Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzde 60 artmasi yeterli :) gayet iyi artmis endişelenmeTransferde 10. Gün beta :312 di şuan 12. günde 522.9 çıktı sizce güzel bir değermi lızlar bazılarınınki daha çok artıyor benimki düşük geldi birazcık sanki ?
İnşallah ya doktorum yazsaydı biran önce mesaj attım henüz dönmedi merakta kaldım. BirazYüzde 60 artmasi yeterli :) gayet iyi artmis endişelenme
Biraz rahat ol benceİnşallah ya doktorum yazsaydı biran önce mesaj attım henüz dönmedi merakta kaldım. Biraz
Teşekkür ederim moral desteğiniz için biraz rahatlattı böyle şeyler duymak kramp ve ağrı oluyor ara sıra hemşireme onuda sormuştum normal dediBiraz rahat ol benceartmiyosa endiselen. Nerdeyse iki kati bence gayet iyi artmis. Hafif hafif kasık batması,sancilarda normal. Cok hafif lekelenme yasarsan da endiselenme. Ama fazla olursa ve uzun surerse mutlaka doktora görün ilac yazar.
Cok normal bende gectim bu surectenTeşekkür ederim moral desteğiniz için biraz rahatlattı böyle şeyler duymak kramp ve ağrı oluyor ara sıra hemşireme onuda sormuştum normal dedibugünlerde herseyde bir neden arar oldum
EvetCok normal bende gectim bu surectenhatta hicbir belirti hissetmedigin an olur. Acaba bir sey mi oldu diye korkarsin. Belirti duysanda,duymasan da dusunup durursun
![]()
Var sukur bende tup bebekle hamile kaldim. Gecen sene 1 subatta transfer olmustum. Suan 4 aylik bebemEvet
Şuan sizin bebek varnı peki doğdumu hamilemisniz
Amin inşallahVar sukur bende tup bebekle hamile kaldim. Gecen sene 1 subatta transfer olmustum. Suan 4 aylik bebemAllah size de saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Doktor yarın bidaha kan vermemi istedi bakalım ona göre kese günü belirlenicekHamilesin kız işte rahat olll doktor ne dedi
Kaç çıktı değerinDoktor yarın bidaha kan vermemi istedi bakalım ona göre kese günü belirlenicek![]()
522.9 çıktıKaç çıktı değerin
Merhaba tekrar kan verdinizmi acaba belirtilerin varmı522.9 çıktı![]()
Vermiştim canım yine çıkmadı sonucum yarın çıkıcak bide sağlık ocağında vermiştim aile hekimim biraz moralimi bozdu değerin düşük die 3. Sonuç yarın açıklancak artık bakalım hayırlısı biraz korkmaya başladımMerhaba tekrar kan verdinizmi acaba belirtilerin varmı
Bende iyi diyordum bugün doktor biraz düşük dedi bidaha kan verdim yarın sonuçlancak moralim bozulduÇok iyi hayırlı olsun darısı başımıza![]()
Merhaba tekrar kan verdinizmi acaba belirtilerin varmı522.9 çıktı![]()
Ne alaka ya kadın doğum uzmanımi kendisi moralini hiç bozma canım inşallah herssy olumlu olucakVermiştim canım yine çıkmadı sonucum yarın çıkıcak bide sağlık ocağında vermiştim aile hekimim biraz moralimi bozdu değerin düşük die 3. Sonuç yarın açıklancak artık bakalım hayırlısı biraz korkmaya başladım
Amin inşallah ya önce sevinip sonra üzülmekte istemiyorum yarın sabah çıkmış olur sonuç güzel haberler alırsam inşallah söylerimMerhaba tekrar kan verdinizmi acaba belirtilerin varmı
Ne alaka ya kadın doğum uzmanımi kendisi moralini hiç bozma canım inşallah herssy olumlu olucak