sonuçta 0 çıkmış nasıl olabilir dedi ki?Kizlar acil bir konu yardım eder misiniz geçen ay gebelik için kan vermiştim sonuç 0.204 çıkmıştı doktor yok demişti bu ay hala hasta olmadım bende pko var normalde 55 günde felan hasta olmam lazım dün kan verdim 0.503 çıktı doktor oladabilir olmayada bilir dedi böyle olup kalan var mı nasip tabiki de sadece merak ediyorum
Yumurtlama gününü takip etmemiştim bir hafta sonra tekrar gel dediBir-kac gün sonra tekrar yaptırın artmış mi diye. Yumurtlamanın kaçıncı günü test yaptırdınız?
Bilemedim ki yani ben hayatımda bu ay ki kadar değişik şeyler yaşamadım herşey nasip inşallah vardır yoksada yine bin şükür Allah'ın izniyle olur inşallahBencede bu kadar değerde umutlandıran doktor ilk defa görüyorum
Değer çok düşük değil mi sizcedeOlabilir çünkü değerine göre. Bir hafta sonra gittiğinde merak ettiklerini sor mutlaka.
Yani düşük. Hoca takip etmek istemiş olabilir. Siz yine çok imutlanmayin hayal kırıklığı olmasın.Değer çok düşük değil mi sizcede
Yani düşük. Hoca takip etmek istemiş olabilir. Siz yine çok imutlanmayin hayal kırıklığı olmasın.
[/QUO
Benim beta 2 çıkmıştı ama dr beni ameliyata aldiBencede bu kadar değerde umutlandıran doktor ilk defa görüyorum
Artmasına mi bakacak acaba aklıma şu geldi belki daha çok küçüktür yani 3 günluk felan diye düşündümSonucunuz negatif, en az 5 olması gerekiyor pozitif değerlendirilmesi için ve 2 günde en az %60 artması gerekiyor.
Gebelik oldumu peki sizdeBenim beta 2 çıkmıştı ama dr beni ameliyata aldi
Ameliyata girmem lazımdı adetin 21gunu yinede betaya bakalım demişlerdi. 2 çıkınca acaba artar mıydı o değer acaba ameliyati ertelese miydim biraz dedim kendimeGebelik oldumu peki sizde
Çok büyük ihtimalle negatif ama içiniz rahat etsin istiyorsanız bir daha kan verin arttıysa olabilir.Artmasına mi bakacak acaba aklıma şu geldi belki daha çok küçüktür yani 3 günluk felan diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?