Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIzlar müjdeli haberle geldim allahıma şükürler olsun değerim artmış benim 430 olmuş
Ben bir şey sorsam size. Pazartesi günü benim adetime iki gün vardı idrar testim çift çıkınca kan tahlili verdim. 25.5 çıktı. İki gün sonra adet günümde tekrar verdim 109 çıktı. Şimdi iki gün daha geçti ama daha kan vermedim. Adet belirtim farklı renk akıntım yok. Sizce bir risk var mıdır, doktora gitmeli liyim illa

Gününüz geçmiş aslında canım daha önce gebelik yaşadınmı düşme vs problem yoksa arkadaşlar geçmesini bekliyor biraz kan değerlerine baktırıyorlar ama benim kaybım olduğu için hemen gidiyorum Dr ilaç için

Şuan gitsen bile kese görünmez zaten binsıkıntın yoksa değerlerime baktır benim bildiğim kadarıyla 1500 ve sonrası kese görünüyor beklersin değerin yükselince Dr gidersin tabi seçim yine senin

Şuan gitsen bile kese görünmez zaten binsıkıntın yoksa değerlerime baktır benim bildiğim kadarıyla 1500 ve sonrası kese görünüyor beklersin değerin yükselince Dr gidersin tabi seçim yine senin
Hmmm anladım canım. Ben de öyle dedim ki zaten kese görünmüyormuş. Beş hafta olmamı bekleyeyim. Ne olursa zaten görünür gidince dedim. Ama sizin bu başlığı görünce şüphe oldu. Sizin değerler kaç gün kala nasıldı acaba doktor neden şüphelendi

Benim ilk iki değerimde artış vardı üçüncüde az olunca herşey olabilir dedi ama Şükür rabbime normalmiş değerim iyi çıktı ben farklı yerde verdiğime oldu diye düşündüm tekrar aynı yerde verince normal eğer gitmeyi şuna düşünmüyorsan kan dgerlerini takip edebilirsin canım

şu an doktora gitseniz folik asit verip yollayacak zaten siz kullanmıyorsanız hemen folik asite başlayın ve değerlerinizi takip edin 1500 den sonra gidebilirisiniz doktora

Hmmm teşekkür ederim canım sağol

şu an doktora gitseniz folik asit verip yollayacak zaten siz kullanmıyorsanız hemen folik asite başlayın ve değerlerinizi takip edin 1500 den sonra gidebilirisiniz doktora
Teşekkür ederim. Folik asit değerim iyiydi..yinr de kullanıyorum yani. Teşekkürler yorum için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…