• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

AslIhannnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
568
298
103
33
Arkadaşlar iki gündür idrar testi yaptım hep çok silik çıktı. yeni acilden geldim sonucum 8 pozitif dedi bi hafta sonra gel dedi bu kadar düşük çıkıp da hamilelik yaşayan var mı acaba? Çok umutlanmak da istemiyorum

Arkadaşlar iki gündür idrar testi yaptım hep çok silik çıktı. yeni acilden geldim sonucum 8 pozitif dedi bi hafta sonra gel dedi bu kadar düşük çıkıp da hamilelik yaşayan var mı acaba? Çok umutlanmak da istemiyorum
5ustu hmilleik sonucta
Artar hayırla insallah

Canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah artar 2 günde 2 kat artması lazım çok ta umutlanma bende aynısını yaşadım kimyasal gebelikmiş malesef ☹️

Adetiniz kaç gün gecikti ki
Bgün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu grip dolayısıyla gitmiştim aslında testte çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüğüm için gebelik şüphesi var dedim kan testi istedi laborant da eşime tebrik ederim pozitif demiş

Bence de 2 gün sonra tekrar kan verin kimyasal olup olmadığını kesinleştirmek için. 🤗

Bgün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu grip dolayısıyla gitmiştim aslında testte çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüğüm için gebelik şüphesi var dedim kan testi istedi laborant da eşime tebrik ederim pozitif demiş
Umarım gebelik oluşmuştur değeriniz çok düşük ama Allah büyük 🤲☺️

benim 19 ocak yumurtlama günümdü ogün tek iliski oldu. Gec dollenme falan olabilir dedi doktor ama yumurtlama günümü biliyorum nasıl oluyo anlamadım insallah kimyasal falan degildir ikimizinde 😞
Valla bnm de tahmini yumurtlama günüm 19 u ve 20 si her şeyimiz aynı

Back