• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta kan testi

52duygu44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
36
24
38
35
IMG-20210401-WA0010.webp

Cok sağol
Sizce değer nasıl 5 mart adet oldun 8 bitti 28 de olmam gerekliydi 2 gün geciktim test böyle cikti sizce nasıl değeri güzel mi
2gün sonra tekrar kan testi verin 2katı bir değer olmuşsa normal kabul edilir gözünüz aydınn😍

İnşallah artar normalde tip bebek için devletten randevu almıştım ve istenen kağıtları da tamamladım. Nasip kısmet işte inşallah sağlıklı olur
Yaa gerçek mii🤲🏻 Kendiliğinden dogal yolla olmuş ekstrdan bişey yaptınız mı acaba bende düşünüyorum ama olmuyor daha başındayım tabide genede tecrübenizden yararlanabilirim

Yaa gerçek mii🤲🏻 Kendiliğinden dogal yolla olmuş ekstrdan bişey yaptınız mı acaba bende düşünüyorum ama olmuyor daha başındayım tabide genede tecrübenizden yararlanabilirim
Folikasit kullanıyorum birde diyet yapıyorum sağlıklı besleniyorum ve hiç düşünmüyorsun bebekle ilgili şeyler onuruna bırak oluyor bak ben kaç sene hep düşün ett uğraş. Tüp bebek yapcam diye beyinden kaldırdım ve çok şükür kendisi olsu.

Back
X