Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

EddaBlk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
1.589
982
123
33
Merhaba arkadaşlar benim gibi durumda olanlar varmı diye yazmak istedim bir kaç arkadaş sağolsun içimi rahatlattı ama durumum gibi planlar varmı merakta ettim Cuma günü gece 9:45 kan verdim adetime iki gün vardı 48 çıktı adetimden bir gün geçti Pazartesi sabah 9:0 da kan verdim 118 çıktı ve en son Çarşamba verdim 189 çıktı Dr herşey olabileceğini söyledi artmamış fazla dedi ve umutsuzluk kapladı içi mi yarın kan vericem tekrar sorum şu varmı ben gibi olan sağlıklı ilerleyen sonradan

Bende ayni durumu yasadim canm ilk kan verdigimde 22 di 2 gun sonra verdigimde 22.59 olmustu artmadi ve kimyasal gebelik gecirip dusuk yaptim

Sizde hiç artış olamamış bende ilk arttı ama işte bakalım belirsizlik zor bi an önce belli olsana rahatlarım en azından diyorum

Çokta umutsuz görünmüyor, hayırlısı olsun cnm...

Canm değerin bana normal geldi
48 in üzerine 4 gün geçince 190 olması lazm sizinde 5 gün geçmiş ama okadar az bi sayı değil yinede 190
Herkesin düzenli 2 kat kesin artacak diye bişe yok

Carsamba gunu verdigin kan degerin yeteri kadar artmamis canim yine en az 230un altinda olmamaliydi. 2 gunde bir 2 kati artmasi lazm en az. Yarin verecegin kan sonucunda kesin belli olur.

Carsamba gunu verdigin kan degerin yeteri kadar artmamis canim yine en az 230un altinda olmamaliydi. 2 gunde bir 2 kati artmasi lazm en az. Yarin verecegin kan sonucunda kesin belli olur.
Bende şöylem düşündüm normalde Pazartesi verdim peröşembe verilir diye biliyorum ben sonuçta iki Gün sonra denildiği için Dr çarlmaba ver dedi

Bende şöylem düşündüm normalde Pazartesi verdim peröşembe verilir diye biliyorum ben sonuçta iki Gün sonra denildiği için Dr çarlmaba ver dedi
2 günde 1 canım yani 1 gün ara ile veriliyor kan ayrıca 2 katı olması şart değil en az %60 artış olması yeterli görülüyor buna göre hesaplayabilirsin değerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…