beta hcg

tebrikler canım maşallah değerin çok güzel çıkmış.keseyi görürsün herhade.allah sağlıklı birşekilde kucağına almayı da nasip etsin.ve bu güzleri bekleyen herkse göstersin inş.

hastalandıım kızlarr

artık umutlar bi kaç ay sonraya ertelendii Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım ben bu testi adete 3 gün kala yaptırdım,sence testte gözükmemiş olabilir mi ?
Ben adetime 5 gün varken kesin olarak öğrenmiştim ama burada adeti geciktiği halde kanda çıkmayan,bir hafta sonra kanda görünenler var.Herşey olabilir yani canım belki geç döllenme olmuştur o zaman adetin geçmeden çıkmaz.

canım rica ediyorum,söylediğim verilere göre beni aydınlatıver !

martın 22 sinde olması gereken adet 19nda geldi...(klomen kullandım)

silkus 28 bazen 29 bazen de 30 olabiliyor...

bu durumda benim adet gecikmiş olmuyor mu ?

Son düzenleme:
Canım mesajını yeni gördüm.İlaç kullandığın için adetinde değişme olmuş ama 16sı ile 18i arası olman lazımdı.Şuan gecikmiş görünüyor ama adetin düzensizleşmişte olabilir.

Canım mesajını yeni gördüm.İlaç kullandığın için adetinde değişme olmuş ama 16sı ile 18i arası olman lazımdı.Şuan gecikmiş görünüyor ama adetin düzensizleşmişte olabilir.

canım cevabın için teşekkür ederim.

dün gece geldi,hiçbirşeye gerek kalmadı

Benimde Değerlerim bu şekilde çıktı 22 ve 26 kasımda verdim bu şekilde değerler ortaya çıktı geç döllenme olabilir diyorlar yarin da adet günüm biraz sancım var ama bilemiyorum bekliyorum yarını eğer olmazsam pazartesi tekrar gidicem .

Eklentiler

• Screenshot_20211126-161723_e-Nabz.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20211126-144655_e-Nabz.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 26
Eski konu canım hortlatmak yasak en son 2011 de yazılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…