- 29 Mayıs 2024
- 1.948
- 534
- 35
- Konu Sahibi gezgin_kadin12
şuan değeriniz kaç pekiBenim öyle oldu 12.5 çıkmıştı sonra artış oldu çok şükür kese görmeye gidecez 2 gün sonra tekrar ver kan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuan değeriniz kaç pekiBenim öyle oldu 12.5 çıkmıştı sonra artış oldu çok şükür kese görmeye gidecez 2 gün sonra tekrar ver kan
Cevap verebilecek yok muMerhaba, bende polikistik over var düzensiz adet oluyorum o yüzden net hesaplama yapamıyorum. Her ay adet belirtileri yaşardım geçiksede adetim anlardım olacağımı. Ama bu ay hiç olmayacakmışım gibi geliyo hiçbir beirtim yok. Geçen aya göre hesaplarsam aynı 38. Günde olsaydım 28 haziranda olmam gerekiyordu. 26 haziranda sağlık ocağına gittim beta 2.6 çıktı. 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Dün gittim sonucum 3.48 çıkmış. Eğer gebelik yoksa değerimin düşmesi gerekirken neden yükselmiş acaba az da olsa. Yükselme ihtimali olabilir mi başınıza böyle bi durum geldi mi?
Şuan çok şükür klap atisini duyduk ama kese büyümemiş dedişuan değeriniz kaç peki
Dur bakalım demedi mi haftaya vs gel diye kalp atışı varsa şükür oda büyür nazlı demekki bebeisŞuan çok şükür klap atisini duyduk ama kese büyümemiş dedi
Dur bakalım demedi mi haftaya vs gel diye kalp atışı varsa şükür oda büyür nazlı demekki bugun gittim haftaya
Bugün gittim hafataya cuma günü gel dedi inşallah eli ayyagi sağlık birsekilde raabbim nasip eder olmayanlarda Allah nasip etsin. Çok zor bişey 3 defa tüp bebek yaptırdım 1 .si tütü trafik kazagsinda kaybettim ondan sonra tutmadı bıraktım 3.4 sene yaptırmadım kendiglinden rabim nasip ettiDur bakalım demedi mi haftaya vs gel diye kalp atışı varsa şükür oda büyür nazlı demekki bebeis
Bak bir mucize yani sağlıkla gelir inşallah sakin ol stres yapma üzüldüm yaşadıklarına rabbim inşallah kucağına almayı nasip etsinBugün gittim hafataya cuma günü gel dedi inşallah eli ayyagi sağlık birsekilde raabbim nasip eder olmayanlarda Allah nasip etsin. Çok zor bişey 3 defa tüp bebek yaptırdım 1 .si tütü trafik kazagsinda kaybettim ondan sonra tutmadı bıraktım 3.4 sene yaptırmadım kendiglinden rabim nasip etti
Amin teşekkür ederimmm olmayanlara da rabbim nasip etsinBak bir mucize yani sağlıkla gelir inşallah sakin ol stres yapma üzüldüm yaşadıklarına rabbim inşallah kucağına almayı nasip etsin
Ne yaptınız acabaKızlar merhaba regl 4 gün kala ilk değerim 28 çıktı 2. Gün sonra 80 2 gün sonra adet günü 212 değer iyi mi ? Doktor haftaya Salı gel dedi gittiğim de görürmüyüm keseyi ?
1000 leri görmen lazım kese görülür şimdi kese görülmez hamileysenBenimde ilişkinin ertesi günü beta 11,54 çıktı aynı gün başka bir labaratuarda baktırdım 60 çıktı