• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc

Esraxucar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
4
0
1
25
Arkadaşlar aranızda tecrübeli olan varsa diye bilgi edinmek istiyorum. Beta değerim 3200dü 3 gün sonra muayeneye gittim çatıdan baktığında doktor kese var ama bebek oluşmamış 2 hafta sonra bakalım dedi ama akşam eve geldiğimde 3 günde 13.000 olmuş Beta değerim doktor bunu bilmeyerek muayene etti beta 13binde bebek görülmemesi normal mi yardımcı olur musunuz lütfen

Bebek genelde 6. Haftada görünüyor. Bir arkadaşıma bebek yok kürtaj gerekecek dediler, bekledi bebek 7.hafta sonunda göründü kalp atışı da duydu. Endişe etme biraz daha beklemelisin. 2 hafta sonra görünür bence. Beta ile çok ilgisi yok. Beta 2 günde 2 katına çıktı mı bakılıyor. O kadar :)

Bebek genelde 6. Haftada görünüyor. Bir arkadaşıma bebek yok kürtaj gerekecek dediler, bekledi bebek 7.hafta sonunda göründü kalp atışı da duydu. Endişe etme biraz daha beklemelisin. 2 hafta sonra görünür bence. Beta ile çok ilgisi yok. Beta 2 günde 2 katına çıktı mı bakılıyor. O kadar :)
Beta değeri ile adet haftası uyuşmuyor bebekte görünmeyince panik oldum doğrusu

Back