• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hgc testinde negatif sonucu görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı lüften yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuk isteme sürecine girene kadar hep tam vaktinde adet olurdum ama ne zaman çocuk istemeye başladım bazi aylar gecikme oldu, gecikme oldukca heyecan yaptim ama sonuç hüsran :(stres, ilaçlar, havalar, kilo alma-verme vs döngüyü uzatabiliyor malesef... Rabbim tez zamanda hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.

Çocuk isteme sürecine girene kadar hep tam vaktinde adet olurdum ama ne zaman çocuk istemeye başladım bazi aylar gecikme oldu, gecikme oldukca heyecan yaptim ama sonuç hüsran :KK43:stres, ilaçlar, havalar, kilo alma-verme vs döngüyü uzatabiliyor malesef... Rabbim tez zamanda hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.
Amin canımm

ben burada defalarca yazdım sanırım bunu :)
bende negatif çıktı ve dr söktürücü verdi meğer hamileymişim
kliniğinde attığım çığlıklar ve güvenliğin gelmesi dışında başka bir sorun yaşamadık çok şükür
adet gecikmesinden sonraki 14. gün pozitifi gördüm

ben burada defalarca yazdım sanırım bunu :)
bende negatif çıktı ve dr söktürücü verdi meğer hamileymişim
kliniğinde attığım çığlıklar ve güvenliğin gelmesi dışında başka bir sorun yaşamadık çok şükür
adet gecikmesinden sonraki 14. gün pozitifi gördüm
Ne güzel yaaaaa:anneadayı:

Evet kızlar 7 günlük bi geçikmeden sonra adet oldum geç döllenmedir diye bekledim bekledim ama artık eminim kesin hamile değilim. Bugün kadın doğuma randevu aldım ve bi muanenin zamanı geldi sanırım. İnşallah bişey çıkmaz sonuçları bilgi veririm size

Çocuk isteme sürecine girene kadar hep tam vaktinde adet olurdum ama ne zaman çocuk istemeye başladım bazi aylar gecikme oldu, gecikme oldukca heyecan yaptim ama sonuç hüsran :KK43:stres, ilaçlar, havalar, kilo alma-verme vs döngüyü uzatabiliyor malesef... Rabbim tez zamanda hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.

Bende ilk gebeligimde karar verdigimizde yasamistim boyle degisiklikleri :)
2.de de karar verdikten sonra gunlerim degisti :))))))
Aslinda dusundukce vucuduna sinyaller veriyorsun rahim hazirlaniyor derler ama.
Belki bi isarettir :)

Aynen öyle bu zamana kadar birgün bile düzensizliğim olmamıştır ama ne zaman bebek istiyoruz dedik ben bi afalladım vücüdüm bi şaşıdır şimdi ne zaman adet olucam yumurtlama günüm ne zaman iyice çorba ettim ben kendimi :)

Aynen öyle bu zamana kadar birgün bile düzensizliğim olmamıştır ama ne zaman bebek istiyoruz dedik ben bi afalladım vücüdüm bi şaşıdır şimdi ne zaman adet olucam yumurtlama günüm ne zaman iyice çorba ettim ben kendimi :)

dr ne dedi canım gecikmeyle ilgili

4 yıllık evliyim evlendiğimiz Günden belli istiyoruz ama olmadı bu zamana kadar hiç geçikme olmadı ama bu ay adetim 5 gün geçti kan testi 2.0 çıktı negatif dedi bir hafta sonra olmazsan bakarız dedi hala olmadım bnm için bir umut varmıdır?

merhaba bişey sormak istiyorum konu eski kalmış ama belki cevaplayan olur sat 25 ekim.21 kasım olmam gereken tarih ama olmadım.bat tan 3 gün önce ilişkim oldu.testlerim negatif.geçen hafta kan testi yaptırdm oda negatif.bu geç döllenme olayı kafamı kurcalıyor.belirtim sadece aşırı uyku halsizlik ve arada kasık sancılarım oluyor.akıntım da fazla.hep aha oldum diyorum adet olmamışm.sizce napmalıyım? doktora gittim sorunumda yok..söktürücü verdi almadım gelsin kendisi dedim..nolur birileri bişeyler söylesin :KK43:

Back