BETA HCG !!!

Yok tedavi oluyorum zaten yumurta catlatma iğnesi yapıldı hafif bi kanamam oldu idrar testi yaptım çift çizgiydi sonra kan testi yaptırdım

Zaten tedavi görüyordum yumurta catlatma iğnesi yapıldı bana 3 hafta olmak üzere sonuçta öyle çıkınca idrar testi yaptım ilk çift çizgi sonra kan testi yaptırdım iste pazartesi gidecem bakalım aynen hayırlısı

Bugun 374 cıktı sanırım yine boş gebelik yaşıyorum
Sat a göre değerlendirmeyin geç döllenme olmuş olabilir. Artış çok güzel. Artık takip etmeyin gereksiz. Düzenli artış var önemli olan bu. Her gebelikte birden pik yapacak diye birşey Yok. Hcg nin ani artışı aşırı bulantı yapar. Belki bulantınız bir gebelik yaşarsınız. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Daha çok minik acele etmeyin haftaya cumaya kadar kese görülmeyebilir bile rahat olun

2 kat artması gerekirken daha az artmıs faha oncede boyle oldu bos gebeliten kurtaj olmak zorunda kaldım yine oyle olmasından korkuyorum ozt doktora gidicem hayırlısı artık

2 kat artması gerekirken daha az artmıs faha oncede boyle oldu bos gebeliten kurtaj olmak zorunda kaldım yine oyle olmasından korkuyorum ozt doktora gidicem hayırlısı artık
Doğru bilinen bir yanlış bu. 1,5 kat artması da yeterli olur. 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldım. Her seferinde hcg artışım 2 kattan fazlaydı. Önceki umutsuzluklarınızı bu gebeliğinize yansıtmayın. Sağlıklı gebeliğimde 67 sonucunu gördükten sonra bir daha hiç hcg ölçtürmedim. 2 hafta sonra gittim doktora ve minik kalbin attığını gördüm. Hem de pıhtılı kanamam vardı siz düşünün halimi. Dua edip yormadım kendimi ve şimdi oğlum 1 yaşında. Psikoloji önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun. Folik asitinizi ihmal etmeyin

Bende bir defa bos gebelik yuzunden kurtaj oldum bida kan vermicem zaten karar aldım pztye kdr beklicem moralimi bozuyorum boyle omurlu olsun oğluşunuz ii bayramlar bu arada. Herseyin hayırlısı bakalım nasip

Bende bir defa bos gebelik yuzunden kurtaj oldum bida kan vermicem zaten karar aldım pztye kdr beklicem moralimi bozuyorum boyle omurlu olsun oğluşunuz ii bayramlar bu arada. Herseyin hayırlısı bakalım nasip
Amin inşallah çok sağolun. İnşallah sizde sağlıkla kucağınızda görürsünüz yavrunuzu. Hayırlı bayramlar.

bos gebelikten korkuyorum ben de. ne zamana kadar beklediniz kalp atisi icin

Ay CNm çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah hatırladın mı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…