beta hcg

kan testi yaptırayım mı?

• yaptırma

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6

mormeleks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2024
30
1
27
merhaba kızlar
adetime 3 gün kaldı.
1 haftadır göğüs uçalarım dik, adet olacakmışım gibi hissediyorum ama çok erken normalde olacağım zaman çekerdim ağrısını. sağ kasık ağrısı var ve 2 gündür de göbek deliğimin altı ağrıyor yer değiştirdi yani sancı.
Kan testi versem çıkar mı? gecikmeyi beklemek istemiyorum idrar testi yapmakta istemiyorum.

merhaba kızlar
adetime 3 gün kaldı.
1 haftadır göğüs uçalarım dik, adet olacakmışım gibi hissediyorum ama çok erken normalde olacağım zaman çekerdim ağrısını. sağ kasık ağrısı var ve 2 gündür de göbek deliğimin altı ağrıyor yer değiştirdi yani sancı.
Kan testi versem çıkar mı? gecikmeyi beklemek istemiyorum idrar testi yapmakta istemiyorum.
Düşük değer de olsa çıkar

merhaba kızlar
adetime 3 gün kaldı.
Reglinize 3 gün kalmış 1-2 gün daha sabredin varsa değeriniz yükselir hem bu sırada. :)

merhaba kızlar
adetime 3 gün kaldı.
Zamanında bi yumurtlama ise çıkar tabi ama geç yumurtlama falan olduysa daha çıkmayabilir. İnşallah vardır❤️

bence acele etmeyin benim adet günü çıkmadı adetim 6 gün geçti tekrar yaptım o zaman testte çıktı 200 ile öğrendim

sağlık ocağının bağlı olduğu hastaneyi bulabilirsen ordan öğrenebilirdik. ama bence kafana takma artık olan olmuştur inşalllaahhh💜 olmazsa da denemeye devam, allah verirse olur unutmamak lazım çiçeğim ♥️
Nasl ogrene bilirim ki bildigin bir yontem var ise harika olur ☺️☺️

Nasl ogrene bilirim ki bildigin bir yontem var ise harika olur ☺️☺️
civardaki yakın araştırma hastanelerine gönderiyorlar genelde ama kafanı bulandırma ya sabaha bi kaç saat kalmış uğraşma sabret bence. ben bulacağım diye kafayı yemiştim sen de yeme diye söylüyorum 😂

X