Beta HgC ve progestron

turtalicilek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
170
36
31
Aslında bir konı açtım ama pek cevap alamadım acaba etiket yok diye insanlar okımadomı diye düşündüm tekrar açtım

Söylemeyi unuttuğum şeyler vardı

Beta Hgc 162 çıktı

İki gün sonra yani bugün ise 209

Bu arada 2 gün evvel 162 çıktığında PROGESTRON 10’du!!

Hiç mi aynı durumda yaşayan yok benle
Geçen ay kimyasal zaten geçirmiştim bu ay sağlıklı sanıyordum olamazmı?

Aslında bir konı açtım ama pek cevap alamadım acaba etiket yok diye insanlar okımadomı diye düşündüm tekrar açtım

Beta Hgc 162 çıktı

Progesteron değerinden anlamam ama iki gün sonra çıkan değer düşük.
Ben de 2 kez kimyasal yaşadım.
3. Çok şükür sağlıklı oldu şimdi doğumu bekliyorum 🙏🏻

Progesteron değerinden anlamam ama iki gün sonra çıkan değer düşük.
Ben de 2 kez kimyasal yaşadım.
3. Çok şükür sağlıklı oldu şimdi doğumu bekliyorum 🙏🏻
İşte herkeste illa 2 kat mı olmalı hiç düzelme şansı yok mu:KK43:

Progestron aslında bende tam bişmiyorum ama hamilelik belirleyiciymiş değer fenada değiş adetimede 1 hafta var henüz..
Siz kimyasalları arka arkaya yasayıp mı saglıklı gebelik elde ettiniz
Dr hiç sebep söyledi mi?

İşte herkeste illa 2 kat mı olmalı hiç düzelme şansı yok mu:KK43:

Progestron aslında bende tam bişmiyorum ama hamilelik belirleyiciymiş değer fenada değiş adetimede 1 hafta var henüz..
Siz kimyasalları arka arkaya yasayıp mı saglıklı gebelik elde ettiniz
Dr hiç sebep söyledi mi?
Tam iki katı olmasa da yüzde 60 artmalı.
Yani en az 230-240 (%60 oranıyla) olması lazım doktorların dediğine göre.
Belki de sağlıkla ilerler, Allah bilir 🙏🏻
Ben her kimyasaldan sonra mola verdim. Yakın çevrem vücut buna alışırsa kimyasalı “huy” edinir demişti. Doktor ise alakası yok,hemen deneyebilirsin demişti.
Benim psikolojim etkilendiği için ara veriyordum.
Sebep yok. Kimyasal, bebeğin hayata tutunacağı organları olmaması anlamına geliyor demişti doktorum. Yani yaşama devam edemeyeceği için rahim onu dışarı atıyor.

Beta Hgc 162 çıktı

Progesteron değeri 40 üstü olur ise gebelik sayılıyormuş canım bende Mayıs'ta kimyasal gebelik geçirdim doktor değerlere bakıp öyle demişti

Beta Hgc 162 çıktı

Bunu anlamanın en güzel yolu yarın aynı yerde aynı saatlerde bir daha kan testi vermek, ilk testi verdiğiniz saat ve ikinci testi verdiğin saat kaçtı acaba

Tabi dua eder misiniz canım çok sıkkın
Geçen ay zaten kimyasal yaşadım bu neyin nesi analmadım

Bu arada mesajlarınızı gördüm aynı saatlerde yaptım testi:KK43: biri 4 temmuz biri 6 temmuz
İnşallah Rabbim tez zamanda sana sağlıklı hamilelik ve bebek nasip etsin canım tüm kalbimle dua ediyorum

İnşallah Rabbim tez zamanda sana sağlıklı hamilelik ve bebek nasip etsin canım tüm kalbimle dua ediyorum
Amin çok teşekkür ederiö ne kadar iyi kalplisiniz en başından beri tüm sürecime destek oldunuz farklı konularda

