Amin çok teşekkür ederiö ne kadar iyi kalplisiniz en başından beri tüm sürecime destek oldunuz farklı konularda
Bu arada size bu hikayenin ilginçliğini anlatayım. Ben değerim 9.83 olmuştı en yüksek daha sonra 9.71 e düştü, iki gün sonrada kanama başladı adet kanamasıydı ama daha fazla pıhtı kanama ve sancı vardı. Canım tatlıdır öyle çok büyük bir farklılık yok herneyse, benim normalde adetim de 30 günde bir filan olur bazen 32 ye 28 e çıkar. O yüzden kimyasal sonrası adet kanamasından sora ben ovulasyon testi yapıcaktm 14. Gün bir baktım, 10. Gün bi yumurta akı geldi bu sefer bi test yaptım pik, sonra bu pikler 7-8 gün devam etti. Başka sitelerde hamilelik yada kist yazıyordu. Hamilelik testi yaptım direk cift cizgi hemde akşam saati ve ilişkiden yalnızca 8 gün sonra
İnanamadım doktora filan gidm dedim kistlerde yapabikir beta ve lh hormonu benzer dedi, tiroit progestron ve betama bakıldı, yani bu kadar erken hamile kalmayı beklemiyodum bildiğin dişükten 2 hafta sora orendim hamile kaldgmı.
Neyse dün beta böyle olunca bu taa öncekinden mi kalma beta sıfırlamamostı dıs gebelik tüplerime zarar gelicek felan diye aklımı çıkarttı bir doktor. Beni bu beni aşat die bi arkadasına yonlendirdi
Adam baktı filan dıs gebelik yok gibi evrt bi sürü yumurtalık kisti olusmus ama bu ay cok yumurtlamaula ilgili olabilir dedi. Bugün için tekrwrdwn bir beta isttdi ve tekrar ultrasonografyle bakıcak saçmasapan cıkarsw belki ona gore bir islem yapılır
Ne olur kan testi yanlış çıkmış olsa ve bugüm füzel bir artış olsa
İki aydır bu gebelikler ilerlemiyo ama orendigim an felaket sislik gaz gibi sikayetlerim oluyo bosuna mı yasıyorum
güzel seler orenirim bugün umarım ama benim anladıgım beta bi kere 2 kat yükselmedmi çtle bi şans yok