gelir ya öle oldum ya ilk defa başıma geliyor yatıyorum
Ayy inan bilmiyorum canm napcagimi ya şuan yoğun kanamam başlardi çok az geliyor ve alt tarfm acayip açıyor ya düşün kaç saattir ped dolmadı off morlm bozuldu gercektenAcaba üstüne mi gördün veya yerleşme kanaması olabilir mi ? bi doktora felan mı gitsen mazallah korktum şimdi bak
Sakin ol önce bence benden sana arkadaş tavsiyesi bi doktora görün ne olur ne olmaz ihtimallere bırakma derimAyy inan bilmiyorum canm napcagimi ya şuan yoğun kanamam başlardi çok az geliyor ve alt tarfm acayip açıyor ya düşün kaç saattir ped dolmadı off morlm bozuldu gercekten
Yarın olmadı gidiyim ya hep ben sana sordum canm senn noldu iki katına çıktı mı degerinSakin ol önce bence benden sana arkadaş tavsiyesi bi doktora görün ne olur ne olmaz ihtimallere bırakma derim
5 ocakta öğrendiğim günden bu tarafa hastaneye gitmedim kan da vermedim sağlık ocağında laboratuvar sonuçları hastaneden hastaneye farkediyor diye 17 sinde randevum var oraya gideceğim şuan herşey yolunda görünüyor bebeğimi ve kendimi strese sokmamak için eşimle böyle bi karar aldık , ama bak muhakkak ağrın çoğalırsa dayanamaz hale gelise lütfen git hastaneye yarını bekleme canım benimYarın olmadı gidiyim ya hep ben sana sordum canm senn noldu iki katına çıktı mı degerin
En iyisini yapıyorsun canım dediğin gibi bu dünyada yiyeceği ekmeği varsa zaten sana tutunur. Kendini strese sokmuyorsun ne güzel kocam işten gelsin böyle ağrım devam ederse göturur beni5 ocakta öğrendiğim günden bu tarafa hastaneye gitmedim kan da vermedim sağlık ocağında laboratuvar sonuçları hastaneden hastaneye farkediyor diye 17 sinde randevum var oraya gideceğim şuan herşey yolunda görünüyor bebeğimi ve kendimi strese sokmamak için eşimle böyle bi karar aldık , ama bak muhakkak ağrın çoğalırsa dayanamaz hale gelise lütfen git hastaneye yarını bekleme canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?