Yok hayır normal hcg yanlis hatirlamiyorsam 2000 lerdeyken görünüyor. Benim 28 Mayıs son adet tarihi doktorun kese gorunme icin verdigi tarih 4 temmuz duMerhaba hanımlar benim son adet tarihim 6 Haziran dün doktora gittim normal ultrasonda da vajinal ultrasonda da kese görünmedi kan verdim beta HCG 489 çıktı iki gün sonra tekrarlayalım dedi doktor testi. Yalnız çok kafam karıştı doktor bu değere göre gebesin ama bu değere göre kese görünmemesi de normal dedi yalnız son adetime göre görünmesi gerekirdi sanki var mı bi fikri olan yardımcı olabilecek bana
İkinci hcg 48 saat sonra 557 çıktı az artış yani bir kez daha 48 saat sonra hcg testi yapılacak dış gebelik gibi değerlendiriliyorYok hayır normal hcg yanlis hatirlamiyorsam 2000 lerdeyken görünüyor. Benim 28 Mayıs son adet tarihi doktorun kese gorunme icin verdigi tarih 4 temmuz du
Yaaİkinci hcg 48 saat sonra 557 çıktı az artış yani bir kez daha 48 saat sonra hcg testi yapılacak dış gebelik gibi değerlendiriliyor
Dün yaptım yarın birkez daha tekrarlayacağız hayırlısı artık diyorumYaabugün mü yaptiniz ikinci testi
Tam 48 saati bekleyin kaç gibi yaptıysanız o saatlere denk getirin. İnşallah Rabb'im mucizesini yaşatsın sağlıklı bir gebelikle karşılaştırsın. Hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahDün yaptım yarın birkez daha tekrarlayacağız hayırlısı artık diyorum
Amin canım inşallahTam 48 saati bekleyin kaç gibi yaptıysanız o saatlere denk getirin. İnşallah Rabb'im mucizesini yaşatsın sağlıklı bir gebelikle karşılaştırsın. Hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Merhaba bende 15 temmuzda hcg değerim 971 idi 17 temmuzda yaptırdım 1679 çıkmış tam iki katı değil referans dışı değer olarak gözüküyor hersey normal mi acabaHamilesin canım kimyasalda bu kadar yüksek olmaz bence değer :)
Bende haziranın 24 aşılama yaptırdım adet gordum ama hamileymisim beta 29 du doktor düşük dedi 2 gün sonra tekrar yaptırdım 45 çıktı progestan yazıp dinlen dedi yarin gidicem sizde benimde yukselmismidir çok merak ediyorum 7 senedir bekliyorumSüperizniniz olursa benimde bı sorum var arkadaşlara
25 Mayısta aşılama yapıldı.
12.gun kan verdim değerlerim şu şekilde arttı. Doktor kesrye benzer bişi gördü ama emin degil 26 haziran birdaha gidicem çok merak ediyorum başından böyle olay geçen oldu mu
6haziran 8.5
8 Haziran 13.2
10 Haziran 24.9
12 haziran 72
19 haziran 444
25 haziran 818.9
Merhabalar verdiniz mi test inşallah güzel haberler almissinizdir inşallahAmin canım inşallahçok teşekkür ederim
Verdim oda 760larda çıktı bugün iğne ve kürtaj oldum.Merhabalar verdiniz mi test inşallah güzel haberler almissinizdir inşallah
Yaa cok geçmiş olsun Rabb'im saglikli bir bebiş nasip etsin inşallahVerdim oda 760larda çıktı bugün iğne ve kürtaj oldum.
Çok teşekkür ediyorumYaa cok geçmiş olsun Rabb'im saglikli bir bebiş nasip etsin inşallah
Hiç beklemeyin iki ay sonra başlayın size tecrube olarak haddim olmayarak tavsizde bulunayim. Ben cok pismanim 6 ay beklediğim içinÇok teşekkür ediyorumvardır her işte bir hayır diyorum herşeyin hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşun bebeğinize teşekkür ederim tekrardan
Bilmiyorum ki şu anda çok korktuk ve üzüldükHiç beklemeyin iki ay sonra başlayın size tecrube olarak haddim olmayarak tavsizde bulunayim. Ben cok pismanim 6 ay beklediğim için
O korku hic gitmeyecek. Suan oturup kalkarken tedirginim her gece uyanıyorum istisnasız acaba ne durumdayim diye. Erken Yüzleşmek en iyisi çünkü zaman tesellin var tekrar yasansa bile üçüncü dördüncü imkanim olacakti benim.Bilmiyorum ki şu anda çok korktuk ve üzüldük
İnşallah sendeKıyamam ya inşallah hiç bir sorunla karşılaşmazsın canım inşallah
Kan veriyorsunuz saglik ocağı ya da hastane acilinde verebilirsiniz.degeri yanilmiyorsam 5 ten yuksek cikmasi lazım adetin gecmesinin birinci gunu yuzlerde falan oluyor hızlı bir şekilde yükseliyor iki gunde iki kat falan artıyorİyi geceler kizlar bu beta HCG yi fln nasıl anlıyorsunuz değerleri nasıl anlıyorsunuz ben sadece gebelik testine bakıyorum varsa var yoksa yok başka hiç birşey bilmiyorum anlamıyorum