• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

imkansiz yoktur umut vardir oyle seyler okuyoruz ki insana umut kistlerinin bebege donusmesini bile okumustm duani et gerisi takdiri ilahi insallah kavusursun yavruna 🖤🖤🖤🖤

Günde 1 tane coraspin için.Genetik doktoru tekrarlayan kimyasal ve dusuklerde mutlaka kullanılmalı dedi bana

Günde 1 tane coraspin için.Genetik doktoru tekrarlayan kimyasal ve dusuklerde mutlaka kullanılmalı dedi bana
Bu görüntülerden ve değerlerden bişey anlıyormusunuz? Kesenin yanında ufacık bişey var ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_20190621_133341.jpg
    IMG_20190621_133341.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20190621_133249.jpg
    IMG_20190621_133249.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 97
Daha önce 3 kimyasalı da düşününce, bi sorun olduğu kesin. Şimdi bana kürtaj mı yaparlar :(
Yok sanmıyorum benzer olay bnde yaşadım kese göründü ama düşükle sonuçlandı. Kendi düştü temizlendi kürtaj yapmadı doktor

Düşük çok acılı mı oluyor 😭😢
İlk düşükte ilaç vermişti içerde parça kalmasın diye o 2 gün baya ağrı yaptı. Ama 2, düşükte başka doktora gittim ilaç vermedi kendiliğinden düşmesini bekledi öylede oldu kendiliğinden düştü kanla birlikte atti ve ağrım olmadı

8 hafta ya kadar göremeyen varmış baktım şimdi 6 da birley yokmuş kese bile 8 de hem kalp atışını hem bebişi görmüşler
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin rabbim korktuğuna uğratmasın🤲🏽 Lütfen bekle değerlerin çok güzel artmış. Benim kardeşim 9. Hafta bittiğinde gördü herşeyi şuan kızımız 7 yaşında 🥰 rahat ol lütfen

Back