Bu arada size bu hikayenin ilginçliğini anlatayım. Ben değerim 9.83 olmuştı en yüksek daha sonra 9.71 e düştü, iki gün sonrada kanama başladı adet kanamasıydı ama daha fazla pıhtı kanama ve sancı vardı. Canım tatlıdır öyle çok büyük bir farklılık yok herneyse, benim normalde adetim de 30 günde bir filan olur bazen 32 ye 28 e çıkar. O yüzden kimyasal sonrası adet kanamasından sora ben ovulasyon testi yapıcaktm 14. Gün bir baktım, 10. Gün bi yumurta akı geldi bu sefer bi test yaptım pik, sonra bu pikler 7-8 gün devam etti. Başka sitelerde hamilelik yada kist yazıyordu. Hamilelik testi yaptım direk cift cizgi hemde akşam saati ve ilişkiden yalnızca 8 gün sonra

İnanamadım doktora filan gidm dedim kistlerde yapabikir beta ve lh hormonu benzer dedi, tiroit progestron ve betama bakıldı, yani bu kadar erken hamile kalmayı beklemiyodum bildiğin dişükten 2 hafta sora orendim hamile kaldgmı.

Neyse dün beta böyle olunca bu taa öncekinden mi kalma beta sıfırlamamostı dıs gebelik tüplerime zarar gelicek felan diye aklımı çıkarttı bir doktor. Beni bu beni aşat die bi arkadasına yonlendirdi

Adam baktı filan dıs gebelik yok gibi evrt bi sürü yumurtalık kisti olusmus ama bu ay cok yumurtlamaula ilgili olabilir dedi. Bugün için tekrwrdwn bir beta isttdi ve tekrar ultrasonografyle bakıcak saçmasapan cıkarsw belki ona gore bir islem yapılır
Ne olur kan testi yanlış çıkmış olsa ve bugüm füzel bir artış olsa

İki aydır bu gebelikler ilerlemiyo ama orendigim an felaket sislik gaz gibi sikayetlerim oluyo bosuna mı yasıyorum:KK43: güzel seler orenirim bugün umarım ama benim anladıgım beta bi kere 2 kat yükselmedmi çtle bi şans yok

Amin çok teşekkür ederiö ne kadar iyi kalplisiniz en başından beri tüm sürecime destek oldunuz farklı konularda

Bu arada size bu hikayenin ilginçliğini anlatayım. Ben değerim 9.83 olmuştı en yüksek daha sonra 9.71 e düştü, iki gün sonrada kanama başladı adet kanamasıydı ama daha fazla pıhtı kanama ve sancı vardı. Canım tatlıdır öyle çok büyük bir farklılık yok herneyse, benim normalde adetim de 30 günde bir filan olur bazen 32 ye 28 e çıkar. O yüzden kimyasal sonrası adet kanamasından sora ben ovulasyon testi yapıcaktm 14. Gün bir baktım, 10. Gün bi yumurta akı geldi bu sefer bi test yaptım pik, sonra bu pikler 7-8 gün devam etti. Başka sitelerde hamilelik yada kist yazıyordu. Hamilelik testi yaptım direk cift cizgi hemde akşam saati ve ilişkiden yalnızca 8 gün sonra

İnanamadım doktora filan gidm dedim kistlerde yapabikir beta ve lh hormonu benzer dedi, tiroit progestron ve betama bakıldı, yani bu kadar erken hamile kalmayı beklemiyodum bildiğin dişükten 2 hafta sora orendim hamile kaldgmı.

Neyse dün beta böyle olunca bu taa öncekinden mi kalma beta sıfırlamamostı dıs gebelik tüplerime zarar gelicek felan diye aklımı çıkarttı bir doktor. Beni bu beni aşat die bi arkadasına yonlendirdi

Adam baktı filan dıs gebelik yok gibi evrt bi sürü yumurtalık kisti olusmus ama bu ay cok yumurtlamaula ilgili olabilir dedi. Bugün için tekrwrdwn bir beta isttdi ve tekrar ultrasonografyle bakıcak saçmasapan cıkarsw belki ona gore bir islem yapılır
Ne olur kan testi yanlış çıkmış olsa ve bugüm füzel bir artış olsa

İki aydır bu gebelikler ilerlemiyo ama orendigim an felaket sislik gaz gibi sikayetlerim oluyo bosuna mı yasıyorum:KK43: güzel seler orenirim bugün umarım ama benim anladıgım beta bi kere 2 kat yükselmedmi çtle bi şans yok
Ben de karnımın çok sismesiyle suphelenmistim, inşallah yükselir değerin canım inşallah 🤗🍀

X