Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30.09.2024 beta 34.42 katı artması önemli tek değerle bir şey denemez
Evet iyi görünüyor30.09.2024 beta 34.4
1.10.2024 beta 62.0
3.10.2024 beta 195.0
Sizce iyi mi yükselmesi
Bi şey sormak istiyorum benim adetim geçiyor 1 gün ve gebelik testim negatif, sizin geç döllenme mi olmuş iki gün gecikmeyle 51 çıkmış yaBenimde 2 gün gecikmeyle 51.75 çıkmıştı şuan 5+4 haftaligim yarın kontrole gidicem ilk defa bakalım hayirlisi
Bilmiyorum canım bu akşam kontrolüm var doktor ne diyecek yazarım erken gebelik testi yapmıştım ben onda çıktı kaset test adet bitiminde yaptık o da pozitif cikmistiBi şey sormak istiyorum benim adetim geçiyor 1 gün ve gebelik testim negatif, sizin geç döllenme mi olmuş iki gün gecikmeyle 51 çıkmış ya
Canım kontrole gitmeden kan vermiştim betam düşmüş ensin 417diydi bugün 270 e düşmüş doktorum yüksek olasılıkla kimyasal dedi ama dış gebelik riskine karşı beta kontrolü yapalım dedi sanırım düşecekBi şey sormak istiyorum benim adetim geçiyor 1 gün ve gebelik testim negatif, sizin geç döllenme mi olmuş iki gün gecikmeyle 51 çıkmış ya
Ben de kimyasal gebelik geçirdim maalesef ama betam seninki kadar fazla değildi hakkında hayırlısı canımCanım kontrole gitmeden kan vermiştim betam düşmüş ensin 417diydi bugün 270 e düşmüş doktorum yüksek olasılıkla kimyasal dedi ama dış gebelik riskine karşı beta kontrolü yapalım dedi sanırım düşecek
Bakalım betaya göre sekillenecek artıkBen de kimyasal gebelik geçirdim maalesef ama betam seninki kadar fazla değildi hakkında hayırlısı canım
Hayırlısı diyelimBakalım betaya göre sekillenecek artık
Merhaba arkadaşlar bugün baktrdm değerim yükselmiş 152 olmsMerhabalar adetim 5 gün gecikti beta hch değerim 50.16 iyi mi sizce
Baktrdm 152 çıkmış gayet iyi artmis dedi doktorum sizin ne olduİki gun arayla beta baktırın bende oyle yspıyorum
Ben bughn baktırıcam ınsallah guzel yukselmıstır yarında doktor randevum varBaktrdm 152 çıkmış gayet iyi artmis dedi doktorum sizin ne oldu