Beta hcg

Ben de senin gibiydim aynı adetlerim çok düzensiz jinekolojik muayene oldum ama bende sadece iki tane küçük kist var demişti. Bazen bi ay adet olmadığım oluyor. Biz de eşimle cocuk yapmaya karar verdik bi hafta oldu deneyeli ama sağ kasigimda ilk günler çok ağrı batma tarzı belirtiler oldu şu an iki kasigimda ağrıyor ve yukarı uzaninca daha da ağrı yapıyor. Bunu yasayanjniz var mı peki ?

İnşallah en kısa zamanda olur

ben hiç yaşamadim gebelikte yaşamadım o yüzden gebeler yorum yapsın istiyorsan hayırla olsun inşallah

ben hiç yaşamadim gebelikte yaşamadım o yüzden gebeler yorum yapsın istiyorsan hayırla olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım :) bekliyorum ama hiç yorum yapan yok. Yeni uyuyeyim bu arada ben de henüz hiç yaşamadım o yüzden yaşadığım herşeyi gebelik belirtisi olarak görüyorum

Ne diyim rabbim umutlarını boşa çıkartmasın

Arkadaşlar ben yeni üye oldum bnm dag önce iki düşük iki kürtaj oldum kan pıhtılaşması var diye 19 doktora gittim hcg testi yaptırdım 9.45 çıktı hamilelik sınırında dedi dün gene gıttim bu kezde 8.4 çıktı bn soyledim değerlerim düşmüş dedim ama doktor bna hamilelik sınırında dedi dag önce böyle olan var mı regal 7 gün gecikti

Kizlar kimse yok mu 4 gün geçti kanda test yapalı duramadim gidip baktircam sizce gitsen mi ki

0.503 yani negatif ama bende pko var senelerce hiç 0.200 bile zor gördüm niye olmuştur ki bu gebelik yoksa

Aynı yerde mi kan verdin

günaydın kızlar benim adetim 8 gün geçikti 15 ocakda olacaktım olmadım adet 4 gün geçikmede erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım kan vermeye gitsem cıkarmı bekleyıimmi biraz daha hiç böle geçikmemişti adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…