• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Düşük mü?

Olaya bak ya dış gebelikte olabilir düşükte ne demek ya... değeri takip edeceğiz dese anlayacağım da moral bozmaktan başka ne işe yarar ki bu tür bir konuşma. Önemli olan 48 saat sonra 2 katına cıkmış olması. Benim adetim bir gün geçti test yaptırdım 68.9 du tam bir hafta sonra 1235.23 oldu o an gidip o pisliğe canımı sıktığı için çıkışmaya gidecektim de eşim tuttu. Sen içini rahat tut kuzum. Yolculukta da mümkün olduğunca molalarında ayaklarını uzat çok sarkıtma bol bol su iç folik asit kullan ağır işlerden uzak dur. Bana doktor hayvanlardan bir süre uzak durcaksin pastörize olmayan hiç bir süt ürünü tüketmeyeceksin çiğ ete elini bile sürsen güzelce yıkayacaksın elini. Çığ et tüketmeyeceksin çamaşır suyu deterjan vs bunlarla temasa gecmeyeksin falan demişti sende dikkat et bunlara. Dinlenmeye bak hafif hafif yürüyüşler yap. Bana bunları söylemişti 309 değerlerinde.
Evet gerçekten bide bunu istanbuldamısın bilmiyorum ama esenler medipol hastanesinden bi doktor söyledi özel bi hastane aslında büyük hastane ama orada karşılaştığım 2 doktorda çok kötüydü gerçektennn moral bozmaktan başka bişey yapmıyolar maleseff teşekkür ederim canım bunlara bende uyucam

Kizlar 4+2hamileyim dun kan testi yaptirdim bugun aldim sonuclarimi 325.76sizce nasil iyimi.dusukmu

Kizlar 4+2hamileyim dun kan testi yaptirdim bugun aldim sonuclarimi 325.76sizce nasil iyimi.dusukmu

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun önemli olan 48 saatte 2 kat artması değerin güzel görünüyor 2 gun sonra tekrar bir kan testi yaptır değerlerine bak bakalım :) benim adetim bir gün geçtiğinde 68.9 du bir hafta sonra 1235.23 oldu :) inşallah güzel haberlerin olur

Insallah canim
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun önemli olan 48 saatte 2 kat artması değerin güzel görünüyor 2 gun sonra tekrar bir kan testi yaptır değerlerine bak bakalım :) benim adetim bir gün geçtiğinde 68.9 du bir hafta sonra 1235.23 oldu :) inşallah güzel haberlerin olur
Insallah canim bu 2. Gebeligim 1.de 1000lerde cikmisti ama kucagima almak nasip olmadi 6+6gunlukken kaybettim buda biraz dusuk geldi bana

Ama
ama bu gebeligimdede 6gun varken silik cizgiyi gordum canim zaten pazartesi kismet olursa doktora gitmeyi dusunuyorum bayram icin koyumuze gidecez gitmeden bi kontrole gitmek istiyorum

Insallah canim

Insallah canim bu 2. Gebeligim 1.de 1000lerde cikmisti ama kucagima almak nasip olmadi 6+6gunlukken kaybettim buda biraz dusuk geldi bana

Bunun beta ile bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum tatlım o tutunması ile ilgili bence biraz bekle 1 hafta kadar kese görünür git bi kontrol ettir Allah in izniyle bisi olmaz inşallah. Geç döllenme olabilir. Misal benim ki öyle normal de 6 + 4 ama geç döllenmeden dolayı 5 + 4 'üm. Inşallah Rabbim 'in izniyle sağlıkla kucagimiza aliriz

Bunun beta ile bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum tatlım o tutunması ile ilgili bence biraz bekle 1 hafta kadar kese görünür git bi kontrol ettir Allah in izniyle bisi olmaz inşallah. Geç döllenme olabilir. Misal benim ki öyle normal de 6 + 4 ama geç döllenmeden dolayı 5 + 4 'üm. Inşallah Rabbim 'in izniyle sağlıkla kucagimiza aliriz
Amin canim pazartesi 1hafta oluyor insallah pazartesi keseyi goruruz ve bi sikinti cikmaz

Amin canim pazartesi 1hafta oluyor insallah pazartesi keseyi goruruz ve bi sikinti cikmaz
Allah in izniyle çıkmaz inşallah sağlıkla kucağına alirsin benim 1235 den 4 gün sonra kontrolüm vardı karından gördük keseyi bayramdan sonra da Rabbimin izniyle kalp atışını duycaz inşallah bol bol su iç dinlen folik asit içmiyorsan basla tekrar hayırlı olsun stres yapma 🤗😍

Back