• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG

periyrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2023
20
6
1
23
Merhabalar siteye yeni katıldım. Sürekli girer okurdum ama artık sormak istediklerim var sizlere <3
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Beta HCG 29873 çıktı, mide bulantısı iştah açıklığı ve baş dönmesi şikayeti ile hastaneye gidince doktor kan testi yaptırdı. Bu arada apandisit ameliyatı oldum bebeğim o sıra gözükmedi beta da çünkü 2 haftayı yeni doldurmuş oluyor hesaplara göre. O yüzden biraz tedirgin oldum öğrenince doktora gitmedim yeni randevu aldım. Betamın bu kadar yüksek çıkması iyi bir şey mi ? birde deli gibi bulantım var ama o kadar acıkıyorum ki yarım saat bile sürmüyor acıkmam. Çok acemiyim bana yardımcı olabilir misinizz

30 bin beta değeri nerdeyse 6-7 haftalık gebeliği gösterir gitseniz kalp atışını bile duyma ihtimaliniz var hiç bakmadılar mı 2 haftalık olması imkansız aslında. İkiz de olabilir tabii ailenizde ikiz var mı hiç?

Acil de öğrendim hafta içi kadın doğumu ziyaret edin dediler o yüzden 😞 haftaya gideceğim inşallah. Eşimin annesinin babası ikizmiş

Merhabalar siteye yeni katıldım. Sürekli girer okurdum ama artık sormak istediklerim var sizlere <3
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Beta HCG 29873 çıktı, mide bulantısı iştah açıklığı ve baş dönmesi şikayeti ile hastaneye gidince doktor kan testi yaptırdı. Bu arada apandisit ameliyatı oldum bebeğim o sıra gözükmedi beta da çünkü 2 haftayı yeni doldurmuş oluyor hesaplara göre. O yüzden biraz tedirgin oldum öğrenince doktora gitmedim yeni randevu aldım. Betamın bu kadar yüksek çıkması iyi bir şey mi ? birde deli gibi bulantım var ama o kadar acıkıyorum ki yarım saat bile sürmüyor acıkmam. Çok acemiyim bana yardımcı olabilir misinizz
MaşaAllah değer çok iyi

Benim değerim bugün 5000 olması gerekirken 3960 çıktı kızlar sizce bu durum nedir 😔

Back