Çokta umutsuz görünmüyor, hayırlısı olsun cnm...Merhaba arkadaşlar benim gibi durumda olanlar varmı diye yazmak istedim bir kaç arkadaş sağolsun içimi rahatlattı ama durumum gibi planlar varmı merakta ettim Cuma günü gece 9:45 kan verdim adetime iki gün vardı 48 çıktı adetimden bir gün geçti Pazartesi sabah 9:0 da kan verdim 118 çıktı ve en son Çarşamba verdim 189 çıktı Dr herşey olabileceğini söyledi artmamış fazla dedi ve umutsuzluk kapladı içi mi yarın kan vericem tekrar sorum şu varmı ben gibi olan sağlıklı ilerleyen sonradan
Canm değerin bana normal geldiMerhaba arkadaşlar benim gibi durumda olanlar varmı diye yazmak istedim bir kaç arkadaş sağolsun içimi rahatlattı ama durumum gibi planlar varmı merakta ettim Cuma günü gece 9:45 kan verdim adetime iki gün vardı 48 çıktı adetimden bir gün geçti Pazartesi sabah 9:0 da kan verdim 118 çıktı ve en son Çarşamba verdim 189 çıktı Dr herşey olabileceğini söyledi artmamış fazla dedi ve umutsuzluk kapladı içi mi yarın kan vericem tekrar sorum şu varmı ben gibi olan sağlıklı ilerleyen sonradan
Öylede kuzum bizim göre Dr hemen az artmış dedi yetti banaCanm değerin bana normal geldi
48 in üzerine 4 gün geçince 190 olması lazm sizinde 5 gün geçmiş ama okadar az bi sayı değil yinede 190
Herkesin düzenli 2 kat kesin artacak diye bişe yok
İnşallah canım yaÇokta umutsuz görünmüyor, hayırlısı olsun cnm...
Üzüp stres etme bnce kuzm yarın yine baktırırsn inşaAllahÖylede kuzum bizim göre Dr hemen az artmış dedi yetti bana
Carsamba gunu verdigin kan degerin yeteri kadar artmamis canim yine en az 230un altinda olmamaliydi. 2 gunde bir 2 kati artmasi lazm en az. Yarin verecegin kan sonucunda kesin belli olur.Merhaba arkadaşlar benim gibi durumda olanlar varmı diye yazmak istedim bir kaç arkadaş sağolsun içimi rahatlattı ama durumum gibi planlar varmı merakta ettim Cuma günü gece 9:45 kan verdim adetime iki gün vardı 48 çıktı adetimden bir gün geçti Pazartesi sabah 9:0 da kan verdim 118 çıktı ve en son Çarşamba verdim 189 çıktı Dr herşey olabileceğini söyledi artmamış fazla dedi ve umutsuzluk kapladı içi mi yarın kan vericem tekrar sorum şu varmı ben gibi olan sağlıklı ilerleyen sonradan
Bi sıkıntım yok canım leke vs sadece alttımda basınç var adet gibiÜzüp stres etme bnce kuzm yarın yine baktırırsn inşaAllah
Bi sıkıntı olsa leke kanama vs olur bnce varmı?
Bende şöylem düşündüm normalde Pazartesi verdim peröşembe verilir diye biliyorum ben sonuçta iki Gün sonra denildiği için Dr çarlmaba ver dediCarsamba gunu verdigin kan degerin yeteri kadar artmamis canim yine en az 230un altinda olmamaliydi. 2 gunde bir 2 kati artmasi lazm en az. Yarin verecegin kan sonucunda kesin belli olur.
Hayir canim o zaman 3 gun oluyorBende şöylem düşündüm normalde Pazartesi verdim peröşembe verilir diye biliyorum ben sonuçta iki Gün sonra denildiği için Dr çarlmaba ver dedi
2 günde 1 canım yani 1 gün ara ile veriliyor kan ayrıca 2 katı olması şart değil en az %60 artış olması yeterli görülüyor buna göre hesaplayabilirsin değeriniBende şöylem düşündüm normalde Pazartesi verdim peröşembe verilir diye biliyorum ben sonuçta iki Gün sonra denildiği için Dr çarlmaba ver dedi
Csnım sen nasıl hesaplıyorsun peki2 günde 1 canım yani 1 gün ara ile veriliyor kan ayrıca 2 katı olması şart değil en az %60 artış olması yeterli görülüyor buna göre hesaplayabilirsin değerini
matematik bilgimi kullanarak :)) şimdi anlatması zor ama tam %60 artmışCsnım sen nasıl hesaplıyorsun peki
Kan verdim sonuö bekliyorum canım inşallah güzel sonuö olurmatematik bilgimi kullanarak :)) şimdi anlatması zor ama tam %60 artmış
118 in %60 ı 70,80 yapıyor
118+70,80
188,80
Bu da normal artış sınırında demek
Şu an ne durumdasın tekrar kan verdin mi
inşallah canım haber ver bize deKan verdim sonuö bekliyorum canım inşallah güzel sonuö olur
Veririm canıminşallah canım haber ver bize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?