- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Pzt doktora gitcem ama meraktan olcem vala her gun kan vermek istyorum:))) tskler amin hayırlısı inşİyi bayramlr canım bende kimyasal yaşadım böyle artmıyor senin hep ikiye katlanmış. Ayına göre sekiz haftalık olsa da belki döllenmesi DHA bir haftalıktır güzel düşün güzel olsun
Adetin geçince mi kan verdinBenim değerim 66.5 normal mi sizce bayram diye hastaneler kapalı doktorada gidemedim daha .s
iğneyi ne zaman vuruldunuz?Yok tedavi oluyorum zaten yumurta catlatma iğnesi yapıldı hafif bi kanamam oldu idrar testi yaptım çift çizgiydi sonra kan testi yaptırdım
Tek değerle anlayamazsınız. Sadece şu an hamilelik var gibi görünüyor. Yarın testi tekrarlatın bence. HayırlısıBenim değerim 66.5 normal mi sizce bayram diye hastaneler kapalı doktorada gidemedim daha .s
Bugun 374 cıktı sanırım yine boş gebelik yaşıyorumCanım artış gayet iyi aklına kötü şeyler getirme geç döllenme olmustur zaten yumurtalama ortalama adet bitimimden iki hafta sonra oluyor. Ama artış iyi ikiye katlanmış hep
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun sorumun cevabını buladım hic bi yerde size sormak istedim sat 30 haziran 17 agustosta hcg 45 18 agustos 100 ve bugun 210 cıktı ama sata gore cok dusuk değil mi? Ve beta hcg aralığı sata gore mi hesaplanıyo benm adetlerim 35 gunde bir oluyo cunku lutfen yardımcı olun
Sat a göre değerlendirmeyin geç döllenme olmuş olabilir. Artış çok güzel. Artık takip etmeyin gereksiz. Düzenli artış var önemli olan bu. Her gebelikte birden pik yapacak diye birşey Yok. Hcg nin ani artışı aşırı bulantı yapar. Belki bulantınız bir gebelik yaşarsınız. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Daha çok minik acele etmeyin haftaya cumaya kadar kese görülmeyebilir bile rahat olunBugun 374 cıktı sanırım yine boş gebelik yaşıyorum
2 kat artması gerekirken daha az artmıs faha oncede boyle oldu bos gebeliten kurtaj olmak zorunda kaldım yine oyle olmasından korkuyorum ozt doktora gidicem hayırlısı artıkSat a göre değerlendirmeyin geç döllenme olmuş olabilir. Artış çok güzel. Artık takip etmeyin gereksiz. Düzenli artış var önemli olan bu. Her gebelikte birden pik yapacak diye birşey Yok. Hcg nin ani artışı aşırı bulantı yapar. Belki bulantınız bir gebelik yaşarsınız. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Daha çok minik acele etmeyin haftaya cumaya kadar kese görülmeyebilir bile rahat olun
Doğru bilinen bir yanlış bu. 1,5 kat artması da yeterli olur. 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım. Her seferinde hcg artışım 2 kattan fazlaydı. Önceki umutsuzluklarınızı bu gebeliğinize yansıtmayın. Sağlıklı gebeliğimde 67 sonucunu gördükten sonra bir daha hiç hcg ölçtürmedim. 2 hafta sonra gittim doktora ve minik kalbin attığını gördüm. Hem de pıhtılı kanamam vardı siz düşünün halimi. Dua edip yormadım kendimi ve şimdi oğlum 1 yaşında. Psikoloji önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun. Folik asitinizi ihmal etmeyin2 kat artması gerekirken daha az artmıs faha oncede boyle oldu bos gebeliten kurtaj olmak zorunda kaldım yine oyle olmasından korkuyorum ozt doktora gidicem hayırlısı artık
Bende bir defa bos gebelik yuzunden kurtaj oldum bida kan vermicem zaten karar aldım pztye kdr beklicem moralimi bozuyorum boyleDoğru bilinen bir yanlış bu. 1,5 kat artması da yeterli olur. 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım. Her seferinde hcg artışım 2 kattan fazlaydı. Önceki umutsuzluklarınızı bu gebeliğinize yansıtmayın. Sağlıklı gebeliğimde 67 sonucunu gördükten sonra bir daha hiç hcg ölçtürmedim. 2 hafta sonra gittim doktora ve minik kalbin attığını gördüm. Hem de pıhtılı kanamam vardı siz düşünün halimi. Dua edip yormadım kendimi ve şimdi oğlum 1 yaşında. Psikoloji önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun. Folik asitinizi ihmal etmeyin
Amin inşallah çok sağolun. İnşallah sizde sağlıkla kucağınızda görürsünüz yavrunuzu. Hayırlı bayramlar.Bende bir defa bos gebelik yuzunden kurtaj oldum bida kan vermicem zaten karar aldım pztye kdr beklicem moralimi bozuyorum boyleomurlu olsun oğluşunuz ii bayramlar bu arada. Herseyin hayırlısı bakalım nasip
Maşallah allah kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalık hamişssin. değerin oldukça iyi.Evet hanımlar 2061.1 bugün ki kan testi sonucun ve hamileyim :) bin şükür ❤
bos gebelikten korkuyorum ben de. ne zamana kadar beklediniz kalp atisi icinBende bir defa bos gebelik yuzunden kurtaj oldum bida kan vermicem zaten karar aldım pztye kdr beklicem moralimi bozuyorum boyleomurlu olsun oğluşunuz ii bayramlar bu arada. Herseyin hayırlısı bakalım nasip
Ay CNm çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah hatırladın mı beniMerhaba kızlar daha önce bi kimyasal geçirdim bir de gebelik kesesi geç gelişip bozulmaya başladığı için 10. haftada kürtaj olmuştum korkularım var yine cuma günü hcg 32 cıktı pazar günü de 92 cıktı artış nasıl 3 katı gibi gözüküyor lütfen dua edin bana(son adet tarihim de 16 mayıs)
Canım çatlatma iğnesi öncesi kaç yumurtan olmustu ve kaç mm. Bende yarın yapacağım iğneEvet hanımlar 2061.1 bugün ki kan testi sonucun ve hamileyim :) bin şükür ❤
Ben dun gittim doktora ama goremedi keseyi falan bu betaya gore gorunmesi gerek dış gebelik olabilir dedi bende degerlerim duzenli arttı dış gebelik olması zor değil mi dedim yarın tekrar gidicem bakalım nolcakbos gebelikten korkuyorum ben de. ne zamana kadar beklediniz kalp atisi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?