Canım kaç haftalıkYok mu kimse
Sata göre 6+4 en son 1 mayısta regl oldum. 20 mayısta yumurta çatladı. 2 haziranda öğrendim. 28 günde 1 regl oluyorum. Sadece boş kese var o kadarCanım kaç haftalık
Canım kafaya takma daha kese bile yemi oluşmuştur 1 hafta daha bekle umarım boş gebelik değildirSata göre 6+4 en son 1 mayısta regl oldum. 20 mayısta yumurta çatladı. 2 haziranda öğrendim. 28 günde 1 regl oluyorum. Sadece boş kese var o kadar
8 hafta ya kadar göremeyen varmış baktım şimdi 6 da birley yokmuş kese bile 8 de hem kalp atışını hem bebişi görmüşlerSata göre 6+4 en son 1 mayısta regl oldum. 20 mayısta yumurta çatladı. 2 haziranda öğrendim. 28 günde 1 regl oluyorum. Sadece boş kese var o kadar
Keseyi 1 hafta önce gördük. Bugün de baya büyük görüldü kese ama bomboş hiçbişey yok. Hcg istedi doktorum. 9 günde sad 1000 küsür artmışCanım kafaya takma daha kese bile yemi oluşmuştur 1 hafta daha bekle umarım boş gebelik değildir
Doktor birşey dedi mi peki kaç yaşındasınKeseyi 1 hafta önce gördük. Bugün de baya büyük görüldü kese ama bomboş hiçbişey yok. Hcg istedi doktorum. 9 günde sad 1000 küsür artmış
Kese bozulacak muhtemelen hazırlıklı ol dedi. 29 yaşındayım. 3 kimyasalım var öncesinde.Doktor birşey dedi mi peki kaç yaşındasın
O zaman abla diye hitap edeyimKese bozulacak muhtemelen hazırlıklı ol dedi. 29 yaşındayım. 3 kimyasalım var öncesinde.
Kese bozulacak muhtemelen hazırlıklı ol dedi. 29 yaşındayım. 3 kimyasalım var öncesinde.
Bu ay tüm tahlilleri yaptıracaktık ki çok sürpriz şekilde hamile kalmışım. Ben çok erken anlıyorum hamileliklerimi. 10. Günde anlamıştım 3.yü. Hemen şişiyorum ben hamile kalıncaO zaman abla diye hitap edeyim ☺ Vallahi abla artık herşey olabiliyor ama doktorun vardır bir bildiği kafana takma yine olur ama bence detaylı tahlil yaptır neden kimyasal oluyor diye ümitlenme bence ama 8 haftaya kadar bekle ya da doktorunu değiştir belirtin var mıydı hamilelik ile ilgil i
Bende beta bu kadar yükselmişken bir umut var dediğim gibi biraz daha beklet hemen sonlandırma ya da doktor değiştir. Bende de yumurtlama 9.günü kahve lekelenmem oldu sonra kesildi bende Şişim karnım ve göğüslerim damarlı damarlı oldu idrarda çıkmadı Pazartesi kan vereceğim hamile olabilir miyim acaba benim de şubatta bir kimyasalım varBu ay tüm tahlilleri yaptıracaktık ki çok sürpriz şekilde hamile kalmışım. Ben çok erken anlıyorum hamileliklerimi. 10. Günde anlamıştım 3.yü. Hemen şişiyorum ben hamile kalınca
Ben ilk göğüsten anlıyorum zaten. Felaket acıyor. İnşallah hamilesindir. Allah gönlüne göre versinBende beta bu kadar yükselmişken bir umut var dediğim gibi biraz daha beklet hemen sonlandırma ya da doktor değiştir. Bende de yumurtlama 9.günü kahve lekelenmem oldu sonra kesildi bende Şişim karnım ve göğüslerim damarlı damarlı oldu idrarda çıkmadı Pazartesi kan vereceğim hamile olabilir miyim acaba benim de şubatta bir kimyasalım var
Acı yok ama sertlik var kasıkta batma varBen ilk göğüsten anlıyorum zaten. Felaket acıyor. İnşallah hamilesindir. Allah gönlüne göre versin
Hayırlısı inşallahAcı yok ama sertlik var kasıkta batma var
Hayırlısı inşallah
Daha önce 3 kimyasalı da düşününce, bi sorun olduğu kesin. Şimdi bana kürtaj mı yaparlarGenetik testi yaptırın. Pıhtı atabilir belki ozaman düşükle sonuçlanabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?