Beta hcg

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Kızlar merhaba, beta hcg değerlerim çok garip artmıştı ona rağmen keseyi gördük. Fakat kalp atışı yok ve 10 günde sadece 1000 küsür artmış hcg.

2 haziran beta 95

3 haziran beta 130

7 haziran beta 313 (beklenen adet günü)

10 haziran beta 614

11 haziran beta 1029

20 haziran 2696

Düşük mü yapıcam? Boş gebelik mi bu? Nedir

Sata göre 6+4 en son 1 mayısta regl oldum. 20 mayısta yumurta çatladı. 2 haziranda öğrendim. 28 günde 1 regl oluyorum. Sadece boş kese var o kadar
Canım kafaya takma daha kese bile yemi oluşmuştur 1 hafta daha bekle umarım boş gebelik değildir

Sata göre 6+4 en son 1 mayısta regl oldum. 20 mayısta yumurta çatladı. 2 haziranda öğrendim. 28 günde 1 regl oluyorum. Sadece boş kese var o kadar
8 hafta ya kadar göremeyen varmış baktım şimdi 6 da birley yokmuş kese bile 8 de hem kalp atışını hem bebişi görmüşler

Kese bozulacak muhtemelen hazırlıklı ol dedi. 29 yaşındayım. 3 kimyasalım var öncesinde.
O zaman abla diye hitap edeyim Vallahi abla artık herşey olabiliyor ama doktorun vardır bir bildiği kafana takma yine olur ama bence detaylı tahlil yaptır neden kimyasal oluyor diye ümitlenme bence ama 8 haftaya kadar bekle ya da doktorunu değiştir belirtin var mıydı hamilelik ile ilgil i

Bnmde bir kimyasalim var. Allah sifa versin suan da gununmu gectim 5 gun korkuyorum hastaneye gidip beta baktirmaya Yine ayni seyler olur die

Bu ay tüm tahlilleri yaptıracaktık ki çok sürpriz şekilde hamile kalmışım. Ben çok erken anlıyorum hamileliklerimi. 10. Günde anlamıştım 3.yü. Hemen şişiyorum ben hamile kalınca

Bu ay tüm tahlilleri yaptıracaktık ki çok sürpriz şekilde hamile kalmışım. Ben çok erken anlıyorum hamileliklerimi. 10. Günde anlamıştım 3.yü. Hemen şişiyorum ben hamile kalınca
Bende beta bu kadar yükselmişken bir umut var dediğim gibi biraz daha beklet hemen sonlandırma ya da doktor değiştir. Bende de yumurtlama 9.günü kahve lekelenmem oldu sonra kesildi bende Şişim karnım ve göğüslerim damarlı damarlı oldu idrarda çıkmadı Pazartesi kan vereceğim hamile olabilir miyim acaba benim de şubatta bir kimyasalım var

Ben ilk göğüsten anlıyorum zaten. Felaket acıyor. İnşallah hamilesindir. Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…