Beta hgc 0.10 olup adeti 16 gün geciken sonra hamile olan var mı ? Lütfen varsa paylaşabilir mi?

Yok canım olmadım.Geçen gün yaptığım testin doğru sonuç verdiğinden emin değilim zaten.Akşama kadar bir sürü yedim içtim.Bir de testi yapmadan önce tuvaletim gelmiyor diye 1 litre su içtim.Testtten önce çok su içmek negatif çıkmasına sebep oluyormuş.Bi daha da alıp yapmadım zaten.Neden bilmiyorum ama hamile olduğumu düşünüyorum.İkinci adetimi olmam gerekiyor du bugün yani iki aydır adet olmuyorum.Şu yaşıma kadar böyle bir şey mümkün değil.Söktürücü kullanmama rağmen olmadım ki ben hayatımda söktürücü ile regl olmuş biri değilim.

Tekrar bi doktora görünün isterseniz İnşaAllah rabbim size gönlünüzdeki versin tez zamanda

Annem diyor hamile kaldığımda hiç akıntım olmazdı kupkuru olurdum.Şuan ben o durumdayım.Gram akıntı yok.Günlük pedlerim bembeyaz

Aminn canım benim çok teşekkür ederim.Rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah

Eğer hamileysem ki bir sürü belirti yaşıyorum hala.Sol kasığımdan başlayıp ayağıma vuran ağrı bel ağrısı.Tuvalette farkettiğim beyaz akıntılar vs Geçen ay kullandığım ilaçla hamile kaldım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…