selam kızlarr 6 senedirr bebek bekleyen biriyiim bu ay yumurtlama takibi yaptırdım . ve bugün adet günüüm normalde yaptırmıycaktım ama migrenm tuttuğu için hastanede beta hcg yaptırdıım sonuc 4 cıktı 5 ve üzeri gebelik kabul edildiği için iğne yaptıramadan eve geri döndüüm adet günü için bu değer çok düşük dimii yükselirmi acaba hamile olabilirmiyim bnm gibi olanlar varmı aranızda??
bence pazartesı tekrar bak degerın yukselıyorsa hayırlısıyla olur ınsallah bebısın
öncelikle inşallah hamilesindir canım ama değilsinde üzülme allah birşeyi nasip etmiyorsa daha iyisi olacağı içindir.merak ettim 6 senedir bekliyormuşsun ya sebep ne.buarada benim iki ay önce betahcg 3.12 çıkmıştı doktor kimsyasal gebelik olduğunu söyledi.dölenme gerçekleşmiş yani.sanırım seninde öyle döllenme gerçekleşmiş bolbol yat dinlen maydonaz ve adaçayından uzak dur.gerçi kısmetse her halukarda bebeğin sana tutunacaktır.hayırlı haberlerini bekliyorum
kusura bakma canım ben eşinin ameliyat olduğunu sanarak yazdım o yorumu ama sen öyle birşey dememişsin meğer.
iyi akşamlar kızlar. bugün test yaptım çift çizgi çıktı, inanamadım kan tahlili yaptırdım beta hcg değerim 3672 çıktı .son adet tarihim 5 mart. sizce bu değerlere göre kaç haftalık hamileyim?
hayırlı olsun 5 haftalık
teşekkür ederim. Ne zaman doktora gitmem gerekli keseyi falan görmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?