Beta hcg

sizce gebelik var mı bugün adet olmam lazımdı olmadım
5 ve üzeri hamile demek diye biliyorum fakat çok düşük bi değer olduğu için takip edilmesi lazım 2 günde bir kan verin 2 katı artış olması gerekiyor inşallah yükselir aslında değere göre karar vermemek gerekiyor artış önemli siz 2 günde bir kan verin sağlık ocağı ile görüşün o zaten gerekeni söyleyecektir benim hastalığıma 10 gün varken 139 du o yüzden bu değer hakkında pek bilgim yok

Kızlar merhaba pcos var bende düzensiz adet oluyorum. Adet tarihlerime göre bugün erken aslında . Az önce test yapayım dedim , böyle çıktı sonrasında gittim kan verdim acilde 18.9 çıktı sizce var mı ya 1 senedir düşünüyoruz çok farklı hissettim. Kasıklarımda batmalar var mide bulantısı var 1 haftadır . Resimde çok net değil

Eklentiler

• 74a6d274-7081-477e-a9f8-38a702285da7.webp
    74a6d274-7081-477e-a9f8-38a702285da7.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar merhaba pcos var bende düzensiz adet oluyorum. Adet tarihlerime göre bugün erken aslında . Az önce test yapayım dedim , böyle çıktı sonrasında gittim kan verdim acilde 18.9 çıktı sizce var mı ya 1 senedir düşünüyoruz çok farklı hissettim. Kasıklarımda batmalar var mide bulantısı var 1 haftadır . Resimde çok net değil
18 ise var

Kızlar merhaba pcos var bende düzensiz adet oluyorum. Adet tarihlerime göre bugün erken aslında . Az önce test yapayım dedim , böyle çıktı sonrasında gittim kan verdim acilde 18.9 çıktı sizce var mı ya 1 senedir düşünüyoruz çok
erken gebelik testi yapmak daha iyi olur aslında ama kanda da düşğk değer ile çıkmış zaten hayırlısıyla alın kucağınıza

Back
X