Beta hcg

Merhaba hanımlar benim son adet tarihim 6 Haziran dün doktora gittim normal ultrasonda da vajinal ultrasonda da kese görünmedi kan verdim beta HCG 489 çıktı iki gün sonra tekrarlayalım dedi doktor testi. Yalnız çok kafam karıştı doktor bu değere göre gebesin ama bu değere göre kese görünmemesi de normal dedi yalnız son adetime göre görünmesi gerekirdi sanki var mı bi fikri olan yardımcı olabilecek bana

Yok hayır normal hcg yanlis hatirlamiyorsam 2000 lerdeyken görünüyor. Benim 28 Mayıs son adet tarihi doktorun kese gorunme icin verdigi tarih 4 temmuz du

Yok hayır normal hcg yanlis hatirlamiyorsam 2000 lerdeyken görünüyor. Benim 28 Mayıs son adet tarihi doktorun kese gorunme icin verdigi tarih 4 temmuz du
İkinci hcg 48 saat sonra 557 çıktı az artış yani bir kez daha 48 saat sonra hcg testi yapılacak dış gebelik gibi değerlendiriliyor

Dün yaptım yarın birkez daha tekrarlayacağız hayırlısı artık diyorum
Tam 48 saati bekleyin kaç gibi yaptıysanız o saatlere denk getirin. İnşallah Rabb'im mucizesini yaşatsın sağlıklı bir gebelikle karşılaştırsın. Hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bende haziranın 24 aşılama yaptırdım adet gordum ama hamileymisim beta 29 du doktor düşük dedi 2 gün sonra tekrar yaptırdım 45 çıktı progestan yazıp dinlen dedi yarin gidicem sizde benimde yukselmismidir çok merak ediyorum 7 senedir bekliyorum

Çok teşekkür ediyorum vardır her işte bir hayır diyorum herşeyin hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşun bebeğinize teşekkür ederim tekrardan
Hiç beklemeyin iki ay sonra başlayın size tecrube olarak haddim olmayarak tavsizde bulunayim. Ben cok pismanim 6 ay beklediğim için

Bilmiyorum ki şu anda çok korktuk ve üzüldük
O korku hic gitmeyecek. Suan oturup kalkarken tedirginim her gece uyanıyorum istisnasız acaba ne durumdayim diye. Erken Yüzleşmek en iyisi çünkü zaman tesellin var tekrar yasansa bile üçüncü dördüncü imkanim olacakti benim.

İyi geceler kizlar bu beta HCG yi fln nasıl anlıyorsunuz değerleri nasıl anlıyorsunuz ben sadece gebelik testine bakıyorum varsa var yoksa yok başka hiç birşey bilmiyorum anlamıyorum

İyi geceler kizlar bu beta HCG yi fln nasıl anlıyorsunuz değerleri nasıl anlıyorsunuz ben sadece gebelik testine bakıyorum varsa var yoksa yok başka hiç birşey bilmiyorum anlamıyorum
Kan veriyorsunuz saglik ocağı ya da hastane acilinde verebilirsiniz.degeri yanilmiyorsam 5 ten yuksek cikmasi lazım adetin gecmesinin birinci gunu yuzlerde falan oluyor hızlı bir şekilde yükseliyor iki gunde iki kat falan artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…