• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Gönülünü bu değere çok bağlama hüzün olmasın sonra :) ama doktorun takip edilmesini önerdiyse vardır bi bildiği. Bizimle de paylaşmayı unutma 💕

Benim beta 2 çıkmıştı ama dr beni ameliyata aldi
2 şüphe uyandırabilir ama 0,5 gibi sonuçlar mesela arkadaşınki 0 yani neyine doktor tekrar bakalım demiş bilmiyorum benim pko var 1,20 çıktı kaç sefer sonuç doktor bakmadı keza bende adet oldum bana o yüzden ilginç geldi.

3 5 farketmez küsüratlilarda.. sonucu negatif yinede..
Stres yapma adetin gecikmesin.

Ameliyata girmem lazımdı adetin 21gunu yinede betaya bakalım demişlerdi. 2 çıkınca acaba artar mıydı o değer acaba ameliyati ertelese miydim biraz dedim kendime
İnsanı suphede bırakıyorlar bende yok diyorum ama öyle demesi bana yine umut oldu herşey Allah'tan inşallah olur nasip

2 şüphe uyandırabilir ama 0,5 gibi sonuçlar mesela arkadaşınki 0 yani neyine doktor tekrar bakalım demiş bilmiyorum benim pko var 1,20 çıktı kaç sefer sonuç doktor bakmadı keza bende adet oldum bana o yüzden ilginç geldi.
Banada öyle geldi anlamdım

Pko var zaten geç oluyorum hayırlısı tabi baktım böyle olanlarda varmış
Lâboratuvar beta testinde önemlidir eğer düzenli takip yapılacaksa. Bazı laboratuvarlar 0.1den baz almaya başlar bazıları 1.2den baz almaya başlar. Hangisi olduğunun bi önemi yok Ama sürekli takiplerinde aynı laboratuvarı kullanmalısın. Benim 0.9la başlayıp yükseleme gebeliğim oldu ama mesela 0.22 olup hiç artmadigida oldu çok normal bi şekilde. Doktor su yüzden emin olmamıştır geç döllenme olayı olabilir ama hiç bise olmaya da bilir. Şimdilik bol su iç takipte kal bi sonraki kan testin önemli

Lâboratuvar beta testinde önemlidir eğer düzenli takip yapılacaksa. Bazı laboratuvarlar 0.1den baz almaya başlar bazıları 1.2den baz almaya başlar. Hangisi olduğunun bi önemi yok Ama sürekli takiplerinde aynı laboratuvarı kullanmalısın. Benim 0.9la başlayıp yükseleme gebeliğim oldu ama mesela 0.22 olup hiç artmadigida oldu çok normal bi şekilde. Doktor su yüzden emin olmamıştır geç döllenme olayı olabilir ama hiç bise olmaya da bilir. Şimdilik bol su iç takipte kal bi sonraki kan testin önemli
Gitcem inşallah vardır siz 0.9 dan bı gebe kaldijiz

Banada öyle geldi anlamdım
Bence sen doktoru değiş kuzum pko olduğunu bildiği halde sana bu bir ihtimal diyen doktor ya maldır yada mucizelere inanma olayını abartmıştır. Bulabilsem atardım kan sonuçlarımı bende kaç sefer küsüratlı sonuçlar çıktı doktor net bir şekilde yok dedi pko olduğun için adet gecikmesinde vücudun beta salgılıyor dedi. He ama şuda var pkosun diye hamilelik zor diye birşey yok ben 2 senelik evliyim ilki düşük oldu ikinci nasipse sağlıklı devam ediyor şimdi geriye dönüp baktığımda stres yapıp kafaya takmasaydım annemler gibi patır patır doğururdum. Şöyle birşey var annemin tarafı adet bile görmüyordu doğru dürüst.

Bence sen doktoru değiş kuzum pko olduğunu bildiği halde sana bu bir ihtimal diyen doktor ya maldır yada mucizelere inanma olayını abartmıştır. Bulabilsem atardım kan sonuçlarımı bende kaç sefer küsüratlı sonuçlar çıktı doktor net bir şekilde yok dedi pko olduğun için adet gecikmesinde vücudun beta salgılıyor dedi. He ama şuda var pkosun diye hamilelik zor diye birşey yok ben 2 senelik evliyim ilki düşük oldu ikinci nasipse sağlıklı devam ediyor şimdi geriye dönüp baktığımda stres yapıp kafaya takmasaydım annemler gibi patır patır doğururdum. Şöyle birşey var annemin tarafı adet bile görmüyordu doğru dürüst.
Kuzum bizim tainden dolayi doktor değiştirme şansım yok ki tek bir doktor var ilçede benim 5 sene oldu hala bebiş yok

Bende anlamdım canım ama ay önceki yaptığıma göre yükselmişti belki ondan

Malesef burada doktor şansım yok olsa hemen kadın doğuma giderdim

Eşinle bol bol ilişkiye gir bu dönemde adet olana kadar.

İnan ki stresten nasıl kurtulcam bilmiyorum herşey nasip insan işte bilemiyo ki

İnan ki stresten nasıl kurtulcam bilmiyorum herşey nasip insan işte bilemiyo ki
Ya biliyorum bende ikinci gebelikte 1 sene bekledim yaşlandım birde ilki düşük olunca anne olamıcam gibi geliyordu sanki çevremde herkes hamile bir ben değilim gibi geliyordu sonra başka sorunlar oldu onları çözmem gerekirken bilmeden hamile kalmışım

Ya biliyorum bende ikinci gebelikte 1 sene bekledim yaşlandım birde ilki düşük olunca anne olamıcam gibi geliyordu sanki çevremde herkes hamile bir ben değilim gibi geliyordu sonra başka sorunlar oldu onları çözmem gerekirken bilmeden hamile kalmışım
Aslında hep beklenmedik anda oluyo diyolar bende 5 senedir evliyim olmadı hep nasip diyorum üzülüyorum ama elimden gelen hiç bişey yok hamilelik hiç yaşamadım inan ki nasıl bı duygu çok merak ediyorum bu yüzden biraz umutlandim Allah var içimde azda olsa umudum var Allah büyük

Back