Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün 14. Gün. Dün aksam idrar testi negatifti yine dayanamadim bu sefer de onu yaptim. Hic bir belirti de yok sayilir karnim agrimaya basladi biraz basim donuyo gibi sadece. Her an her sey olabilir ama umutla regl geciksin diye bekliyorum. Rabbi Hebli Mines Salihin MelodiminEsi Kar perisi

Kızlar bende bişey sorabilir miyim benim iki gün önce beta 60.47 çıktı dün kan verdim 210,71 çıktı artış normal mi anlamadım acilden verdiğim için bi doktorada soramadım

Kızlar bende bişey sorabilir miyim benim iki gün önce beta 60.47 çıktı dün kan verdim 210,71 çıktı artış normal mi anlamadım acilden verdiğim için bi doktorada soramadım
Artış iyi canım inşallah sağlıkla ilerler

Ay canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Biz de 99u yaşadık. Bir ihtiyacınız var mı ya da bir ihtiyacı olan bildigin biri filan. Her zaman hazırız. Bana özelden de ulaşabilirsin.
Çok şükür sıkıntı yok bizde çadır bölgelerini gezip ihtiyacı olanı yokladık şimdi memleketteyiz. Sen adet oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…