- Konu Sahibi TemelinSafinazi
Ederim arkadaşım tabiki, Rabbim gönlüne göre versin, hayırlı haberle al, bebişin Güzelce yerleşip değerin artsın inşallahinşallah canım çok dua et benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim arkadaşım tabiki, Rabbim gönlüne göre versin, hayırlı haberle al, bebişin Güzelce yerleşip değerin artsın inşallahinşallah canım çok dua et benim için
Maşallah canım, Rabbimin ol demesi yetiyor inşallah sağlıcakla kucağına al annesiArkadaşlar artış çokta önemli değil bana göre benim degerlerim iki kat olarak artmadi hatta 92 iken beş gün ara verdim kan vermeye beş gün sonunda 128 falanda dr düşer bu dedi dış gebelik tir belki dedi ama suan gayet sağlıklı devam .ediyor hatta acaip tekme bile atiyor .allah gönlünüzce hgore versin
Inşallah canım hayirlisiyla hepimiz alalimMaşallah canım, Rabbimin ol demesi yetiyor inşallah sağlıcakla kucağına al annesi
Naptın canım sonucunu aldın mı3 haftalıkti canım başka bi durum için gitmiştim beta hcg 5 çıktı... dr büyük ihtimalle negatiftir dedi ama geçen hafta test yaptigimda pozitifti sonuç
evet canım keseyi gördük kalp atışlarını duymadık henüz..haftaya cuma tekrar gitcez inşallah bu sefer duyarızNaptın canım sonucunu aldın mı
Maşallah canım çok sevindim darısı benim başıma. Benim de değerim iki gün önce 17 idi. Bugün 64 geldi 4 katı nerdeyse. Öyle öyle artar inşallah sağlıcakla. Doktor 16 sı gibi görürüz keseyi dedi. Bende dua ve Sabırla beklicem :)evet canım keseyi gördük kalp atışlarını duymadık henüz..haftaya cuma tekrar gitcez inşallah bu sefer duyarız
kaç hactaliksinMaşallah canım çok sevindim darısı benim başıma. Benim de değerim iki gün önce 17 idi. Bugün 64 geldi 4 katı nerdeyse. Öyle öyle artar inşallah sağlıcakla. Doktor 16 sı gibi görürüz keseyi dedi. Bende dua ve Sabırla beklicem :)
kaç haftaliksin canım senMaşallah canım çok sevindim darısı benim başıma. Benim de değerim iki gün önce 17 idi. Bugün 64 geldi 4 katı nerdeyse. Öyle öyle artar inşallah sağlıcakla. Doktor 16 sı gibi görürüz keseyi dedi. Bende dua ve Sabırla beklicem :)
ben de ilk yaptirdigimda beta 5 çıkmıştı canım bugün çok şükür bebeğimizi de gördükKızlar lütfen yardım adetim 3 gün gecikti testlerim silik çıkıyor 3 tane yaptım kan sonucum 5.65 çıktı doktor olabilirde olmayabilirse de dedi lütfen artar deyin (
Geç döllenme olmuş olabilir benim adet günü 32 çıkmıştı muhtemelen 20 lerde felan çıkar ilk zamanlar birden artıyor genelde sonra iki katBthcg adete 2 gün kala 4.61 nasil adet ten 1 gün gecse kac olmali tahmini eger gebelik varsa
6 ağustosta gebelik yok ama 16 sındaki şüpheli inşallah gebesindir umarım kimyasal filan da degildir6 agustosta 1.20 16 agustosta yani adete 2 gün kala 4.61 ckti oyuzden meraktayim
Canim benim cok yavaş yükselti 23 ten 58 e 1 hafta sonra çıkmıştı haftasına adetle düştü zatenKimyasal olmasi icin duşmesi mi gerekiyor değerlerin
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun sorumun cevabını buladım hic bi yerde size sormak istedim sat 30 haziran 17 agustosta hcg 45 18 agustos 100 ve bugun 210 cıktı ama sata gore cok dusuk değil mi? Ve beta hcg aralığı sata gore mi hesaplanıyo benm adetlerim 35 gunde bir oluyo cunku lutfen yardımcı olunmerhaba kızlar bende şuan itibariyle 4 haftalık hamileyim. hcg değerim 92.7 çıktı.. Aslında gayet normal sanırım değerim ama ilk hamilelğimde 4 haftalıkken 418çıkmıştı değerim. gerçi 6.haftada düşükle sonlanmıştı ama ne bilim kafam karıştı insan takmaya çok meyilli olabiliyor. varmı su serpebilecek?
Canım artış gayet iyi aklına kötü şeyler getirme geç döllenme olmustur zaten yumurtalama ortalama adet bitimimden iki hafta sonra oluyor. Ama artış iyi ikiye katlanmış hepMerhaba bebeğiniz hayırlı olsun sorumun cevabını buladım hic bi yerde size sormak istedim sat 30 haziran 17 agustosta hcg 45 18 agustos 100 ve bugun 210 cıktı ama sata gore cok dusuk değil mi? Ve beta hcg aralığı sata gore mi hesaplanıyo benm adetlerim 35 gunde bir oluyo cunku lutfen yardımcı olun
Daha once saglıksız gebelik yasadım tedirginim yine birde benm adetin 21. Gunu yumurtlma oluyo bundan olablr mi? Doktoru bekliyorum ama meraktan olcem ii bayramlar bu aradaCanım artış gayet iyi aklına kötü şeyler getirme geç döllenme olmustur zaten yumurtalama ortalama adet bitimimden iki hafta sonra oluyor. Ama artış iyi ikiye katlanmış hep
İyi bayramlr canım bende kimyasal yaşadım böyle artmıyor senin hep ikiye katlanmış. Ayına göre sekiz haftalık olsa da belki döllenmesi DHA bir haftalıktır güzel düşün güzel olsunDaha once saglıksız gebelik yasadım tedirginim yine birde benm adetin 21. Gunu yumurtlma oluyo bundan olablr mi? Doktoru bekliyorum ama meraktan olcem ii bayramlar bu arada