Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin başlangıç tarihinden itibaren 21. Günde
Hmm öyle olmaz normalde yumurtlamadan sonra 7nci gün olur. Adetiniz çok düzenli olsa bile şaşabilir ki çok oluyor stresten düzeni değişen. Bi hafta kadar bekleyin adet olmazsanız bi test yaparsınız

Hmm öyle olmaz normalde yumurtlamadan sonra 7nci gün olur. Adetiniz çok düzenli olsa bile şaşabilir ki çok oluyor stresten düzeni değişen. Bi hafta kadar bekleyin adet olmazsanız bi test yaparsınız
Doğrudur,özel bir kadın doğum doktoruna gidiyorum o söylemişti 21. Günü test yaptır diye,ama dün bchg için kan verdiğimde progesterona yine baktırdım geçen hafta 10 olan şimdi 6 olmuş normal mi düşmesi yoksa olumsuz bi anlamamı geliyo bilmiyorum

Yumurtlamadan sonraki hafta (yaklaşık 21. gün) progesteron zirve yapar. 10 normal bir değer, yumurtlama olduğuna işaret. Eğer gebelik oluşmadıysa progesteron üretimi azalır ve sonunda adet başlar. Reglden 1 gün önce veya sonra ölçtürürseniz 1 civarında olduğunu göreceksiniz. Olumsuz bir şey yok yani, zamanında yumurtlamışsınız ve yakında regl olabilirsiniz.

yani hamile değilim değil mi

Yükselebilir adetimiz geçtikten üç gün sonra bir daha baktırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…