- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
İnşAllah canımAynen canım hayırlısı olsun, bidahaki aya tutar inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canımAynen canım hayırlısı olsun, bidahaki aya tutar inşallah![]()
Elazıgdayım şoktaydık resmen adet mi oldun 15. Gün mü olmuş oldu
Çok geçmiş olsun canımElazıgdayım şoktaydık resmen adet mi oldun 15. Gün mü olmuş oldu
Umut kaybetmek yok diğer ayaÇok geçmiş olsun canımevet adet oldum
![]()
Kan ver Kuzum bnimde 13. GünBenim bugün 14. Gün. Dün aksam idrar testi negatifti yine dayanamadim bu sefer de onu yaptim.Hic bir belirti de yok sayilir karnim agrimaya basladi biraz basim donuyo gibi sadece. Her an her sey olabilir ama umutla regl geciksin diye bekliyorum.
![]()
Beklicem regl gecikmesini bebeğim. Normal bat 29u.Kan ver Kuzum bnimde 13. Gün
Belim kopuyo karnım yırtılcak gibi akıntı var bn adet olcam zaharBenim bugün 14. Gün. Dün aksam idrar testi negatifti yine dayanamadim bu sefer de onu yaptim.Hic bir belirti de yok sayilir karnim agrimaya basladi biraz basim donuyo gibi sadece. Her an her sey olabilir ama umutla regl geciksin diye bekliyorum.
![]()
Rabbi Hebli Mines Salihin
MelodiminEsi
Kar perisi
Ya benim akinti da cok degisikti bi ara o kadar artti ki ama simdi ortalik süt liman. Hiç bi degisik hal yokBelim kopuyo karnım yırtılcak gibi akıntı var bn adet olcam zahar
Kan ver biraz daha bekle hakkımızda hayırlısıYa benim akinti da cok degisikti bi ara o kadar artti ki ama simdi ortalik süt liman. Hiç bi degisik hal yok![]()
VermiceeeemKan ver biraz daha bekle hakkımızda hayırlısı
14. Gün ama elazığ depremi yüzünden hiç aklımda bile değilRabbi Hebli Mines Salihin naptın canım sen kaçıncı günündesin?
Artış iyi canım inşallah sağlıkla ilerlerKızlar bende bişey sorabilir miyim benim iki gün önce beta 60.47 çıktı dün kan verdim 210,71 çıktı artış normal mi anlamadım acilden verdiğim için bi doktorada soramadım
İnşallah canımArtış iyi canım inşallah sağlıkla ilerler
Ben goremedim seni bi kaç gündür de merak ettim. Haklısın tabi. Neredeydin sen? Elazıg mi?14. Gün ama elazığ depremi yüzünden hiç aklımda bile değil
Evet canım elazığBen goremedim seni bi kaç gündür de merak ettim. Haklısın tabi. Neredeydin sen? Elazıg mi?
Ay canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Biz de 99u yaşadık. Bir ihtiyacınız var mı ya da bir ihtiyacı olan bildigin biri filan. Her zaman hazırız. Bana özelden de ulaşabilirsin.Evet canım elazığ
Çok şükür sıkıntı yok bizde çadır bölgelerini gezip ihtiyacı olanı yokladık şimdi memleketteyiz. Sen adet oldun muAy canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Biz de 99u yaşadık. Bir ihtiyacınız var mı ya da bir ihtiyacı olan bildigin biri filan. Her zaman hazırız. Bana özelden de ulaşabilirsin.